Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Był jeden telefon, pani zapytała czy Cekin jest jamnikiem....
Beatko nadal mamy brak pokrycia następnego miesiąc ?

• Replies 912
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

KWL napisał(a):
Był jeden telefon, pani zapytała czy Cekin jest jamnikiem....

ehhh, jamnik? :shake: No moze... myślala "jamnik z dłuuuuuuuugimi łapkami" a przeciez jest napisane ze to mix gończego..

Posted

Długo mozna by opowiadać jakie głupoty potrafią ludzie wygadywać. Nie przeczytają ogłoszenia do końca, nie zrozumieją... Odbieranie takich telefonów to ciężka i stresująca praca.

Posted

KWL napisał(a):
Długo mozna by opowiadać jakie głupoty potrafią ludzie wygadywać. Nie przeczytają ogłoszenia do końca, nie zrozumieją... Odbieranie takich telefonów to ciężka i stresująca praca.

KWL jezeli zajmujesz sie adopcjami duzych kudlaczy to jezeli moge poprosze na Pw numer tel do Ciebie

Posted

na przyszły miesiąc brakuje nam 170zl...:placz:

Cekinko ja nie pamiętam teraz gdzie go dawałam ale wychodzę z założenia że im więcej tym lepiej, i będę go ogłaszać po kilka razy na jednym portalu;)

Posted

Doda_ napisał(a):
ehhh, jamnik? :shake: No moze... myślala "jamnik z dłuuuuuuuugimi łapkami" a przeciez jest napisane ze to mix gończego..

może ludzie nie wiedzą jak wygląda gończy(ja prawdę mówiąc nie za bardzo:oops:)

Mnie on posokowca przypomina-to to wiem jak wygląda bo kiedyś myslałam, że to jakiś kundel i Pan się na mnie obraził, ze on ma rasowego-to sobie zapamiętałam:evil_lol:

Posted

_beatka_ napisał(a):
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10451596#post10451596
nowy bazarek:multi:

tak, już po, wybroniłam się na 5, na dyplomie jest 4:cool3:

Dziękuję za bazarek i gratuluję! :loveu:
Beatko, jeżeli będziesz robiła kolejne ogłoszenia, to podawaj proszę do nich linki. Muszę na bierząco uzupełniać 1szą stronę, aby było wiadomo, jakie Cekin ma ogłoszenia a jakich nie ma. Niektórzy "moderatorzy" portali potrafią się czepnąc o podwójne.

Posted

Kolejna Osoba dzwoniła. Była bardziej rozsądna. Pytała o wielkość psiaka, czy nie niszczy (...) i jak reaguje na koty.
Jak widać tylko dwa telefony... W tym jeden beznadziejny (bo ta od jamnika na dodatek ma alergię...)

Co do tych kotów - mam prośbę o sprawdzenie - oczywiście, jeśli to możliwe.

Cekinek prosi o pomoc w zbiórce funduszy !!!!!

Beatko - gratulacje !!!!
Odezwij się do mnie jak odeśpisz - umówimy się może na przekazanie rzeczy na bazarki...
Mnie od piątku wieczorem już nie będzie. Wracam dopiero ok. 20 sierpnia.
Będę bez kontaktu netowego ! Tylko telefoniczny.

Posted

Cekinka13* napisał(a):
W końcu jakiś odzew. Trzymajcie kciuki za ten domek. Mam nadzieję, że Cekin nie żre kotów :mad:

Cekinek - zero agresji, wiec kotow napewno zaakceptuje, bedzie chcial sie z nimi bawic :diabloti:

Posted

Beatko - gratulacje

Cekinek w szpitaliku miał kontakt wzrokowy z różnymi kociastymi i agresji nie wykazywał żadnej, natomiast pewne pozytywne zainteresowanie ze strony Cekina było :cool3:

Linki do zdjęć ze strony www.gonczypolski.pl

http://www.gonczypolski.pl/foto.php?pic=pic/galeria/czarne/baszkir3.jpg&tytul=BASZKIR_Olfactus&autor=(c)_Hania

http://www.gonczypolski.pl/foto.php?pic=pic/galeria/zmenerem/nutka.jpg&tytul=NUTKA_Kłusująca_Sfora_z_Agnieszką_Balcerzak&autor=Agnieszka

Posted

ale się gratulacje posypały:cool3:
bardzo dziękuję:loveu::loveu::loveu:

na koty w lecznicy raczej nie reagował:roll:
ok, cekinko doszła dziś wplata od ciebie 30zl bardzo dziękuję:multi:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...