Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 912
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

_beatka_ napisał(a):
każda wplata, nawet jednorazowa jest znacząca, za wszystkie dziękuję:loveu:
ja wystawiłam na razie ostatnią rzecz jaką miałam na sprzedaż...nowych fantów na prazie nie mam:placz:

proszę podawać namiary na adopcję do przyjaciel koni!
609 776 794
i mój mail beatkac@op.pl

lavinia na chwilę obecną ma urwanie głowy z buldożkami i nie da rady jeszcze zająć się adopcją Cekinka!!
cekinko zmień namiary w allegro, dobrze?

OK, już zmieniam!

Posted

Moja zadeklarowana stówka na konto Beatki już poleciała, przelew zrobiłam przed chwilą.
Co do transportu Cekinka do Legionowa mogę spróbować jutro go zawieźć, ale prosze traktować mnie jako "ostatnią deskę ratunku", bardzo zajęta jestem :oops: Ale jak nie będzie innej możliwości zawiozę szczeniora.

Posted

Melduje,że wyprowadzilam Cekinka po godz.16 i nakarmilam i wyyyyglasialam.
Jak weszlam do lecznicy Cekin urzędowal z panią wet w gabinecie-troszku się rozerwal:)

Posted

Też mieliśmy dziś z Cekinem romans:), przegonił mnie na dworzu że aż nie wiem, ale on nie bardzo chce odchodzić od lecznicy, jak w koncu wracamy w jej kierunku to lecimy galopem - dobrze obmysliłam by zdejować buty na obcasie i zakładać chodaki na te wizyty:). A jak wraca obskakuje panią wet jakby sie stesknil - szybko tez przyzwyczai sie do nowego wlasciciela. Mam nadzieje, ze deklaracje nie beda potrzebne, to super psiak , w miesiac powiniem znalezc domek:)

Posted

:diabloti: - no to ja w końcu wiem z kim ostatnio dysputy w lecznicy prowadziłam na kocie tematy :evil_lol: Ja niby dzisiaj na 10 minut do lecznicy wpadłam a cały spacer Cekinka przesiedziałam :oops: A spacer był dłuuuuugi i mocno zmęczony ze spacerku z Oleną84 szczenior wrócił :loveu: A jaki był zadowolony - ogon od intensywnego merdania Cekinkowi by prawie odpadł :evil_lol:
Olena84 - miło było Cię poznać :loveu:

Posted

Olena84 napisał(a):
Na kocie tematy? Przepraszam, ale nie wiem..:oops: to dzis bylas z corką?

Przedwczoraj byłam u mojego byłego tymczasa Pana Kota - piękny buraś z kroplówką, baardzo chory :-( Ja głaskałam Pana Kota - klatka przy drzwiach. Ty gliglałaś małą kicię też burasię, która uwielbia opuszczać klatkę i trochę gadałyśmy, a potem wyprowadziłaś kiciunię na spacerek i było Ci przykro że kicia nie może pobiegać. A dzisiaj to nie rozmawiałyśmy - ja przyszłam do lecznicy jak wyprowadzałaś Cekinka na spacer, a wychodziłam jak wróciłaś z Cekinkiem ze spaceru.
No żeby takiej dużej i głośnej baby jak ja nie zapamiętać :diabloti: W szoku jezdem :evil_lol:

Posted

Cekinek już na tymczasie, szykuje się do snu. Był na spacerze z Panią Martą i moją koleżzanką Marzeną.
Wybawiła się z nim. Myślę, że będzie dobrze.
Jutro z rana zadzwonię jak minęła nocka

Posted

No to nieźle wyszło :oops: Ja przedwczoraj mocno zestresowana byłam z racji stanu zdrowia Pana Kota :-(, ale żeby aż tak :oops:
Ale dzisiaj Ciebie w lecznicy widziałam, jak wyprowadzałaś Cekinka - ot co :razz:, tylko tyle że nie pogadałyśmy :roll:
Gwoli wyjaśnienia - jak wróciłaś ze spaceru w lecznicy była pani z córką i z małym pieskiem, którego Cekinek powąchał mocno przyjaźnie. Cekinek przywitał sie z wet p. Karoliną - a ja stałam obok :diabloti: Taka malutka jestem to mnie pewnie nie zauważyłaś :eviltong:

Posted

asiaf1 napisał(a):
Cekinek już na tymczasie, szykuje się do snu. Był na spacerze z Panią Martą i moją koleżzanką Marzeną.
Wybawiła się z nim. Myślę, że będzie dobrze.
Jutro z rana zadzwonię jak minęła nocka

JAK JA SIĘ CIESZĘ, ŻE CEKINEK JUZ W KLATCE NIE SIEDZI

Posted

Super!!! :multi::multi: Odwaliłyście kawał dobrej roboty, dziękuję Wam za to!! :loveu:

asiaf1, kochana, możemy liczyć na jakiej foteczki z tymczasiku? ;)

Posted

Byłam przy odbiorze Cekinka do DT- strasznie się wystraszyłam, bo byłam pewna, że to jutro ma byc. Myslałam, że jakiś nieplanowany człowiek chce go porawać.
Akurat weszłam ze spaceru z nim, po 18 dobrze było jak Pan czekał na niego. Super, że juz pojechał, klatka to męka dla niego.

Posted

Olena84 napisał(a):
No to mogłam byc ja, na czarno ubrana, ale Ciebie nie pamietam niestety:(, poprawi sie:), super ze Cekin juz w DT.

Olena84 - to nie byłaś Ty :diabloti: Dziewczę, które poznałam w lecznicy w czarnościach dzisiaj nie była ;) Tylko Twoja relacja mnie zmyliła, napisałaś że Cekinek biegusiem do lecznicy leciał po spacerku :diabloti: To samo mówiła dziewczyna, którą w lecznicy dzisiaj widziałam i stąd ta moja pomyłka :oops:. To KOGO ja w lecznicy poznałam :loveu: Enia, Lavinia, Mysza 1 i Maupa4 - są mi znane osobiście :loveu:, chociaż i tak Maupa4 dla mnie przez moment była Lavinią. Ja tak mam niestety :oops:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...