Witokret Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Prosimy, pomozmy Kropce, ona jest kompletnie sama na tym swiecie :-( Quote
beam6 Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Witokret napisał(a):Prosimy, pomozmy Kropce, ona jest kompletnie sama na tym swiecie :-( Kto jeszcze dorzuci dyszkę :razz: albo dwie ;) Quote
Aleksandra_B Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 To ja wpłacę 50 zł. Poproszę o numer konta na pw. Quote
Witokret Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Jest juz 200zl... prosimy o pomoc :-( Quote
esperanza Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 Serdecznie Wam dziękuję, czyli mamy 250zł :multi: Mam dla Kropki obróżkę Preventic i dwie piłki do zabawy- ona uwielbia się bawić tylko nie ma czym i z kim :-( Zastanawiam się Czy uważacie, że teraz jest dobry moment na zabieg? Trzeba będzie ją wygolić. Co prawda 5 dni spędzi w lecznicy, ale potem będzie musiała wrócić do zimnego kojca. Czy w ten sposób nie zrobimy jej krzywdy? Quote
Aleksandra_B Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 I nikt nie dzwoni w jej sprawie :( Quote
EwaNiko85 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 dziewczyny ja sie dorzuce. dajcie nr konta. Esperanza i co z ta sloma? Chcialabym tez jej dac jakas zabawke. Quote
esperanza Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 EwaNiko85 numer konta wyślę Ci na pw. Słoma w budach jest, ale mało- opiekun miał dołożyć. Kropka zrobiła sobie brzydką ranę na łapie, bo skaleczyła się śrubą w boksie. Niestety niezła z niej akrobatka, co beam6 potwierdzi. Boks ma zadaszony, ale dalej swoich sił próbuje. A tutaj widać kawałek Kropki :razz: http://video2.v2.tvp.pl/2008/12/01/184084/film.asf Quote
EwaNiko85 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 o fajne ze tv cos pokazalo o psiakach... nie ma takego strasznego tego kojca... trzeba jakos usunac jej ta srube. nawet pirat byl w tv;) co ile tam jezdzisz?? Quote
esperanza Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 Ja tam jestem raz na miesiąc, ale jayo i Lara bywają znacznie częściej. Quote
esperanza Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 Ani jednego telefonu nie było, a aukcja już się kończy. Co za pech. Póki jest ciepło trzeba ją zabrać na sterylkę. Kto zawiezie Kropkę na Tatarka? Zostanie tam minimum 5 dni, chociaż nie wiem, czy przy jej umiejętnościach nie powinno to być dłużej- jeszcze sobie w trakcie akrobacji szew rozwali :roll: Quote
Aleksandra_B Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 esperanza napisał(a):Ani jednego telefonu nie było, a aukcja już się kończy. Co za pech. Póki jest ciepło trzeba ją zabrać na sterylkę. Kto zawiezie Kropkę na Tatarka? Zostanie tam minimum 5 dni, chociaż nie wiem, czy przy jej umiejętnościach nie powinno to być dłużej- jeszcze sobie w trakcie akrobacji szew rozwali :roll: A kiedy miała by być sterylizacja? Quote
esperanza Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 Raczej w każdej chwili. Z beam6 uzgodnię jeszcze kiedy jest dr Batog. Quote
esperanza Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 Zabieg mógłby być jutro lub w czwartek. Czy ktoś może przewieźć Kropkę na Gocław? Quote
esperanza Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 Bazarek dla Kropki http://www.dogomania.pl/forum/f99/prezenty-rekodzielo-dla-kropki-do-15-12-kup-teraz-kto-pierwszy-ten-lepszy-126687/ Quote
Witokret Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Caly czas myslimy o Kropeczce.... bidulka ma strasznego pecha :shake:. Jest takim fajnym psiakiem a musi spedzac zycie w boksie :-( Quote
esperanza Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 Na pół roku ogłaszania miałam tylko 4 telefony i jeden mail. Nie ma szczęścia. Quote
Witokret Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Nasza Dzikunia na 4 m-ce oglaszania miala tylko 2 telefony i zero maili :shake:. Widocznie takie psiaki czekaja tylko na jeden telefon i to ten wlasciwy. Quote
idusiek Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 no, esperanza - gratuluję wystepu w TVN ze szczeniakami i dziarskiej opieki nad Kropką - szkoda, tylko, że - jako preszes stowarzyszenia Niczyje - ostrowskim szczeniakom pozwalasz od 2 dni umierać na parwo, nie chcąc udzielic im pomocy jakiejkolwiek i blokując środki na koncie zbierane właśnie na ostrowskie psiaki... :roll: Quote
Witokret Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Powiem krotko: jezeli masz zamiar zasmiecac wszystkie watki psow, na jakich znajdziesz kogos kogo nie lubisz, to ja mam zamiar napisac do moda, zeby Cie zbanowal. Tak na wszelki, gdyby byly problemy z czytaniem, to przypominam: To jest watek Kropki, nie psow ostrowskich. Quote
idusiek Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 nie zaśmiecam , tylko otwieram co poniektórym oczy na to co się dzieje...:shake: ja tez ci przypominam : działasz w stowarzyszeniu, które ma w celach pomoc psom z Ostrowi - czego nie robi od 4 miesięcy. Quote
Witokret Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Nie robi na wyraźną prośbę, żeby nie powiedzieć żądanie, części członków. Powtórzę, to jest wątek Kropki i kropka. Psy ostrowskie mają swój własny wątek. Jeżeli masz jakiś potencjalny dom dla Kropeczki, to pisz. Quote
Aleksandra_B Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Ciekawa jak tam Kropeczka... teraz tak zimno... ja mam ją cały czas na allegro.. niestety to tańsze ogłoszenie ale jest cały czas.. Ależ szkoda tej suni.... Quote
Witokret Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Szkoda, bardzo szkoda, tym bardziej, ze zapowiadaja minus 20 stopni :shake:. Jak ta bidula to przetrwa... :-( Aleksandra, mozemy sie umowic w ten sposob, ze jak teraz aukcja wygasnie, to my przejmiemy tekst i bedziemy wystawiac w tej drozszej wersji na allegro, ok? Tylko jak mozesz, to daj linka. Lara, moze udaloby Ci sie przy okazji zrobic kilka zdjec Kropce?? Quote
Aleksandra_B Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 to jest link do aukcji KROPKA - śliczna, łagodna, młoda suczka (516468180) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Recommended Posts