Witokret Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Zdjecia na aukcji sa super! Nie rozumiem czego Ci ludzie szukaja skoro taki psiak domu nie moze znalezc :shake: Quote
esperanza Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 Są nowe zdjęcia Kropki? :razz: Zapowiadają duże mrozy. Może kubrak powinna nosić? Tylko, czy się w nim nie zaczepi o ogrodzenie? Quote
esperanza Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Kropka wczoraj fotografowana przez Larę Quote
Witokret Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Kropeczka to naprawde ladna sunia :loveu:. Aleksandra, mozemy prosic o krotkie info na watku, jak aukcja na allegro wygasnie? Quote
esperanza Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 U mnie też Kropka wisi na allegro, do wtorku. Ciągle bez odzewu. Quote
malagos Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 cholera, a u mnie -24 :crazyeye: Jest forum astowatych i bullowatych, napiszcie do Kostek i doddy.... Quote
esperanza Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 Kropka jest na stronie Fundacji AST Fundacja na Rzecz Zwierząt Niechcianych - AST - KROPKA szuka domu oraz tu Amstaff-PitBull Amstaff-PitBull Quote
esperanza Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 Ja nie znam nikogo, kto by uszył, chyba że beam6? Bo dziergany dużo nie da. Quote
pixie Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Kubrak z mojego podpisu bylby sie przydal dziewczyny czy macie krawcowe wsrod znajomych ktore uszylyby prosciutkie wg wykroju dostarczonego przez arjune kubraczki moze z kurtek, mozna z materialu ktory dostarczy ktos ze zgeirza sadze ze sie przyda mroz siarczysty...kubrakomania na dogomanii...przy takim mrozie to zdrowy objaw..tylko kto uszyje popytajcie czas ucieka psy czekaja Quote
basiagk Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Przestrzegam przed pewnymi delikwentami (moze dzwonić dziewczyna o bardzo młodym głosie, wspomina o dziecku) z Tarnowa. Poszukują amstaffów i rottków innych bullków (prawdopodobnie do walk lub rozmnażania). Posiadam numer telefonu tych ludzi więc w razie czego można porównać. Końcówka ich numeru ....225 Quote
esperanza Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Kropka jest już na szczęście wysterylizowana. Dzięki za info, będę miała w pamięci. Quote
EwaNiko85 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 ja znam dziewczyne co w ciagu 2 dni moze uszyc tzw derke dla psa. Szyje dla mojego boksera- dlugosc 70, obwod klatki 80cm. Z watolina kosztuje 60zl, bez 50zl. Pokryta jest ortalionem. Mysle ze ubranie dla Kropki kosztowaloby mniej wiecej tyle samo. Quote
esperanza Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 Postanowiłyśmy zaryzykować i beam6 szyje kubrak dla Kropki z wykroju arjuny. Najwyżej na przyszłość będzie. Nie wiem, co jest nie tak. Suka jest ładna, młoda, nie ma spaczonego charakteru, a zainteresowania brak. Quote
Aleksandra_B Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Jutro o 16 kończy się aukcja Kropki. Nie będe miała zapewne dostęu do netu więc już dzisiaj piszę. Quote
Witokret Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 To w takim razie juz dzisiaj ja wystawimy. Kropka - młoda, przyjacielska sunia (526614168) - Aukcje internetowe Allegro Quote
beam6 Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Lara napisał(a):zaraz je zdejmie i poszarpie! A tak się postarałam :shake: Quote
beam6 Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Lara napisał(a):Ale jeszcze nie poszarpala? :razz: ;) to moze juz nie poszarpie? :eviltong: Dostała kubrak dopiero wczoraj :oops: - w jakim jest stanie dzisiaj nie wie nikt ;) - może podjedziesz i zobaczysz co zostało :evil_lol: ? Quote
esperanza Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 Też jestem ciekawa, jak się kubrak prezentuje. Quote
jayo Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Kubrak jakby niewidoczny :evil_lol: Ale suni nikt nie chce dalej :( Quote
beam6 Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 jayo napisał(a):Kubrak jakby niewidoczny :evil_lol: Znaczy sie zeżarła czy nie zauważa, że nosi ? :roll: Quote
esperanza Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 O...ja też jestem ciekawa :roll: Quote
Recommended Posts