Ank@ Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Rudzia - 5 letnia sunia, średniej wielkości, do kolana , ruda, ze ślicznymi oczkami w ciemnej oprawie. :loveu: Jej historia jest krótka: Była psem domowym, to widać. Miała przez chwilę kochających ludzi. Ale zbliżają się wakacje, albo dziecko się znudziło żywą zabawką - trzeba się psa pozbyć. Ktoś podrzucił ją w worku do przytuliska w Harbutowicach. Biedna, przerażona sunia jest zapchlona ,jej małe ciałko obeszło mnóstwo kleszczy ,na dodatek ma cieczkę. Rudzia jest suńką bardzo łagodną i spokojną choć trochę przestraszoną w pierwszym momencie. Taka przytulaśna psina, idealna na spokojne spacerki. Nadaje się dla młodych jak również starszych osób. Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Sliczna i grzeczna Rudzia czeka na domek ,bo niestety jej i maikelowi sie wczoraj nie poszczęścilo. Wczoraj juz dostala od Asi obrózke przeciw pchelna ,a jak zrobi sie cieplo zaczniemy kapania pieskow i zaczniemy od Rudzi. Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Robilismy wczoraj rudzi zdjecia ale niestety aparat mi szfankuje i malo co wyszlo ,wieczorkiem przesle do Asi ale wiem że bedzie dzisiaj sama w hotelu wiec penie jej porobi ładniejsze Quote
ayla1 Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 łagodna,kochana sunia potraktowana jak smieć,wrzucona w reklamówce do rowu Quote
Ank@ Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 ja się na sprawach cieczek i ciąży u suk nie znam - czy jest podejrzenie , że ona może być w ciąży czy nie ?? Quote
ayla1 Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='ayla1']piękna ruda lisica-szuka domu Ania,please o bannerek na tej fotce bo super sa te Twoje bannerki:loveu: Quote
Ank@ Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 To nie ja robiłam banerek , ale zaraz poproszę Mi. o zrobienie banerka, to ona takie fajne tworzy. :razz: Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Au prazeslij mi to zdjecie co jest powyzej na maila ,wysle do gazety:loveu: Lisic jest piekna ,a nikt po nia nie zadzwonił . Ludzie sie nie znaja ,dzwonia po rasowce ,a te kundelki sa najkochańsze:loveu: Quote
ayla1 Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [quote name='Foksia i Dżekuś']Au prazeslij mi to zdjecie co jest powyzej na maila ,wysle do gazety:loveu: Lisic jest piekna ,a nikt po nia nie zadzwonił . Ludzie sie nie znaja ,dzwonia po rasowce ,a te kundelki sa najkochańsze:loveu:[/quote] to jest lisek :p Quote
Helga&Ares Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 [quote name='ayla1']wielkie dzięki za banner:loveu:[/QUOTE] to taki tymczasowy, na pewno Mi. zrobi ładniejszy;) Quote
moana Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Cudo!:crazyeye: Jak Rudkowa siostra.... :loveu: Quote
ayla1 Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 lisia nie będzie w kundlu,bo będzie kajtuś i ruda,a 3 rude to chyba za dużo...:roll: Quote
ayla1 Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 [quote name='Ank@2']Rudzia - 5 letnia sunia, średniej wielkości, do kolana , ruda, ze ślicznymi oczkami w ciemnej oprawie. :loveu: Jej historia jest krótka: Była psem domowym, to widać. Miała przez chwilę kochających ludzi. Ale zbliżają się wakacje, albo dziecko się znudziło żywą zabawką - trzeba się psa pozbyć. Ktoś podrzucił ją w worku do przytuliska w Harbutowicach. Biedna, przerażona sunia jest zapchlona ,jej małe ciałko obeszło mnóstwo kleszczy ,na dodatek ma cieczkę. Rudzia jest suńką bardzo łagodną i spokojną choć trochę przestraszoną w pierwszym momencie. Taka przytulaśna psina, idealna na spokojne spacerki. Nadaje się dla młodych jak również starszych osób. Ania pliz zmień tytuł na "rudy lisek wrzucony do rowu w foliowym worku" dzięki Quote
Recommended Posts