Aleksandra_B Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 No to trzymam kciuki za Kropkę.... bardzo bardzo mocno. Quote
Panca Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 esperanza wyslalam Ci PW ..zdzwonka jutro pod wieczor Quote
Panca Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Kropka od dzis jest w DT:multi: - super kochana i sliczna z niej sunia:loveu:w mieszkaniu zachowuje sie bardzo dobrze,nie boi sie, od wszystkich podchodzi ufnie i lize po rekach ,po pol godziny obecnosci w nowym miejscu zaczela sie bawic z moim Fryziem bardzo zaluje ze nie mialam aparatu zeby im porobic zdjecia...obecnie sunia jest na spacerze na Polu Mokotowskim z moim psem cos czuje ze klatka kennelowa nie bedzie potrzebna ale na wszelki wypadek stoi w pokoju -mysle ze bedzie dobrze!!! wiecej napisze pozniej Quote
Panca Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 inforumuje ze Kropka dostala imie Sushi i opiekun tymczasowy jest nia zachwycony:loveu: jeszcze dzis wieczorem wkleje zdjecia ze spaceru i napisze o suni w samych superlatywach oczywiscie:-) Esperanza zmien prosze tytul watku Quote
Panca Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Sushi w domu zachowuje sie super:nie niszczy jak zostaje sama-klatke kennelowa mozemy oddac-jest bardzo przyjazna dla wszystkich za rowno ludzi jak i psow,suczek....z kazdym sie chce bawic...smieszna sprawa bo podobno w nocy na poslanie zniosla swoje wszystkie gadzety tj:kaganiec,pilke oraz buty tymczasowego opiekuna:diabloti: mysle ze szybko ja ktos przygarnie bo to super fajna, mloda sunia na dodatek uwielbia wode i kapiele a teraz obiecane zdjecia: Quote
Panca Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 tutaj zaczepia Lutke przyjaciolke mojego Fryzia: Quote
agaga21 Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 w końcu widać roześmianą mordkę!:lol::multi: Quote
Aleksandra_B Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Ale cudo :loveu: Dzięki za fotki i czekamy na więcej :) Quote
esperanza Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 Kropka jest niesamowita :p szkoda, że to nie jest jej docelowy dom, ale znowu wierzę, że znajdziemy jej odpowiednich opiekunów. Quote
Panca Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 znajdzie na pewno juz my sie o to postaramy Justyna zmien prosze tytul Quote
Panca Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Sushi bo tak ma teraz na imie mieszka w DT w Warszawie i prosi o ogloszenia wieczorem wkleje obiecane zdjecia Quote
Aleksandra_B Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Jak tylko będą domowe i spacerowe ( wreszcie nie kojcowe :multi:) foteczki machnę jej ogłoszonko na allegro. Quote
Panca Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Sushi jak sie okazuje nie lubi poscieli:diabloti:tzn wlazla dzis na lozko ale jak na nim nie bylo poscieli:evil_lol: po za tym wczoraj chcialam dac jej przysmak i mi wypadl a Sushi grzecznie odstapila go mojemu Fryziowi poki co ZERO AGRESJI ...mam nadzieje ze to nie jest kwestia tego ze np jest niesmiala w nowym miejscu Quote
Panca Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 odwazna z niej sunia :weszla na bardzo wysoka zjezdzalnie bez wahania:crazyeye:: Quote
Panca Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Sushi ze swym tymczasowym opiekunem na samym szczycie: Quote
Recommended Posts