Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a tak wogóle: gdzie on przebywa? ;) trzeba by było załatwić transport:roll: poza tym zanim go weźmiemy musimy mieć pewność co poźniej z nim zrobimy, bo u mnie zostać długo nie może - wyjezdzam w polowie wakacji:oops: wyciągniemy go, ok, ale co potem?

• Replies 912
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cekinka, super, ze się dowiedziałaś..

YoungLADY - myśle, ze jak psiak pojedzie do Ciebie, to nie przestaniemy szukać DT lub DS. Ale to młody psiak, na pewno szybko znajdzie domek. Jak będzie bezpieczny w DT to zrobię mu róźne ogłoszenia i może allegro.

Posted

Zwierzus pisze, że może zabrać psiaka na DT! :loveu: :loveu: Mieszka dość blisko, więc raczej nie będzie problemu z transportem. :)

YoungLADY - wybacz... ale dzięki wielkie, jesteś kochana! :loveu: Weź innego psiaczka na DT :).

Posted

zwierzus dzięki wielkie :multi: Jestes wielka/wielki :oops: Nie wiem czy ona czy on:evil_lol:

YoungLADY tobie tez bardzo bardzo dziekujemy :loveu: Daj link do watku tego bullowatego:cool3:

Posted

Cekinka13* napisał(a):
Zwierzus pisze, że może zabrać psiaka na DT! :loveu: :loveu: Mieszka dość blisko, więc raczej nie będzie problemu z transportem. :)....

Niestety nie na DT :shake: W dość zawoalowany sposób zaoferowałam pomoc w szczepieniu i innych takich :oops:

Posted

Uwaga!! Pomyłka!!!

Zwierzus nie da DT psiakowi, źle zrozumiałam wypowiedź... :oops: Za to może zaszczepić go za free, ale myślę, że teraz, kiedy mamy już pieniądze nie będzie to konieczne. Ale i tak bardzo dziękuję!!!! :loveu:

YoungLADY... :oops: :oops: ale Ci pomieszłam... jak z tym DT? Masz do wyboru... :oops:

Posted

Cekinka jak wolisz. Ja oferuję wzięcie kosztów szczepienie itd na siebie a wam zostałaby kasa na ewentualny transport...
DIF w razie czego może go przywieżć - rozmawiałam z nią

Posted

Zwierzus, masz rację, kochana. Tak zrobimy. 60 zł pozostanie na ew. pokrycie kosztów transportu do DT/DS.
Tylko trzeba to jakoś rozplanować...
Jeśli DIF i Ty, zwierzus, będziecie jutro 'wolni', to psiaka hop do samochodu DIF i do zwierzus. Ale co z nim zrobić po szczepieniu?

Posted

Zwierzus, podaj mu swój nr telefonu lub zadzwoń na mój, który podałam na PW, musimy całą akcję obgadać. Później skonaktujemy się z DIF.

Nikt nie zagląda? :placz:

Guest Elżbieta481
Posted

Zaglądamy
E

Posted

Heh... Nie wiadomo. YoungLADY miała go wziąć, ale chyba wzięła innego psiaka... Wszystko przez to, że nie zrozumiałam cholernie prostej wypowiedzi... :oops:

Posted

No to obgadane :loveu:.
Jutro Cekinka idzie po Cekinka :evil_lol:. We czwartek będzie męczony przez ciotkę a potem na kilka dni może przekoczować u Cekinki :eviltong:. Ale się karnawałowo zrobiło :cool1:.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...