Panca Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Sushi siad: nie mylic z Ira siad:diabloti: jesli wiecie co mam na mysli:eviltong:: Quote
beam6 Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Panca napisał(a):Sushi siad: nie mylic z Ira siad:diabloti: jesli wiecie co mam na mysli:eviltong:: Wiemy, wiemy :evil_lol: Sushi -cudnie poweselała, nareszcie ma dziewczynka trochę szczęścia w życiu:loveu: Quote
Panca Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Sushi ma jednak na imie Kola i ma sie swietnie niestety jak zostaje w domu w klatce bo lubi sobie pod nieobecnosc tymczasowego pana pozjadac rozne produkty np banany jej sie spodobaly i koszyk wiklinowy:mad: nie sa to jakies duze zniszczenia ale lepiej nie ryzkowac i poki co zostaje w kennelu po za tym wcale nie walczy o miske jest super przyjacielska i kocha wszystko co sie rusza dziewczyny kto na dogo sprzedaje chustki "szukam domu"? Quote
agaga21 Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 kana kupowała taką dla frytki. zapytajcie ją, ona musi wiedzieć;) Quote
Panca Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 po za tym jak ja oduczac niszczenia w domu?jutro zostanie z radiem wlaczonym Quote
beam6 Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Panca napisał(a):po za tym jak ja oduczac niszczenia w domu?jutro zostanie z radiem wlaczonym Niekiedy sprawdzają się takie kule na smaczki z labiryntem (trudniej wygrzebać :evil_lol:) Quote
Panca Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 musze wkleic zdjecia z mieszkania pozostawionego Kropce....kurcze pomocy jak ja oduczyc niszczenia w domu?:roll: Quote
Aleksandra_B Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Czyli jednak jest problem :shake: To może jednak skorzystać z klatki? Quote
Panca Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 no po jednym dniu proby poza klatka znow zostaje w klatce bo poniszczyla sporo...:mad: Quote
esperanza Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 agaga21 wielkie dzięki Zaraz zrobię plakat dla niej. Komu wysłać do rozwieszania? Quote
esperanza Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 Dogomaniacy z Warszawy pomocy! Kropka zaginęła 30.05 około godziny 18 na ul. Narbutta- okolice kina Iluzjon. Miała na sobie obrożę z adresówką. [SIZE=2]Przed chwilą zadzwonił do mnie Łukasz. Wywiesza ogłoszenia, ale nikt do tej pory jej nie widział. Łukasz podejrzewa kradzież. Quote
agaga21 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 wstaw plakat na watek, wtedy każdy z warszawy, kto zechce pomóc będzie mógł go sobie wydrukować i rozwieszać. Quote
agaga21 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 [quote name='esperanza']Dogomaniacy z Warszawy pomocy! Kropka zaginęła 30.05 około godziny 18 na ul. Narbutta- okolice kina Iluzjon. Miała na sobie obrożę z adresówką. [SIZE=2]Przed chwilą zadzwonił do mnie Łukasz. Wywiesza ogłoszenia, ale nikt do tej pory jej nie widział. Łukasz podejrzewa kradzież. w jakiej sytuacji kropka zniknęła?:crazyeye: proszę, wstawcie najbardziej aktualne zdjęcie suni, podejrzewam ,ze ostatnio się zmieniła-przytyła pewnie w dt... Quote
esperanza Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 Podobno bawiła się z innym psem, a Łukasz stracił ją z oczu :-( Nie przybiegła na wołanie. Quote
agaga21 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 dodałam wiadomość o jej zaginięciu na ogólny bullowatych i na naszą klasę...przykro mi że tylko tyle mogę zrobić...mam nadzieję że sunia się znajdzie. Quote
Aleksandra_B Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Cholera, niedobrze... trzeba będzie śledzić psiaki na Paluchu.. Ale pecha ma ta suczka... Quote
Panca Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 jestem zalamana....:placz::placz::placz:nie ma jej nigdzie!!!!i nikt nie dzwoni:placz::placz::placz: Quote
esperanza Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 Dzięki. Martwię się o nią :-( Mam gotowy plakat, czy ktoś może pomóc rozwieszać? Quote
Recommended Posts