_beatka_ Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Cekinek został zabrany wczoraj ponieważ 10 dni od 24 mijało 3 lipca a nie 4;) Chciałam bardzo podziękować przyjaciel koni i jej TZ, którzy zorganizowali transport:Rose::Rose::Rose: tylko dzięki nim wszystko wyszło planowo i na czas:multi: asiaf1 dziękujemy za badania:loveu: Cekin jest zabezpieczony finansowo na miesiąc, dlatego baaardzo proszę wszystkich z wątku żeby robili mu ogloszenia gdzie tylko się da!!! teraz trzeba znaleźć mu ekspresowo domek!
enia Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Aleksandra59 napisał(a):Olena84 - to nie byłaś Ty :diabloti: Dziewczę, które poznałam w lecznicy w czarnościach dzisiaj nie była ;) Tylko Twoja relacja mnie zmyliła, napisałaś że Cekinek biegusiem do lecznicy leciał po spacerku :diabloti: To samo mówiła dziewczyna, którą w lecznicy dzisiaj widziałam i stąd ta moja pomyłka :oops:. To KOGO ja w lecznicy poznałam :loveu: Enia, Lavinia, Mysza 1 i Maupa4 - są mi znane osobiście :loveu:, chociaż i tak Maupa4 dla mnie przez moment była Lavinią. Ja tak mam niestety :oops: hihi to sie porobiło, Aleksandro my sie znamy, jak ostanio byłysmy razem to była taka dziewczyna b.szczupła i nieduża i miziała małego kociaczka pamietasz?więc wczoraj też była i tez miziała kociaczka tz. wyprowadzała go na spacer na rękach, troszkę pogadałyśmy jak ja psy "obrządziłam. Wyszłam ok.16,30 i ta dziewczyna miała jeszcze raz Cekinka zabrać na spacer- okazało sie ,że ona nam psy wyprowadza po mizianiu kociaczków:lol: Ciesze sie ,że Cekin już na tymczasie, nareszcie sie wybiega do woli.Ja "dorosła" baba musiałam biegi uprawiać do cmentarza i z powrotem, ale i tak było fajnie:evil_lol: a wczoraj to miałam jaaazde 3 bulwki na smyczy-każda w swoją strone Cekinek przy nich to mały pikuś.:loveu:
_beatka_ Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 http://allegro.pl/item394558101__8m_czny_szczeniak_gonczy_polski_mix_pilne_.html wypasione allegro cekinka, oby domek się znalazł szybko;) enia to fakt jak ja szlam z 2 bulwami to każda chciała w inną stronę więc domyślam się co miałaś z trzema:evil_lol:
Cekinka13* Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 GameBoy napisał(a):Cekinka gdyby nie Ty, przy pomocy wielu osob tutaj, ten pies nie mialby szansy ! Czym była by moja pomoc bez pomocy innych? :loveu: Beatka, allegro rzeczywiście wypasione, dziękuję! :loveu: Zaraz wpłacę 30 zł na DT. Asiaf - jak minęła nocka? :evil_lol: :diabloti:
asiaf1 Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 wczoraj w nocy był problem z zaśnięciem -kręcił sie chodził po mieszkaniu . Pani Marta położyła mu kołderkę przy łóżku i dał sie namówic na spanie. Nad ranem wskoczył do łóżka i musiało byc mizianko. O 4 zrobił siku w kuchni . Po 6 wyszli na dwór byli prawie godzine na spacerze ale mały się nie załatwił. może ma blokadę bo nowe otoczenie? Następny spacer o 10 może będzie lepiej. Ze strat-zjedzone gazety z ławy i sciągnięty misiek z telewizora:evil_lol: Mały ma zabaweczki ale najbardziej lubi kosteczkę(jak dzwoniłam to właśnie ją obrabiał). Kupię mu smycz wyciągana bo na krótkiej sie męczy. Na razie wszystko dobrze. Fotki będa jak w weekend do niego podjadę
Cekinka13* Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 Czyli w sumie nie było najgorzej :evil_lol:
enia Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 przepraszam ,że tu to pisze ale ważne, Beatko lub inna cioteczko chodząca do kliniki, mam ogromną prośbe o zanieisenie bulwce pręgowanej takiej malej kosteczki prasowanej, wczoraj ukradła Cekinkowi i nie chciala oddać....... j będe dopiero w poniedziałek więc też coś przyniosę.
polciuaa Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Ja oczywiście również baardzo się ciesze,ale jednak nie możemy zapominać,że trzeba mu znaleźć szybciutko DS bo nie mamy niestety na opłacenie drugiego miesiąca.;( Cekinku hop.!:multi:
Cekinka13* Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 Zmieniłam tytuł :) Mogę prosić o aktualne bannerki? ;)
mysza 1 Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 enia napisał(a):przepraszam ,że tu to pisze ale ważne, Beatko lub inna cioteczko chodząca do kliniki, mam ogromną prośbe o zanieisenie bulwce pręgowanej takiej malej kosteczki prasowanej, wczoraj ukradła Cekinkowi i nie chciala oddać....... j będe dopiero w poniedziałek więc też coś przyniosę. Załatwione, choć trzeba przynieśc im dwie, bo potem Pumie figa kostkę zabrała:evil_lol:
_beatka_ Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 enia ja w kliniec będę najwcześniej we wtorek:shake: sprawdziłam właśnie konto doszły deklarowane wpłaty od Olena 84 100zl Aleksandra59 100zl bardzo wam dziękuję:loveu::loveu::loveu:
KWL Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Bardzo dziękujemy I przypominamy Cekin poszukuje stałych sponsorów bo stałe deklaracje nie pokrywają kosztów pobytu. A trzeba by coś jeszcze na przykład na Fiprex.
_beatka_ Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 nowe bazarki http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10432060#post10432060 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10432126#post10432126
Selenga Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Cekinka13* napisał(a):Zmieniłam tytuł :) Mogę prosić o aktualne bannerki? ;) Proszę bardzo
Cekinka13* Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 Beatko, dzięki za bazarki! :multi: Selenga, dziękuję za bannerek :loveu:
asiaf1 Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 KWL napisał(a):Bardzo dziękujemy I przypominamy Cekin poszukuje stałych sponsorów bo stałe deklaracje nie pokrywają kosztów pobytu. A trzeba by coś jeszcze na przykład na Fiprex. Cekinek juz odkleszczony na mój koszt:lol:
asiaf1 Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 proszę podrzucajcie chociaż te wątki http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=113311&highlight=misiek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=112488&highlight=gwidonek
Inez de Villaro Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Beatko, pieniądze wysłałam na Twoje konto dziś :)
_beatka_ Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 właśnie doszła kolejna wplata waldi481 20zl dziękuję:loveu: inez jak tylko dostanę wpłatę to napisze;) asiaf1 dziękujemy za odkleszczenie:multi::multi::multi:
_beatka_ Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10435011#post10435011 zapraszam, ekskluzywne cienie do powiek
_beatka_ Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Cekinko dziękuję:loveu: zaraz zmieniam banerek i die się uczyć dalej:placz:
Recommended Posts