florida_blue Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 Może Lucky też się przyzwyczai do spania w pomieszczeniu :) dobrze ze juz sie nie awarnturuje ;) Quote
wilczyca Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Halinka, ale masz pięękną dziewczynkę :crazyeye:. Kurcze ja jestem zakochana w "wilkach" ale gdyby nie to, to przypuszczam że miała bym kolaczka, a tak to poza tym mam takie szczęście że zawse jak trafia do mnie jakiś psiak to jest to wilk ( chyba przez sympatię do nich :cool3:) Quote
Lucyja Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Najprawdopodobniej będę miec domek dla rudego kolaczka :) Jak się więcej dowiem, to zaraz napiszę :) Quote
Ulka18 Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Lucyja, trzymam kciuki za ten domek dla rudego :kciuki: Quote
HalinaM Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Lucyja napisał(a):Najprawdopodobniej będę miec domek dla rudego kolaczka :) Jak się więcej dowiem, to zaraz napiszę :) Wspaniale by bylo jakby znalazl sie domek i dla rudzielca, to trzymam i ja :kciuki: za domek ... oby sie udalo :multi: bo nastepne czekaja w kolejce. Quote
Lucyja Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Domek dla rudego kolaska znajduje się w Kraśniku woj. lubelskie. Jest to domek jednorodzinny, więc miałby piesek gdzie biegać. :) A teraz sprawa najważniejsza. Mój znajomy, który mieszka w Krakowie będzie tam jechał w sobotę. Jego rodzice są sąsiadami tych ludzi, którzy chcą przygarnąć kolaczka. Tak więc teraz pytanie czy ktoś mógłby kolaczka przywieść do Krakowa przed sobotą ? Quote
ULKA12 Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 To pytanie do Floridy a ona jest teraz nieuchwytna:shake: Quote
ULKA12 Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 A oto jak nam minął dzień. Niestety moja rodzina zaczyna się buntować nie odpowiada jej grafik wypuszczania psów. Lucky dalej nie chce byc zamknięty w kojcu i chodzi luzem, nie ukrywam, że jest to dosyć kłopotliwe. Na szczęście pogoda się poprawiła:lol: Quote
ULKA12 Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Na tym ostatnim zdjęciu widać rankę na jego boku ona nie jest tak duża jak tam się wydaje to takie ukłucie ale bardzo głębokie i gromadzi się tam ropa, z bliska wygląda tak dałam miniaturkę bo nie wszyscy lubią takie widoki, jutro idę z nim do weta. I jeszcze parę uśmiechów Boję się, że on się do mnie przywiązuje, zresztą ja do niego również:shake: Quote
florida_blue Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 oj oj oj ... kraków przed sobotą ...? Quote
karolaj Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 hej Ula. jak wizyta u weta? z Lucky'm wszystko ok? Quote
ULKA12 Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Z Luckym wszystko Ok jest troche zamulony ale da radę:lol: Przy okazji wet obejrzał tą małą rankę, musiał ja roziąć i wyczyścić, okazało się, że tam był taki duży kolec czy patyczek, niestety powstała dosyć duża rana i trzeba było ją szyć. Lucky zmienił dom tymczasowy, juz nie jest u mnie:shake: smutno bez niego. Ale tam gdzie jest teraz będzie miał lepiej, kojec jest zadaszony i wyłożony deskami a nie tak jak u mnie betonem, jest przyjazna suczka z która jestem przekonana się dogada. No i opieke będzie miał wspaniałą:lol: Dostałam obietnicę, że nowy dom tymczasowy będzie tutaj zamieszczał informacje o Luckym bo już za nim tęsknię:-( A teraz garść informacji, pies w samochodzie zachowuje się wspaniale czasami próbuje przedostać się do przodu ale wystarczy mu głośniej zakazać i przesaaje się przeciskać, daje ze sobą robić wszystko. On jest po prostu wspaniale Ta mina mówi"Daleko jeszcze, nudzę się?" " A co to tam się dzieje, skąd tyle tych warczących potworów?" A tutaj chwile po zabiegu "Mam wszystkiego dosyć, co ty mi zrobiłaś?" Florida ma też jeszcze jakieś zdjęcia to może wklei. Quote
karolaj Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 czy nowa opiekunka Lucky'ego jest na forum? podasz mi jakiś kontakt do niej? Quote
HalinaM Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 No i potrzebowac bedziemy transportu dla Luckiego jak wydobrzeje po kastracji .... :placz: bo u nas na forum collie nie ma mozliwosci zdzialania czego kolwiek bo admin zablokowal nam calutki dzial adopcyjny wlacznie z aukcjami i nie wiemy co z tego wyniknie, nie mozemy wejs by cokolwiek napisac lub podac jakas informacje :cool3: i najchetniej za to bym mu :mad: . Quote
florida_blue Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 co wy macie z tym adminem ????????? Lucyja, prosze o kontakt tel - PILNIE!!!!! Quote
Ulka18 Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 florida_blue napisał(a):co wy macie z tym adminem ????????? Florida, a kto to wie :???: dla mnie to jakis emo jest :huh: Zeby caly dzial zablokowac - to jak pomagac tym potrzebujacym biedakom? Przeciez na swiecie nie ma tylko psow z rodowodem, sa tez inne. Rozumiem, mnie mogl zbanowac, bo sie wdalam w dyskusje, krotka, bo krotka, ale z wczesniejszych mnie pamietal na pewno. Szkoda, ze jeden czlek moze zablokowac prace wielu innych ludzi. Lucky jest piekny :loveu: Bardzo sie ciesze, ze jest juz po kastracji, to nikomu do glowy nie wpadnie go wykorzystywac do rozmnazania. Quote
florida_blue Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 rudzielec dzisiaj jedzie :) Tak jak pisalam Lucyji (aleś sobie nicka wybrala, nie wiem jak odmieniać) liczę na zdjecia :) Quote
maggie1971 Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Jedzie , jedzie około 10 wyjeżdzamy z katowic:evil_lol:. Mam nadzieję ze psiak dobrze zniesie podróż. Będę się musiała ostro bić po łapach żeby go nie zabrać do siebie do domu. :cool3: Mam straszną słabość do tej rasy:loveu: moja Fantunia miała być collie ale jej nie wyszło:diabloti: no i jest colliepodobnym dużo mniejszym psiakiem co nie zmienia faktu że kocham ją nad życie.:loveu: Może kiedyś jeszcze uda mi się mieć collie.... Quote
Ulka18 Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Maggie, super, ze zabierzesz kolaka :multi: A co do Fantuni, to ona jest taka kruszynka jak moja Casablanka. Troche do prawdziwego collie jej daleko, ale to niewazne :p Quote
florida_blue Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 wlasnie teraz rudzielec wyjezdza ze schroniska Quote
wilczyca Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 florida_blue napisał(a):wlasnie teraz rudzielec wyjezdza ze schroniska Lucyja napisał(a):A Kraków już czeka :loveu: ooo :crazyeye: czy to piękne rude cudo stanie się krakusem :multi:?? Jeśłi tak, to ja już witam w Krakowie :lol: Quote
florida_blue Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 nie, wilczyco, jedzie dalej :) w krakowie tylko przystanek ma przy okazji zglosil sie nastepny chetny domek , namiary dalam HalinaM, bo mnie sie collie skonczyly :) domek mozna odwiedzić , sprawdzić, dopytać o co chcecie :) domek mieszka w Wielkopolsce , jeszcze sprawdze Quote
Recommended Posts