Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 912
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Doda_ napisał(a):
Cekinko a czy ty ogloszenie cekinka wrzucalas w dziale 'gończy' ? Czy do mieszańca? Wiesz, ja np mix kaukaza wrzucilam do działu kaukazów i znalazł dom po kilku dniach.. Nie trzeba wrzucać psiaka do mieszańca.. Ale oczywiscie, trzeba napisac tytul np MIX lub MIESZANIEC gonczego

Ja robiłam tylko allegro, a tam nie ma podziału na rasy. Jest bodajże w alegratce, a ją robiła chyba Paros.

Posted

Cekinek godzinę temu pojechał do domu.
Zadzwoniła z ogłoszenia do Przyjaciela Koni Pani zainteresowana Cekinkiem.
PK rozmawiała zPanią długo a ja dziś pojechałam na wizytę przedadopcyjną.
Nigdy nie wiadomo jak to będzie ale Pani zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie.
Widać, że kocha zwierzęta i ma bardzo rozsądne podejście. Myślę, że jak Cekinek nie będzie za bardzo szalał to będzie miał wspaniały dom.
Myślę, że Pani jest bardzo tolerancyjna.
Ja nie byłam przy jego odbiorze była Marzena i Pani jak tylko go zobaczyła to powiedziała, że już go kocha.
Pani wzięła sobie na czwartek i piątek urlop żeby prze 4 dni być z Cekinkiem.
Cekinek będzie mieszkał na targówku a na weekendy będzie wyjeżdzał na działkę do rodziców tej Pani gdzie cze na niego przyjaciel(mam nadzieję) 6 letni mix wyżła

Trzymajmy kciuki za powodzenie malucha!

Guest Elżbieta481
Posted

Niech się powiedzie kochany mój skarbie!Masz tyle życia w sobie,oby ten dom Ciebie kochał tak jak my wszyscy.

Posted

Do domu???!!! :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

TO ŚWIETNIE!!! :loveu: :loveu: :loveu: :multi: :multi: :multi: :smilecol:

Co do dobrych warunków w nowym domku nie mam wątpliwości, przecież został on zaakceptowany przez Przyjaciel_Koni!!! :loveu:

Ależ się cieszę!!! :multi:

Koniecznie prosimy o fotki Cekina w nowym domku!!! :loveu:

Cekin.. kocham Cię!!! :loveu:

Posted

jeszcze zapomniała, że Pani dała 200 na poczet następnej bidy.Dziękujemy!

mam nadzieję, że wszystko się dobrze ułoży, najważniejsze, żeby Cekinek wytrzymał przez te kilka godzin jak Pani nie będzie.
Jeżeli się przyzwyczai to na pewno będzie to dla niego super dom.

Posted

już asia sie pochwaliła nowym domkiem:cool3:
odnośnie finansów
bardzo dziękuję wszystkim którzy wsparli finansowo cekinka:Rose:

i te osoby, które robiły mu ogłoszenia, podbijany wątek:multi::multi::multi:
na razie pieniążki cekinka proponuję zamrozić, nie wiadomo czy nie będą potrzebne, oby nie, tfu, tfu, ale zabezpieczenie trzeba mieć, jutro ustalę z asią szczegóły ile ona zapłaciła za badania i odkleszczanie no i te feralne buty:mad:

Posted

_beatka_ napisał(a):
już asia sie pochwaliła nowym domkiem:cool3:
odnośnie finansów
bardzo dziękuję wszystkim którzy wsparli finansowo cekinka:Rose:

i te osoby, które robiły mu ogłoszenia, podbijany wątek:multi::multi::multi:
na razie pieniążki cekinka proponuję zamrozić, nie wiadomo czy nie będą potrzebne, oby nie, tfu, tfu, ale zabezpieczenie trzeba mieć, jutro ustalę z asią szczegóły ile ona zapłaciła za badania i odkleszczanie no i te feralne buty:mad:

mam nadzieję że wszystko będzie dobrze ale to nigdy nie wiadomo więc tak jak napisała Beatka zamrażamy pieniądze.
Co do kosztów badania, odkleszczania i butów biorę to na siebie.

Posted

Wchodzę tu po 2 godzinach a tu taka niespodzianka!!!!!!
Tak po cichu ta akcja, że wszyscy tutaj chyba zaskoczeni taką zmianą....trzymamy kciuki żeby było ok....co do pieniędzy to propozycja beatki jest najrozsądniejsza....
Cekin!!!! Żebyś miał lepiej w życiu niż dotychczas!!!

Posted

Chciałam wszystkim bardzo serdecznie podziękować za to, co zrobiliście dla tego psa! Dziękuję za pomoc finansową, za transporty, za ogłoszenia, za podbijanie wątku itd! To WY uratowaliście tego psa, nie kto inny! Ja tylko prowadziłam wątek. Jeszcze raz bardzo serdecznie wszystkim dziękuję, jesteście kochani!!! :Rose::Rose::Rose:

Posted

Cekinko.!To Ty uratowałaś tego psa.!Bez Ciebie żadna/żaden z Nas by się o Nim nie dowiedział.!Gdyby nie Ty,skończyłby jak ten psiak z pierwszego wątku.!
Jesteś Wielka przez duuuże W.!:loveu::loveu::loveu:

Guest Elżbieta481
Posted

Cekinka jest wielka-to jest fakt,a ludzie z dogo są niezawodni,choć czasem kłótliwi:cool3:
Jestem szczęśliwa:lol::multi:

Posted

no nie, mam zalozyc okulary czy nie? dobrze przeczytalam - cekinek ma nowy dom? :crazyeye::loveu::multi:

Pisalam o tym, zeby cekinka wrzucila ogl cekinka do dzialu psow rasy gonczy, a cos mi mowilo, ze znajdzie juz za niedlugo domek, poszlam na film, wracam, no prosze, juz w nowym domu! :-o

Super! Cekinku, badz grzeczny! :mad:

Cekinko, bardzo bardzo dziekuje, ze wyciagnelas cekinka od tych :angryy:dzieciakow:angryy: jestes dzielna dziewczyna!

Oczywiscie, tu to wszyscy sa przekochani, tyle pomogli :loveu:

Posted

_beatka_ napisał(a):
Doda, tak dla wyjaśnienia to ja cekinka od początku dawałam do gończych, przecież on jest niemalże rodowodowy, nie?:cool3::evil_lol:

no oczywiscie:evil_lol:

Posted

dogomanka_ napisał(a):
Ja dawałam do mieszańców.:oops:

:mad::mad::mad: jak kiedys bedziesz szukala domku, wrzuce ciebie tez do mieszańców!! :mad::mad::mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

noo, zarcik :diabloti: a tak, jak kiedys bedziesz robila ogl, jesli psiak jest mixem/mieszancem jakiejs rasy np rottweiler to wrzucaj go do rottweilerów....:cool3:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...