Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Inez de Villaro napisał(a):
a czy Cekin już zaszczepiony?

ja dziś bede w lecznicy to moge poprosić żeby zaszczepili jeśli nie był........

• Replies 912
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pieniądze za szczepienie wpłynęły na konto dwa dni temu,pani wet sprawdzała przy mnie. Mieli go zaszczepić,
enia jakbyś mogla dopytać dzisiaj czy to zrobili byłabym wdzięczna:cool3:
rozmawiałam wczoraj z mysza1 odnośnie Cekinka i powiedziała, że może zawieźć go na DT:multi::multi::multi:
dziś pewnie znów będzie gorąca linia i będę wszystko ustalać

co do hoteliku to koszt całkowity za miesiąc to 400zl, do takiej kwoty dążymy!
w większości warszawskich hotelików koszt pobytu psa wielkości Cekina to 30zl. razy 30 dni daje 900zl więc cena jest okazyjna;)
a my niestety nie mamy czasu na zapisywanie go na tani hotelik do murki bo cekin nie ma już nawet dnia czasu:shake:

a teraz chciałam podziękować serdecznie wszystkim deklarującym wpłaty:loveu::loveu::loveu::loveu:
każda złotówka się liczy!

jeśli macie możliwość dodania ogłoszeń z cekinem do gazet, rozwieszenia plakatów to bardzo bym prosiła!
priorytetem nie jest umieszczenie cekina na DT tylko jak najszybsze znalezienie mu domku!

Posted

pilnie potrzebny jest transport cekina z lecznicy na Wilanowie do DT w Legionowie!!kto może pomóc?

potrzeba również na już wpłat, które zostały zadeklarowane, musimy przy przywiezieniu psa wpłacić pieniądze za jego pobyt w DT

osoby zadeklarowane to:
_beatka_ 70zl
Cekinka13 30zl
waldi481
(wplata jednorazowa!!)20zl
Olena84 (wplata jednorazowa!!) 100zl
Aleksandra59 100zl
Inez de Villaro 30zl

RAZEM : 350zl

bardzo wszystkim dziękuję:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

proszę przelewać pieniądze na moje konto

Beata Czarnecka
ul. Arki Bożka 8 m 12
01-464 warszawa
11 1140 2004 0000 3302 3520 9595

pelną kwotę przeleję do asif1 która będzie opłacać bezpośrednio DT

Posted

z tego co mówiła p. Monika to był szczepiony.
Ja prosiłam, żeby na mój koszt zrobic mu badania krwi.
Niby młody, niby nic mu nie jest ale po Tigerku ['] to ja już jestem przeczulona-tez był młody i pełen życia a wyniki były straszne:placz::placz::placz:

Posted

jeśli Cekinkowe 10 dni mija 4 lipca, to oczywiście te koszty pokrywam ja .

Wczoraj wieczorem byłam w lecznicy ze szczeniętami, rozmawiałam z dr Moniką - Cekinek musi opuścić Kosiarzy do jutra - potrzebna jest jego klatka, dla psa, który jest chory a przyjeżdża jutro do szpitala

Posted

_beatka_ napisał(a):
pilnie potrzebny jest transport cekina z lecznicy na Wilanowie do DT w Legionowie!!kto może pomóc?

Beatko, wcześniej napisałaś: "rozmawiałam wczoraj z mysza1 odnośnie Cekinka i powiedziała, że może zawieźć go na DT:multi::multi::multi:"

To jak to jest?

Ja też wszystkim bardzo serdecznie dziękuję za kwoty pieniężne przeznaczone na DT dla Cekina!!! :loveu:

Posted

_beatka_ napisał(a):

potrzeba również na już wpłat, które zostały zadeklarowane, musimy przy przywiezieniu psa wpłacić pieniądze za jego pobyt w DT

osoby zadeklarowane to:
_beatka_ 70zl
Cekinka13 30zl
waldi481 20zl
Olena84 (wplata jednorazowa!!) 100zl
Aleksandra59 100zl
Inez de Villaro 30zl

RAZEM : 350zl

bardzo wszystkim dziękuję:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

proszę przelewać pieniądze na moje kontoBeata Czarnecka
ul. Arki Bożka 8 m 12
01-464 warszawa
11 1140 2004 0000 3302 3520 9595

pelną kwotę przeleję do asif1 która będzie opłacać bezpośrednio DT

:modla::modla::modla::modla: Cekinek prosi o pomoc

Posted

Ja kontakt podawałam na siebie.:oops:
Ale jakby ktoś dzwonił czy coś to będe dawała znać na wątku,a chętnym będe podawała maila i numer Cekinki.;)

Guest Elżbieta481
Posted

Nasza deklarowana wpłata na dzień dzisiejszy jest wpłatą jednorazową.Dlaczego?A dlatego,że muszę się rozejrzeć w możliwościach,a będzie to możliwe dopiero po 10-tym lipca.Jest możliwe pomaganie psu poprzez wystawienie bazarku.Wszystko będzie jasne po 10-tym lipca.
----------------------
Wpłacone.

Posted

Brakuje 50 złoty? A moze na tych bazarkach wystawic cos KUP TERAZ zeby wplaty byly na szybko. Ja zaraz postaram sie wplacic u sasiadki. Beatko jesli wplat potrzeba na juz a mi sie nie uda, dalabys rade za mnie zalozyc to 100 złoty - oczywiscie oddam:)

Posted

każda wplata, nawet jednorazowa jest znacząca, za wszystkie dziękuję:loveu:
ja wystawiłam na razie ostatnią rzecz jaką miałam na sprzedaż...nowych fantów na prazie nie mam:placz:

proszę podawać namiary na adopcję do przyjaciel koni!
609 776 794
i mój mail beatkac@op.pl

lavinia
na chwilę obecną ma urwanie głowy z buldożkami i nie da rady jeszcze zająć się adopcją Cekinka!!
cekinko zmień namiary w allegro, dobrze?

Posted

Prosimy także o deklarację stałych wpłat, wprawdzie na pierwszy miesiąc mamy prawie zebrane, ale później będą schody bo jak widzę nie wszyscy się deklarowali na stałe, no i pewnie będą obsuwy...
Musimy dobrze zabezzpieczyć Cekinka finansowo !

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...