Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ma na imie Borsuk.Zobaczylam go w schronisku w Gdyni i zakochałam sie.Wierze,ze sa tu na Dogo ludzie zakochani w bialo-czarnych psach i pomoga w oglaszaniu Borsuka.Jest...tak smutny,ze chcialoby sie go od razu zabrac do domu.On nie pasuje do kraty,jest taki zagubiony.Prosze,pomozmy mu znalezc dom.Moze trend na bordery pomoze mu opuscic schronisko? oby...
Czyz on nie jest wspaniały?
Nie jestem wolontariuszka w Gdyni,dlatego poprosze gdyńskie Dogomaniaczki o pomoc w prowadzeniu watku.

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Myśle, że namairy najlepiej podać na schronisko bezpośrednio, telefon i mail.
Ja wiecznie telefony o bullowate odbieram, więc nie ogarnę i jego...
Tylko trzeba zaznaczyć, że dzwonić można tylko w godzinach biura i najlepiej niech ludzie dzwoniąc, podają jego nr z karty tj. 441/08.

Posted

nie posiadam aparatu...
Ale za to wyciągnęłam go i jego towarzysza na spacer. Od razu się ożywił, jest energiczny jak na borderowatego przystało. Mieszka w boksie z samcem i się dogadują, ale nie jest to wielka sympatia...

Posted

no co Ty Ciotka, żeby mi ręce pourywały? :evil_lol: z wolontariuszem jeszcze jednym. Toż to nie małe psiaki, tylko dwa średnie samce, miałabym lot po lesie :eviltong:

Posted

a więc niosę nowe wieści:
Borsuk to pies z tak zwanym ADHD :evil_lol: przepełniony energią po same uszy. Na spacerze to tylko by biegał, skakał i się bawił. Jest w ciągłym ruchu, w przeciwieństwie do jego smutnego leniwego zachowania w boksie. Nawet wyczesać się porządnie nie dał. Bardzo miły psiak ;)

Posted

na chwilę i na smyczy bo nie darzę go takim zaufaniem żeby dać mu hasać luzem ale myślę że te pół godzinki raz w tygodniu z mojej strony pozwoli mi go stopniowo lepiej poznać i będę tu dzielić się newsami. mam też nadzieję że nie długo to będzie trwać i że Borsuk znajdzie swój kąt ;)