Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cekinek został zabrany wczoraj ponieważ 10 dni od 24 mijało 3 lipca a nie 4;)
Chciałam bardzo podziękować przyjaciel koni i jej TZ, którzy zorganizowali transport:Rose::Rose::Rose:

tylko dzięki nim wszystko wyszło planowo i na czas:multi:

asiaf1 dziękujemy za badania:loveu:

Cekin jest zabezpieczony finansowo na miesiąc, dlatego baaardzo proszę wszystkich z wątku żeby robili mu ogloszenia gdzie tylko się da!!!

teraz trzeba znaleźć mu ekspresowo domek!

• Replies 912
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aleksandra59 napisał(a):
Olena84 - to nie byłaś Ty :diabloti: Dziewczę, które poznałam w lecznicy w czarnościach dzisiaj nie była ;) Tylko Twoja relacja mnie zmyliła, napisałaś że Cekinek biegusiem do lecznicy leciał po spacerku :diabloti: To samo mówiła dziewczyna, którą w lecznicy dzisiaj widziałam i stąd ta moja pomyłka :oops:. To KOGO ja w lecznicy poznałam :loveu: Enia, Lavinia, Mysza 1 i Maupa4 - są mi znane osobiście :loveu:, chociaż i tak Maupa4 dla mnie przez moment była Lavinią. Ja tak mam niestety :oops:

hihi to sie porobiło,
Aleksandro my sie znamy, jak ostanio byłysmy razem to była taka dziewczyna b.szczupła i nieduża i miziała małego kociaczka pamietasz?więc wczoraj też była i tez miziała kociaczka tz. wyprowadzała go na spacer na rękach, troszkę pogadałyśmy jak ja psy "obrządziłam.
Wyszłam ok.16,30 i ta dziewczyna miała jeszcze raz Cekinka zabrać na spacer- okazało sie ,że ona nam psy wyprowadza po mizianiu kociaczków:lol:
Ciesze sie ,że Cekin już na tymczasie, nareszcie sie wybiega do woli.Ja "dorosła" baba musiałam biegi uprawiać do cmentarza i z powrotem, ale i tak było fajnie:evil_lol:
a wczoraj to miałam jaaazde 3 bulwki na smyczy-każda w swoją strone
Cekinek przy nich to mały pikuś.:loveu:

Posted

GameBoy napisał(a):
Cekinka gdyby nie Ty, przy pomocy wielu osob tutaj, ten pies nie mialby szansy !

Czym była by moja pomoc bez pomocy innych? :loveu:

Beatka, allegro rzeczywiście wypasione, dziękuję! :loveu:

Zaraz wpłacę 30 zł na DT.

Asiaf - jak minęła nocka? :evil_lol: :diabloti:

Posted

wczoraj w nocy był problem z zaśnięciem -kręcił sie chodził po mieszkaniu .
Pani Marta położyła mu kołderkę przy łóżku i dał sie namówic na spanie.
Nad ranem wskoczył do łóżka i musiało byc mizianko.
O 4 zrobił siku w kuchni .
Po 6 wyszli na dwór byli prawie godzine na spacerze ale mały się nie załatwił. może ma blokadę bo nowe otoczenie? Następny spacer o 10 może będzie lepiej.
Ze strat-zjedzone gazety z ławy i sciągnięty misiek z telewizora:evil_lol:
Mały ma zabaweczki ale najbardziej lubi kosteczkę(jak dzwoniłam to właśnie ją obrabiał).

Kupię mu smycz wyciągana bo na krótkiej sie męczy.

Na razie wszystko dobrze.
Fotki będa jak w weekend do niego podjadę

Posted

przepraszam ,że tu to pisze ale ważne, Beatko lub inna cioteczko chodząca do kliniki, mam ogromną prośbe o zanieisenie bulwce pręgowanej takiej malej kosteczki prasowanej, wczoraj ukradła Cekinkowi i nie chciala oddać.......
j będe dopiero w poniedziałek więc też coś przyniosę.

Posted

Ja oczywiście również baardzo się ciesze,ale jednak nie możemy zapominać,że trzeba mu znaleźć szybciutko DS bo nie mamy niestety na opłacenie drugiego miesiąca.;(
Cekinku hop.!:multi:

Posted

enia napisał(a):
przepraszam ,że tu to pisze ale ważne, Beatko lub inna cioteczko chodząca do kliniki, mam ogromną prośbe o zanieisenie bulwce pręgowanej takiej malej kosteczki prasowanej, wczoraj ukradła Cekinkowi i nie chciala oddać.......
j będe dopiero w poniedziałek więc też coś przyniosę.

Załatwione, choć trzeba przynieśc im dwie, bo potem Pumie figa kostkę zabrała:evil_lol:

Posted

enia ja w kliniec będę najwcześniej we wtorek:shake:

sprawdziłam właśnie konto doszły deklarowane wpłaty od
Olena 84 100zl
Aleksandra59 100zl

bardzo wam dziękuję:loveu::loveu::loveu:

Posted

Bardzo dziękujemy

I przypominamy
Cekin poszukuje stałych sponsorów bo stałe deklaracje nie pokrywają kosztów pobytu. A trzeba by coś jeszcze na przykład na Fiprex.

Posted

KWL napisał(a):
Bardzo dziękujemy

I przypominamy
Cekin poszukuje stałych sponsorów bo stałe deklaracje nie pokrywają kosztów pobytu. A trzeba by coś jeszcze na przykład na Fiprex.

Cekinek juz odkleszczony na mój koszt:lol:

Posted

właśnie doszła kolejna wplata
waldi481 20zl
dziękuję:loveu:

inez jak tylko dostanę wpłatę to napisze;)

asiaf1 dziękujemy za odkleszczenie:multi::multi::multi:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...