Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 496
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Serdecznie Wam dziękuję, czyli mamy 250zł :multi:
Mam dla Kropki obróżkę Preventic i dwie piłki do zabawy- ona uwielbia się bawić tylko nie ma czym i z kim :-(
Zastanawiam się
Czy uważacie, że teraz jest dobry moment na zabieg?
Trzeba będzie ją wygolić. Co prawda 5 dni spędzi w lecznicy, ale potem będzie musiała wrócić do zimnego kojca. Czy w ten sposób nie zrobimy jej krzywdy?

Posted

Ani jednego telefonu nie było, a aukcja już się kończy.
Co za pech.
Póki jest ciepło trzeba ją zabrać na sterylkę.
Kto zawiezie Kropkę na Tatarka?
Zostanie tam minimum 5 dni, chociaż nie wiem, czy przy jej umiejętnościach nie powinno to być dłużej- jeszcze sobie w trakcie akrobacji szew rozwali :roll:

Posted

esperanza napisał(a):
Ani jednego telefonu nie było, a aukcja już się kończy.
Co za pech.
Póki jest ciepło trzeba ją zabrać na sterylkę.
Kto zawiezie Kropkę na Tatarka?
Zostanie tam minimum 5 dni, chociaż nie wiem, czy przy jej umiejętnościach nie powinno to być dłużej- jeszcze sobie w trakcie akrobacji szew rozwali :roll:

A kiedy miała by być sterylizacja?

• 2 weeks later...
Posted

no, esperanza - gratuluję wystepu w TVN ze szczeniakami i dziarskiej opieki nad Kropką - szkoda, tylko, że - jako preszes stowarzyszenia Niczyje - ostrowskim szczeniakom pozwalasz od 2 dni umierać na parwo, nie chcąc udzielic im pomocy jakiejkolwiek i blokując środki na koncie zbierane właśnie na ostrowskie psiaki... :roll:

Posted

Powiem krotko: jezeli masz zamiar zasmiecac wszystkie watki psow, na jakich znajdziesz kogos kogo nie lubisz, to ja mam zamiar napisac do moda, zeby Cie zbanowal.
Tak na wszelki, gdyby byly problemy z czytaniem, to przypominam: To jest watek Kropki, nie psow ostrowskich.

Posted

nie zaśmiecam , tylko otwieram co poniektórym oczy na to co się dzieje...:shake:

ja tez ci przypominam : działasz w stowarzyszeniu, które ma w celach pomoc psom z Ostrowi - czego nie robi od 4 miesięcy.

Posted

Nie robi na wyraźną prośbę, żeby nie powiedzieć żądanie, części członków.

Powtórzę, to jest wątek Kropki i kropka. Psy ostrowskie mają swój własny wątek. Jeżeli masz jakiś potencjalny dom dla Kropeczki, to pisz.

• 2 weeks later...
Posted

Szkoda, bardzo szkoda, tym bardziej, ze zapowiadaja minus 20 stopni :shake:.
Jak ta bidula to przetrwa... :-(
Aleksandra, mozemy sie umowic w ten sposob, ze jak teraz aukcja wygasnie, to my przejmiemy tekst i bedziemy wystawiac w tej drozszej wersji na allegro, ok? Tylko jak mozesz, to daj linka.

Lara, moze udaloby Ci sie przy okazji zrobic kilka zdjec Kropce??