Owieczka Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='Lara']Ale podal jakis powod? widzial w ogole Kropeczke??!!! :placz:[/quote] No własnie nie widział :shake: Podobno koledzy z pracy mu nagadali coś. Moze jakby zobaczył na żywo to mógłby stwierdzic czy da sobie z nia rade czy nie. Quote
Alicja Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [FONT=Arial]:shake:......ech Kropeczko [/FONT] Quote
Kate_21 Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Wybaczcie, nie mam wpływu na jego decyzję. Dużą rolę tutaj odegrał również czas. Gdyby Kropka od razu do mnie przyszła to nie byłoby tego zamieszania. Najpierw mój wujek miał przyjechać w jeden weekend, potem okazało się, że mała będzie czekać na niego w schronie. Więc przełożył przyjazd na następny weekend. Wtedy wiedziałby, że sunia jest już jego. No, cóż mam nadzieję, że gdzieś jest ktoś kto właśnie szuka pieska takiego jak Kropka. Quote
Witokret Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Niech Pan zaluje i to bardzo. Kropka to swietny pies. Podobnie jak nasza Dzika. Ludzie czesto szukaja, szukaja, a nie zauwazaja skarbu, ktory marnieje tuz przed ich nosem :shake: Quote
Owieczka Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Witokret napisał(a):Niech Pan zaluje i to bardzo. Kropka to swietny pies. Podobnie jak nasza Dzika. Ludzie czesto szukaja, szukaja, a nie zauwazaja skarbu, ktory marnieje tuz przed ich nosem :shake: No właśnie on jej nie widział na żywo a szkoda, bo na pewno by mu serce złamała Quote
jayo Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Owieczka napisał(a):No właśnie on jej nie widział na żywo a szkoda, bo na pewno by mu serce złamała A Kropka dalej marznie... Quote
Owieczka Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Podnosze Kropeczkę ... zamiast szaleć w śniegu to siedzi w kojcu i dupinką trzęsie :-( Quote
Witokret Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Allegro wznowione. Szkoda tylko, ze bez efektow :shake: Quote
Aleksandra_B Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 znowu mrozy a Kropka wciąż w kojcu Quote
jayo Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Ja to juz nie chce jezdzic w odwiedziny do suki, bo tylko wyrzuty sumienia mnie mecza, ze miejsca dla niej nie mam.... tak bardzo chce wyjsc zza krat !!!!! I skacze na wszysTko, byle do gory, byle na wolnosc i wystawia pychol, zeby poglaskac i ZABRAC!!! ONA TYLKO DO KOCHANIA :placz: Quote
Owieczka Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 prosze o przypomnienie gdzie Kropeczka jest ogłoszona. Quote
jayo Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Owieczka napisał(a):prosze o przypomnienie gdzie Kropeczka jest ogłoszona. ja nie robilam ogloszen, esperanza pewnie cus wie.. Quote
Owieczka Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Kropeczkę trzeba natychmiast ogłaszac gdzie się da :mad: Czy ktoś może zrobić jej zestaw ogłoszeń ?? A kto robi allegro ?? Quote
esperanza Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 Allegro ciągle jest na zmianę z kilku kont. Ja się już poddałam. Nie wiem, czy kiedykolwiek znajdę jej dom. Quote
Owieczka Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 esperanza napisał(a):Allegro ciągle jest na zmianę z kilku kont. Ja się już poddałam. Nie wiem, czy kiedykolwiek znajdę jej dom. Zanjedziemy na pewno głowa do góry ;) Quote
jayo Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Kropeczka juz zrezygnowana... i poszarzala..... Juz same nie wiemy, gdzie dla niej szukac ludzi. Quote
Owieczka Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Bardzo by jej sie przydał tymczas :-( wtedy nikt by nie miał az takich wątpliwości co do jej zachowania. kto się nad nią zlituje i weźmie na tymczas... ? Quote
jayo Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Panca napisał(a):zapytam o tymczas - jutro dam znac cichutko z nadzieja ... dobranoc Kropeczko :roll: Quote
jayo Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Lara napisał(a):Przypomnijcie prosze gdzie (poza adopcjepsow i allegro) sunia ma ogloszenia? Zabieram sie za wstawianie Niczyich psow wszedzie gdzie sie da na serwisy ogloszeniowe i nie chcialabym sie dublowac. Jak z domkiem tymczasowym? :-( ja nigdzie nie wstawialam :oops: trzeba spytac Aleksandre i Maje.. Quote
jayo Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Najlepiej gdyby jednak znalezc dla niej opiekuna tymczasowego chociaz.. kto sie zajmuje astami na dogo? Quote
Recommended Posts