Atkaaaa Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Następne Borderowate cudo!!! :( I to w Gdyni..:( Sonia czy on jest tam w tym boksie na samym wylocie? Quote
natalia_aa Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Tak boks na samym wylocie. Chyba 18 ale pewna nie jestem. Poza tym teraz troche "misz masz" robimy, bo małe remonty i malowanie bud, więc może się to zmienić. Quote
wilczyca Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 ehh teraz jest najgorszy sezon na adopcje - wakacje - wszyscy myślą o wyjazdach :shake: Quote
Atkaaaa Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 dzięki Natalia. śliczny jest musi szybko znaleźć domek! Quote
Wola Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 siedzi razem z Marleyem. Całkiem dobrze się dogadują ale bywa że są o siebie zazdrośni. Ale Marley odpuszcza bo to już chyba wiekowy pan, z kolei Borsuk to psiak nadpobudliwy :eviltong: Quote
Wola Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 osobiście go nie widziałam ale słyszałam rozmowę z mężczyzną który wahał się między Borsukiem a innym naszym psiakiem, szczęście w nieszczęściu padło na drugiego... Quote
brazowa1 Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 Borsuk nadal na "zielonej mili",tak? w tym ostatnim? Wola,a ten dobermanowaty pies,naprzeciwko niego siedzial,on znalazl dom? Quote
Wola Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Nadal w zielonych na końcu. Psiak na przeciw niego to był Leonardo i (chyba) już go nie ma, choć pewna nie jestem. Został stamtąd przeniesiony a potem to już go nie widziałam. Za to jest Nelsonek, dobek pełną gębunią :) Quote
natalia_aa Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Leonardo od kilku tygodni grzeje doopkę w nowym domu! Quote
brazowa1 Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 Leonardo byl obłedny! ale ,ze Borsuka nikt nie wypatrzyl :crazyeye: Quote
Atkaaaa Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Borsuk w końcu tez sie doczeka! Ma watek na borderach? Quote
natalia_aa Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Zima za pasem, a Borsuk nadal w schronisku i niestety nie cieszy sie zainteresowaniem... Quote
Wola Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 a szkoda bo to na prawdę sympatyczny zwierz, idealny dla aktywnych ludzi którzy chcą wesołego kompana podczas uprawiania sportów Quote
Atkaaaa Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Byłam dziś z nim na spacerku, bombowy jest:loveu: O mało mi ręki nie wyrwał:shake:;) Borsuk jest teraz w innym boksie, lepiej sie tam prezentuje mam nadzieje, ,że w końcu znajdzie dom. Wiecie ile on może miec lat? Quote
Wola Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 jak na moje oko nie jest stary, po temperamencie stawiałabym nawet na dwa lata, ale raczej jest starszy może nawet z 5? najlepiej pokazać go pracownikom żeby mu w zęby zajrzeli. Jedna z nowych wolontariuszek podczas doboru psa na spacer dostała Borsuka i bardzo jej się spodobał, ponoć jest podobny do jej własnego psa więc mam nadzieję że często uda mu się załapać na spacer ;) Quote
natalia_aa Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 No właśnie Sonia nie jestem pewna czy on nie ma 2-3 lat... Rozmawiałam kiedyś z Aśką o nim, ale juz nie pamiętam ;) Quote
Atkaaaa Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 :) To stary nie jest! Jeśli o mnie chodzi to zawsze będzie miał spacerek jak będę w schronie. Quote
Atkaaaa Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Pare zdjęc, marne, komórkowe ale zawsze coś: Quote
Recommended Posts