Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wczoraj pisałam o tym z asią, dziś mamy się zdzwonić i pogadać;)
Inez doszla Twoja wplata-30zl bardzo dziękuję:loveu::loveu:

ps-jszcze raz dziękuję za gratulację:multi::multi:

• Replies 912
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję, Beatko! :loveu:

Beatko, mogłabyś podać wpłaty pieniążków na DT dla Cekin - kto i ile - rozliczenia będę wpisywała na 1szej stronie, także te z bazarków, aby wszystko było jasne i czytelne :).

Posted

Właśnie co to za jaja z tą opcją.?!Nie mogłam nawet zmienić głupiej literówki na jednym wątku.:evil_lol:

EDIT: o . powróciło czy co.?!:diabloti:

Posted

Dzięki, Baetko! :multi:

Dziewczyny, rzeczywiście nie można edytować swojego posta :angryy:, ale posta pierwszego w temacie się da! :multi:

Lecę zabierać się za bazarek dla Cekina ;)

Posted

Bardzo proszę o pomoc!
Wiecie, że mam pod opieką kilka psiaków. Niektóre z nich juz 2 lata czekają na dom.
Pomimo allegro, ogłoszeń w prasie itp. nie znalazły jeszcze odpowiedniego człowieka.
Nie wiem co już mam robić.
stąd moja prośba czy mogłybyście pomóc mi w ogłaszaniach ich na wszystkich możliwych forach, ew. umieszczać plakaty w lecznicach?
Wiem, że macie wiele swoich psiaków ale ja już jestem w depresji bo nie dość, że psiaki nie mają domów to ja jeszcze płacę ogromne dla mnie pieniądze za ich hotele.

Proszę o pomoc:modla:

Posted

Proszę pomóżcie Asi, niech chociaż poszczególne osoby wybiorą sobie po jednym z psów i pomogą w ogłaszaniu, podbijaniu i czym tam mogą jeszcze.
Złotego Dżekiego i ONka z Kosiarzy bierze nasza grupka :-)

Posted

No wiesz... możesz się zapisać do naszej :-)
Ale musisz być grzeczna i pracowita :evil_lol: i się wkupić - adoptować co najmniej jednego starego chorego Kaukaza albo cztery psy mniejsze :evil_lol:

Posted

Cekinko a czy ty ogloszenie cekinka wrzucalas w dziale 'gończy' ? Czy do mieszańca? Wiesz, ja np mix kaukaza wrzucilam do działu kaukazów i znalazł dom po kilku dniach.. Nie trzeba wrzucać psiaka do mieszańca.. Ale oczywiscie, trzeba napisac tytul np MIX lub MIESZANIEC gonczego

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...