Hotel KADIF Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 zwierzus napisał(a):No to obgadane :loveu:. Jutro Cekinka idzie po Cekinka :evil_lol:. We czwartek będzie męczony przez ciotkę a potem na kilka dni może przekoczować u Cekinki :eviltong:. Ale się karnawałowo zrobiło :cool1:. Yyyyy... w czwartek? :crazyeye: Ja mogę Cekina zawieźć do Ciebie dopiero w piątek rano...! Ok 10 zostawiam malucha a ok 15-16 odbieram (tak jak zawsze ;):evil_lol:) Cekinka! Mówiłam, że w grę wchodzi środa i piątek! Jutro jadę do Warszawy ok 7-7:30 a Ty Cekina masz odebrać później! Zostaje nam piątek... Tak gadałyśmy? :diabloti::eviltong:
zwierzus Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Się pomyliłam :eviltong:. Mnie, jak wiesz ,wszystko jedno czy to czwartek czy piątek :lol:
Hotel KADIF Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 zwierzus napisał(a):Się pomyliłam :eviltong:. Mnie, jak wiesz ,wszystko jedno czy to czwartek czy piątek :lol: A myślałam, że to ja jestem bardziej zakręcona :stupid::evil_lol:
zwierzus Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 DIF napisał(a):A myślałam, że to ja jestem bardziej zakręcona :stupid::evil_lol: Chciałabyś :cool3::eviltong:
Cekinka13* Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 Dzięki dziewczyny, jesteście boskie! :loveu::loveu: Hm... a jak z tym DT, GameBoy, YoungLady?
GameBoy Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 zaraz ja nei rozumiem Young Lady zaproponowala tymczas, ja sobie odpuscilam i pdsunelam Adze innego psa a teraz YL sie wycofuje?????
Cekinka13* Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 GameBoy, OK, dobrze zrobiłaś. Nie wiem, czy YoungLady się wycofuje, ale myślę, że tak, wzięła chyba innego psa... Zaraz napiszę jej PW.
Doda_ Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 no to trzymam kciuki za DT! Maćie kase dla tych dzieciakow, na szczepienia i moze na transport, tak? /starczy?/
oktawia6 Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='jestem_wredna'] Ja się tylko boję, że ci g*wniarze wymyślą, że mogą sobie w ten sposób zarabiać. Przywloką sobie pieska, pomęcza go, ktoś odkupi. Może warto by ich postraszyć konsekwencjami, policją, sama nie wiem. Może warto odezwać się w tej sprawie do Emir? pisałam o tym wcześniej-sama w takim razie się skontaktuję z EMIR bo nikt nie widzi tutaj powagi sytuacji-skoro odrąbali głowę psu znęcają się i mordują koty-jeszcze im daliście za to pieniądze niczego nie zmieni wręcz przeciwnie. mordy w worek Butaprenu wsadzic i łomot pokrzywami a nie nagradzac męty społeczne.
Wet-siostra Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Szczerze mówiąc,mi też się nie bardzo podoba pomysł "wykupienia"psiaka,nie wiem,ale chyba o tym już pisałam...Jeśli ta dzieciarnia uzna,że to fajny i łatwy sposób na zarobek,za chwilę będzie mieć następnego psiaka...I-sory,wiem,że są na DOGO osoby niepełnoletnie,młodzież,o wspaniałych sercach i wzorowej postawie dla zwierząt-ale g*******e powinni dostać łomot...Choćby za znęcanie się nad zwierzętami...Bo nie wiem,czy ktoś ma niezbite dowody,że to własnie oni zabili tamtego psa... [*]...Bez dowodów niczego im nie zrobisz...
YoungLADY Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Przepraszam, byłam w schronisku, wieczorem nie było mnie na dogo:oops: GameBoy napisał(a):zaraz ja nei rozumiem Young Lady zaproponowala tymczas, ja sobie odpuscilam i pdsunelam Adze innego psa a teraz YL sie wycofuje????? Ależ się namieszało:shake: Wszystko było ustalone: załatwiamy transport, wyciągamy psiaka i jedzie on do mnie. Jednak chwile później wątek obiegła wiadomość, że Zwierzus gwarantuje psu DT, i żebym dała tymczas jakiejś innej bidzie. Więc zaproponowałam go młodemu astowi... Dopiero teraz przeczytałam PW od Cekinki, że tymczas u Zwierzusa okazał się pomyłką:roll: Jestem w kropce:oops:
Cekinka13* Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 YoungLADY, przepraszam, źle zrozumiałam Zwierzusia :oops:. No to masz teraz do wyboru... :oops:
Cekinka13* Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 oktawia6 napisał(a):pisałam o tym wcześniej-sama w takim razie się skontaktuję z EMIR bo nikt nie widzi tutaj powagi sytuacji-skoro odrąbali głowę psu znęcają się i mordują koty-jeszcze im daliście za to pieniądze niczego nie zmieni wręcz przeciwnie. mordy w worek Butaprenu wsadzic i łomot pokrzywami a nie nagradzac męty społeczne. Inaczej się nie da - trzeba wykupić. Nie ma świadków ani dowodów na to, że znęcają się nad Cekinem, więc odebrać go nie można... Tak samo nie ma świadków (w sumie to są, ale nie chcą zeznawać...) ani dowodów na zabicie psa, topienie kotów itd.
Cekinka13* Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 Wet-siostra napisał(a):za chwilę będzie mieć następnego psiaka... W Polsce nikomu nie można zakać trzymania zwierząt domowych. Trzeba mieć nadzieję, że nie wezmą następnego... Po odebraniu Cekinka powiadomię o dzieciakach EMIR, ale wydaję mi się, że bez dowodów i świadków g.... zdziałamy.
Cekinka13* Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 Doda_ napisał(a):no to trzymam kciuki za DT! Maćie kase dla tych dzieciakow, na szczepienia i moze na transport, tak? /starczy?/ Mamy kasę od Waldi! :loveu: Przelała na niego 100 zł. 40 będzie dla dzieciaków, 60 miało być na szczepienia, ale Zwierzus zaproponowała, że może zrobić szczepienia za free! :loveu: Więc mamy 60 zł na ew. transport do DT/DS ;-).
Doda_ Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Super Wiem, ze nie powinnyśmy dawać kase dzieciakom za psa, ale robimy to dla dobra tego szczeniaka, bez kasy dzieciaki by nie wydaly nam psiaka. tamten psiak zostal zabity przez nich, koty tez, tego na penwo nie zostawimy - na 100% powiadomimy o tym emir tylko pozniej - po tej calej akcji.. tak jak mowi cekinka - napewno jeszcze dzisiaj /jak psiak zostanie wyciagniety/
Cekinka13* Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 Uch, 2 godzinki sprzątałam w przyczepie.... Już gotowa! Zaraz lecę po Cekina! :loveu:
Doda_ Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Cekinka13* napisał(a):Uch, 2 godzinki sprzątałam w przyczepie.... Już gotowa! Zaraz lecę po Cekina! :loveu: Będzie w przyczepie? Super! Rodzice se zgodzili? :loveu: Na jak dlugo tam bedzie? Dokad pozniej pojedzie?
Cekinka13* Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 Nie mieli wyjścia, musieli się zgodzić... :evil_lol: Psiak w przyczepie będzie czekał na DT! Tyle, że przyczepka jest mała, DT potrzebny NA JUŻ!
Guest Elżbieta481 Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Wykupienie psa jest jedynym wyjściem.Wychowywanie dzieci,dawanie im nauczki rzecz słuszna,ale po zabraniu psa.A jak byśmy sie czuli jakby rozłoszczeni zemścili się na psie zabijając go? Ja bym się czuła fatalnie... Elżbieta
Doda_ Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='Cekinka13*']Nie mieli wyjścia, musieli się zgodzić... :evil_lol: Psiak w przyczepie będzie czekał na DT! Tyle, że przyczepka jest mała, DT potrzebny NA JUŻ! hihihi:evil_lol: wiem ze DT na cito, bedziemy szukac!! a moze psiak znajdzie szybko DS?;) [quote name='waldi481']Wykupienie psa jest jedynym wyjściem.Wychowywanie dzieci,dawanie im nauczki rzecz słuszna,ale po zabraniu psa.A jak byśmy sie czuli jakby rozłoszczeni zemścili się na psie zabijając go? Ja bym się czuła fatalnie... Elżbieta ja tez!! i tez mysle ze to JEDYNE WYJSCIE
jestem_wredna Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Jest ładny, zdrowy i młody - na pewno szybko znajdzie dom.
Cekinka13* Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 Byłam u dzieciaków, ale nie było ich. Za jakąś godzinę pójdę drugi raz.
YoungLADY Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 ok, to dawać go do mnie:loveu: transport do Oławy (25km od Wrocławia). Jakieś pomysły?:oops:
Doda_ Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Byłam nieraz w Oławie... ;) no szukamy transportu jaki transport ma byc?? Mozer byc WARSZAWA - WROCŁAW?
Recommended Posts