magda z. Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Ja za tydzień dopiero będę z w-wy wracać-na wątku transportowym się rozpisałam o możliwych trasach;) Ale mój brat najprawdopodobniej jutro wieczorem będzie jechał przez w-wę z białegostoku. Odbiera tam mamę i pędzą przez wrocław do b-ca. Wyjezdza z w-wy w piątek wieczorem, on jeździ dość szybko, planuje że przejazd zajmie mu ok 4 godzin. Tylko psiak musi czekać na niego przy dworcu wileńskim, ok targowej, przy biurowcu PKP-tam odbiera mamę no i we w-wiu tez musi być ustalony odbiór, bo my mamy ok 120km z b-ca do w-wia i psa, który niekoniecznie u siebie w domu toleruje inne niuńki. Wstępnie mówił na stacji statoil-okolice PKP i PKS we w-wiu. Czy możecie ustalić odbiór we w-wiu? Jego telefon-662 008 506, 602 243 746(firmowy) Brat i mama raczej sobie z nim poradzą:evil_lol:samochód jest w miarę duży. Raz już psa wiózł z w-wia do b-ca, ale ze mną więc problemów nie było.
Cekinka13* Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 Magda, spadłaś nam z nieba!!! :loveu: DIF jutro rano jedzie do Wawy zaszczepić szczeniaka i wróci z nim po południu, może odrazu zawiozła by go w to miejsce? Jeśli nie pojawi się na wątku, później do niej przedzwonię. Byłam u dzieciaków, jutro raną będą w domu gotowi, aby oddać psiaka!!! :p Zrobiłam Cekinowi kilka foteczek, zaraz wstawię :loveu:.
Guest Elżbieta481 Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Chętnie zobaczymy jak wygląda nasz ulubieniec... Elżbieta
zwierzus Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Boski :crazyeye:??? To mało Cekinka :loveu:. On jest superextra cuuudny :loveu:
Guest Elżbieta481 Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 UUUUUUUUUUUU,to spore psie dziecko..Ciekawe ile liczy sobie ten wielkolud? Elżbieta
Hotel KADIF Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 magda z. napisał(a):Ja za tydzień dopiero będę z w-wy wracać-na wątku transportowym się rozpisałam o możliwych trasach;) Ale mój brat najprawdopodobniej jutro wieczorem będzie jechał przez w-wę z białegostoku. Odbiera tam mamę i pędzą przez wrocław do b-ca. Wyjezdza z w-wy w piątek wieczorem, on jeździ dość szybko, planuje że przejazd zajmie mu ok 4 godzin. Tylko psiak musi czekać na niego przy dworcu wileńskim, ok targowej, przy biurowcu PKP-tam odbiera mamę no i we w-wiu tez musi być ustalony odbiór, bo my mamy ok 120km z b-ca do w-wia i psa, który niekoniecznie u siebie w domu toleruje inne niuńki. Wstępnie mówił na stacji statoil-okolice PKP i PKS we w-wiu. Czy możecie ustalić odbiór we w-wiu? Jego telefon-662 008 506, 602 243 746(firmowy) Brat i mama raczej sobie z nim poradzą:evil_lol:samochód jest w miarę duży. Raz już psa wiózł z w-wia do b-ca, ale ze mną więc problemów nie było. :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ale tempo!!!! I teraz nie wiem jak to zorganizować, bo trochę mi się wszystko pogmatwało! Jadę do Warszawy z dziećmi ok. 8 rano. Lecznica jest czynna od 10. Będę musiała z Cekinem pojechać na Bródno, Ochotę (porozwozić dzieciaki do Mam na weekend) i potem z Cekinem na Gocław! :shake: Zostawić go w lecznicy i jechać do pracy! Zrobię milion kilometrów... :roll: A o 17 mam spotkanie z klientem na Gocławiu, które nie wiem jak długo potrwa. Po spotkaniu mogę pojechać po malucha i zawieść go na Targową... to niedaleko w końcu! Ale nie wiem o której....!:-( Bardzo uprościłoby mi sprawę gdybym mogła, zwierzusiu kochany :loveu:, podrzucić Ci malucha do domu, bo i tak jadę przez S.
Hotel KADIF Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Ale foty!!!! :loveu::crazyeye: Ale szczenior!!! :loveu::crazyeye: Chociaż wg mnie po zębach to on na szczeniaka nie wygląda... :evil_lol::eviltong:
Cekinka13* Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 DIF napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ale tempo!!!! I teraz nie wiem jak to zorganizować, bo trochę mi się wszystko pogmatwało! Jadę do Warszawy z dziećmi ok. 8 rano. Lecznica jest czynna od 10. Będę musiała z Cekinem pojechać na Bródno, Ochotę (porozwozić dzieciaki do Mam na weekend) i potem z Cekinem na Gocław! :shake: Zostawić go w lecznicy i jechać do pracy! Zrobię milion kilometrów... :roll: A o 17 mam spotkanie z klientem na Gocławiu, które nie wiem jak długo potrwa. Po spotkaniu mogę pojechać po malucha i zawieść go na Targową... to niedaleko w końcu! Ale nie wiem o której....!:-( Bardzo uprościłoby mi sprawę gdybym mogła, zwierzusiu kochany :loveu:, podrzucić Ci malucha do domu, bo i tak jadę przez S. DIFuś, może umówiłabyś się jakoś z bratem Magdy_Z ?
Cekinka13* Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 waldi481 napisał(a):UUUUUUUUUUUU,to spore psie dziecko..Ciekawe ile liczy sobie ten wielkolud? Elżbieta No spory, spory jest... ale to szczeniak, duży, ale szczeniak!!! :eviltong: Kilka msc ma za sobą :evil_lol:.
Hotel KADIF Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Najpierw muszę się umówić ze zwierzusiem :cool3:
GameBoy Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 on ma ok roku conajmniej ciotka Dif jutro u tz na recepcji bedzie czekala kurtka
zwierzus Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 no jestem :loveu:. DIFuś ja jutro muszę być w mojej ulubionej instytucji czyli w ZUSie:angryy:. Umówiłam się na 8 rano. Więc duuuu blada :shake:
zwierzus Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 GameBoy napisał(a):on ma ok roku conajmniej ciotka Dif jutro u tz na recepcji bedzie czekala kurtka Oooo, moja kurteczka :loveu:
GameBoy Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 zwierzus napisał(a):Oooo, moja kurteczka :loveu: dokladnie, DIF na PW przeslij prosze swoje imie i nazwisko bo bedzie trzeba podac na recepcji
Hotel KADIF Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 GameBoy napisał(a): ciotka Dif jutro u tz na recepcji bedzie czekala kurtka Jesuuuu ...... :crazyeye: No tak ..Kurtka! Zapomniałam :oops::-( Jutro chyba się pokicham......:flaming:
GameBoy Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Cekinka spojrz na jego zeby - moja suka ma 8 mcy i nie ma czesci zebow, ktore on juz ma
zwierzus Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Dif a nie możesz zacząć dnia troszkę później, tzn najpierw zawitać na gocław??
Hotel KADIF Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Dzwoniłam do brata MagdyZ. Ma do mnie zadzwonić wieczorem!! A teraz, moje drogie, spadam z dogo do 21!! Sorki!! Kontakt do mnie telefoniczny 0-600-968-755 !! Jakby co ...dzwońcie!!!
Cekinka13* Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 GameBoy napisał(a):Cekinka spojrz na jego zeby - moja suka ma 8 mcy i nie ma czesci zebow, ktore on juz ma Cekin zachowuje się jak szczeniak... Wygląda jak szczeniak (na żywo!)... Dzieciaki mówiły, że to szczeniak... Ząbki ma świeżutkie :p. Może ma rok, może 10-11 msc ;-). Ale napewno nie powyżej!
GameBoy Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 11 letni pies moich rodzicow tez zachowuje sie jak szczeniak, a ze jest bialy nie widac po nim wieku :eviltong:
Cekinka13* Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 Dzięki DIF! :loveu: Czekamy na telelefon. :p
Recommended Posts