Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 912
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja za tydzień dopiero będę z w-wy wracać-na wątku transportowym się rozpisałam o możliwych trasach;) Ale mój brat najprawdopodobniej jutro wieczorem będzie jechał przez w-wę z białegostoku. Odbiera tam mamę i pędzą przez wrocław do b-ca. Wyjezdza z w-wy w piątek wieczorem, on jeździ dość szybko, planuje że przejazd zajmie mu ok 4 godzin. Tylko psiak musi czekać na niego przy dworcu wileńskim, ok targowej, przy biurowcu PKP-tam odbiera mamę no i we w-wiu tez musi być ustalony odbiór, bo my mamy ok 120km z b-ca do w-wia i psa, który niekoniecznie u siebie w domu toleruje inne niuńki. Wstępnie mówił na stacji statoil-okolice PKP i PKS we w-wiu. Czy możecie ustalić odbiór we w-wiu?
Jego telefon-662 008 506, 602 243 746(firmowy)
Brat i mama raczej sobie z nim poradzą:evil_lol:samochód jest w miarę duży. Raz już psa wiózł z w-wia do b-ca, ale ze mną więc problemów nie było.

Posted

Magda, spadłaś nam z nieba!!! :loveu:

DIF jutro rano jedzie do Wawy zaszczepić szczeniaka i wróci z nim po południu, może odrazu zawiozła by go w to miejsce? Jeśli nie pojawi się na wątku, później do niej przedzwonię.

Byłam u dzieciaków, jutro raną będą w domu gotowi, aby oddać psiaka!!! :p

Zrobiłam Cekinowi kilka foteczek, zaraz wstawię :loveu:.

Guest Elżbieta481
Posted

Chętnie zobaczymy jak wygląda nasz ulubieniec...
Elżbieta

Guest Elżbieta481
Posted

UUUUUUUUUUUU,to spore psie dziecko..Ciekawe ile liczy sobie ten wielkolud?
Elżbieta

Posted

magda z. napisał(a):
Ja za tydzień dopiero będę z w-wy wracać-na wątku transportowym się rozpisałam o możliwych trasach;) Ale mój brat najprawdopodobniej jutro wieczorem będzie jechał przez w-wę z białegostoku. Odbiera tam mamę i pędzą przez wrocław do b-ca. Wyjezdza z w-wy w piątek wieczorem, on jeździ dość szybko, planuje że przejazd zajmie mu ok 4 godzin. Tylko psiak musi czekać na niego przy dworcu wileńskim, ok targowej, przy biurowcu PKP-tam odbiera mamę no i we w-wiu tez musi być ustalony odbiór, bo my mamy ok 120km z b-ca do w-wia i psa, który niekoniecznie u siebie w domu toleruje inne niuńki. Wstępnie mówił na stacji statoil-okolice PKP i PKS we w-wiu. Czy możecie ustalić odbiór we w-wiu?
Jego telefon-662 008 506, 602 243 746(firmowy)
Brat i mama raczej sobie z nim poradzą:evil_lol:samochód jest w miarę duży. Raz już psa wiózł z w-wia do b-ca, ale ze mną więc problemów nie było.

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Ale tempo!!!!
I teraz nie wiem jak to zorganizować, bo trochę mi się wszystko pogmatwało!
Jadę do Warszawy z dziećmi ok. 8 rano. Lecznica jest czynna od 10. Będę musiała z Cekinem pojechać na Bródno, Ochotę (porozwozić dzieciaki do Mam na weekend) i potem z Cekinem na Gocław! :shake: Zostawić go w lecznicy i jechać do pracy! Zrobię milion kilometrów... :roll: A o 17 mam spotkanie z klientem na Gocławiu, które nie wiem jak długo potrwa. Po spotkaniu mogę pojechać po malucha i zawieść go na Targową... to niedaleko w końcu! Ale nie wiem o której....!:-(

Bardzo uprościłoby mi sprawę gdybym mogła, zwierzusiu kochany :loveu:, podrzucić Ci malucha do domu, bo i tak jadę przez S.

Posted

DIF napisał(a):
:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Ale tempo!!!!
I teraz nie wiem jak to zorganizować, bo trochę mi się wszystko pogmatwało!
Jadę do Warszawy z dziećmi ok. 8 rano. Lecznica jest czynna od 10. Będę musiała z Cekinem pojechać na Bródno, Ochotę (porozwozić dzieciaki do Mam na weekend) i potem z Cekinem na Gocław! :shake: Zostawić go w lecznicy i jechać do pracy! Zrobię milion kilometrów... :roll: A o 17 mam spotkanie z klientem na Gocławiu, które nie wiem jak długo potrwa. Po spotkaniu mogę pojechać po malucha i zawieść go na Targową... to niedaleko w końcu! Ale nie wiem o której....!:-(

Bardzo uprościłoby mi sprawę gdybym mogła, zwierzusiu kochany :loveu:, podrzucić Ci malucha do domu, bo i tak jadę przez S.

DIFuś, może umówiłabyś się jakoś z bratem Magdy_Z ?

Posted

waldi481 napisał(a):
UUUUUUUUUUUU,to spore psie dziecko..Ciekawe ile liczy sobie ten wielkolud?
Elżbieta

No spory, spory jest... ale to szczeniak, duży, ale szczeniak!!! :eviltong: Kilka msc ma za sobą :evil_lol:.

Posted

no jestem :loveu:.
DIFuś ja jutro muszę być w mojej ulubionej instytucji czyli w ZUSie:angryy:. Umówiłam się na 8 rano. Więc duuuu blada :shake:

Posted

GameBoy napisał(a):

ciotka Dif jutro u tz na recepcji bedzie czekala kurtka

Jesuuuu ...... :crazyeye: No tak ..Kurtka! Zapomniałam :oops::-(
Jutro chyba się pokicham......:flaming:

Posted

Dzwoniłam do brata MagdyZ. Ma do mnie zadzwonić wieczorem!!

A teraz, moje drogie, spadam z dogo do 21!! Sorki!!
Kontakt do mnie telefoniczny 0-600-968-755 !! Jakby co ...dzwońcie!!!

Posted

GameBoy napisał(a):
Cekinka spojrz na jego zeby - moja suka ma 8 mcy i nie ma czesci zebow, ktore on juz ma

Cekin zachowuje się jak szczeniak... Wygląda jak szczeniak (na żywo!)... Dzieciaki mówiły, że to szczeniak... Ząbki ma świeżutkie :p.
Może ma rok, może 10-11 msc ;-). Ale napewno nie powyżej!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...