Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 183
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Halinka, ale masz pięękną dziewczynkę :crazyeye:. Kurcze ja jestem zakochana w "wilkach" ale gdyby nie to, to przypuszczam że miała bym kolaczka, a tak to poza tym mam takie szczęście że zawse jak trafia do mnie jakiś psiak to jest to wilk ( chyba przez sympatię do nich :cool3:)

Posted

Lucyja napisał(a):
Najprawdopodobniej będę miec domek dla rudego kolaczka :) Jak się więcej dowiem, to zaraz napiszę :)

Wspaniale by bylo jakby znalazl sie domek i dla rudzielca, to trzymam i ja :kciuki: za domek ... oby sie udalo :multi: bo nastepne czekaja w kolejce.

Posted

Domek dla rudego kolaska znajduje się w Kraśniku woj. lubelskie. Jest to domek jednorodzinny, więc miałby piesek gdzie biegać. :)
A teraz sprawa najważniejsza. Mój znajomy, który mieszka w Krakowie będzie tam jechał w sobotę. Jego rodzice są sąsiadami tych ludzi, którzy chcą przygarnąć kolaczka. Tak więc teraz pytanie czy ktoś mógłby kolaczka przywieść do Krakowa przed sobotą ?

Posted

A oto jak nam minął dzień. Niestety moja rodzina zaczyna się buntować nie odpowiada jej grafik wypuszczania psów. Lucky dalej nie chce byc zamknięty w kojcu i chodzi luzem, nie ukrywam, że jest to dosyć kłopotliwe. Na szczęście pogoda się poprawiła:lol:

Posted

Na tym ostatnim zdjęciu widać rankę na jego boku ona nie jest tak duża jak tam się wydaje to takie ukłucie ale bardzo głębokie i gromadzi się tam ropa, z bliska wygląda tak

dałam miniaturkę bo nie wszyscy lubią takie widoki, jutro idę z nim do weta.
I jeszcze parę uśmiechów

Boję się, że on się do mnie przywiązuje, zresztą ja do niego również:shake:

Posted

Z Luckym wszystko Ok jest troche zamulony ale da radę:lol: Przy okazji wet obejrzał tą małą rankę, musiał ja roziąć i wyczyścić, okazało się, że tam był taki duży kolec czy patyczek, niestety powstała dosyć duża rana i trzeba było ją szyć.
Lucky zmienił dom tymczasowy, juz nie jest u mnie:shake: smutno bez niego. Ale tam gdzie jest teraz będzie miał lepiej, kojec jest zadaszony i wyłożony deskami a nie tak jak u mnie betonem, jest przyjazna suczka z która jestem przekonana się dogada. No i opieke będzie miał wspaniałą:lol: Dostałam obietnicę, że nowy dom tymczasowy będzie tutaj zamieszczał informacje o Luckym bo już za nim tęsknię:-(
A teraz garść informacji, pies w samochodzie zachowuje się wspaniale czasami próbuje przedostać się do przodu ale wystarczy mu głośniej zakazać i przesaaje się przeciskać, daje ze sobą robić wszystko. On jest po prostu wspaniale
Ta mina mówi"Daleko jeszcze, nudzę się?"

" A co to tam się dzieje, skąd tyle tych warczących potworów?"

A tutaj chwile po zabiegu "Mam wszystkiego dosyć, co ty mi zrobiłaś?"

Florida ma też jeszcze jakieś zdjęcia to może wklei.

Posted

No i potrzebowac bedziemy transportu dla Luckiego jak wydobrzeje po kastracji .... :placz: bo u nas na forum collie nie ma mozliwosci zdzialania czego kolwiek bo admin zablokowal nam calutki dzial adopcyjny wlacznie z aukcjami i nie wiemy co z tego wyniknie, nie mozemy wejs by cokolwiek napisac lub podac jakas informacje :cool3: i najchetniej za to bym mu :mad: .

Posted

florida_blue napisał(a):
co wy macie z tym adminem ?????????

Florida, a kto to wie :???: dla mnie to jakis emo jest :huh:
Zeby caly dzial zablokowac - to jak pomagac tym potrzebujacym biedakom? Przeciez na swiecie nie ma tylko psow z rodowodem, sa tez inne. Rozumiem, mnie mogl zbanowac, bo sie wdalam w dyskusje, krotka, bo krotka, ale z wczesniejszych mnie pamietal na pewno.
Szkoda, ze jeden czlek moze zablokowac prace wielu innych ludzi.

Lucky jest piekny :loveu: Bardzo sie ciesze, ze jest juz po kastracji, to nikomu do glowy nie wpadnie go wykorzystywac do rozmnazania.

Posted

Jedzie , jedzie około 10 wyjeżdzamy z katowic:evil_lol:. Mam nadzieję ze psiak dobrze zniesie podróż. Będę się musiała ostro bić po łapach żeby go nie zabrać do siebie do domu. :cool3: Mam straszną słabość do tej rasy:loveu: moja Fantunia miała być collie ale jej nie wyszło:diabloti: no i jest colliepodobnym dużo mniejszym psiakiem co nie zmienia faktu że kocham ją nad życie.:loveu: Może kiedyś jeszcze uda mi się mieć collie....

Posted

Maggie, super, ze zabierzesz kolaka :multi:

A co do Fantuni, to ona jest taka kruszynka jak moja Casablanka.
Troche do prawdziwego collie jej daleko, ale to niewazne :p

Posted

florida_blue napisał(a):
wlasnie teraz rudzielec wyjezdza ze schroniska

Lucyja napisał(a):
A Kraków już czeka :loveu:

ooo :crazyeye: czy to piękne rude cudo stanie się krakusem :multi:?? Jeśłi tak, to ja już witam w Krakowie :lol:

Posted

nie, wilczyco, jedzie dalej :) w krakowie tylko przystanek ma

przy okazji zglosil sie nastepny chetny domek , namiary dalam HalinaM, bo mnie sie collie skonczyly :) domek mozna odwiedzić , sprawdzić, dopytać o co chcecie :) domek mieszka w Wielkopolsce , jeszcze sprawdze