Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 912
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

asiu wylądował mi się telefon, a że byłam z psem na dworze to oddzwoniłam dopiero jak doszłam do domu:shake:
nagrałam się na pocztę, jak będziesz mogla to zadzwoń, albo daj sygnal to ja oddzwonię;)

Guest Elżbieta481
Posted

Dobrze,dołoże 20 zł.
Ela

Posted

Dopiero trafiłam na wątek Cekina, nie wiem czy ktoś opisywał jaki jest, ale ja napiszę swoje wrażenia:). Otóż, odwiedzam Cekinka odwiedzając Lucjusza w lecznicy od jakiś 10 dni i musze powiedzieć że Cekin to cudowny ****k. Jest pełen energii, dlatego mam nadzieje, że szybko znajdzie domek, bo mimo iż opieke ma super, to meczy sie siedzac w lecznicy:(. Nie jest wogole agresywny, dzis pani wet czysciala mu uszy, z moją skromną pomocą;) i Cekin ani nie gryzł ani nie warczał, raz tylko pisnął, wręcz chciał się bawić i ukradł płyn do czyszczenia uszu:). Nie jest agresywny ani do ludzi na spacerze, troche sie jeszcze boi, ale jak ktos go zawoła to biegnie do niego - także do dzieci, choć wspomnień nie ma najlepszych; ani do innych zwierząt. Musi szybko znaleźć domek!!!!

Posted

moja siostra zasponsoruje allegro wyróżnione, może to coś da
zrobiłam ogłoszenie w metrze, postaram się dać go też do wydania papierowego
wysłałam ogłoszenie do kolegi z plusa-umieści go na wewnętrznym serwerze

nadal potrzeba wpłat, chociażby drobnych, bazarki oczywiście też bardzo pomogą

bardzo wam wszystkim dziękuję za odzew
:Rose::Rose::Rose:

Posted

Przeczytalam paré stron tego wátku, wiéc wybaczcie jesli juz to padlo przede mná, ale czy 300zl plus karma, to nie troche duzo jak na DT?? Ok, jesli nie ma innego wyjscia na juz, na miesiác bym go tam umiescila, ale na dluzej- wolalabym zapisac do hoteliku u Murki czy Wiosny- 250zl za m-c (koszty jedzenia wliczone)...

Posted

_beatka_ napisał(a):
słuchajcie, nie ma co dywagować na wątku
pies nie ma czasu, jest kochany, jak najbardziej adopcyjny i nie wolno nam dać go na łańcuch, nie po tym co przeszedł!
asiaf1 ma tymczas wolny za 300zl plus koszt karmy dlatego zamiast się sprzeczać proponuję napisać kto ile może wpłacić miesięcznie??

bardzo proszę o konkretne deklaracje!!!
ja dam 70zl miesięcznie
kto jeszcze się dorzuci?

300 zł tymczas + karma ok.100zł. = 400zł.
Brakuje jeszcze ok. 260zł. !!!!! (w tym ok. 100zł. karma)

Tyle w tym momencie kosztuje lepsze życie i socjalizacja Cekinka !!!!
On już nie może zostać tam, gdzie jest !!!! Pilnie należy go zabrać !!!
Deklaracje są obecnie na kwotę 140 zł miesięcznie.
To wciąż zbyt mało...
Bardzo prosimy o Waszą pomoc w sfinansowaniu DT i wyżywienia Cekinka !!!!
Każda pomoc finansowa, nawet niewielka, ale wpłacana regularnie przyczyni się do ratowania psa w potrzebie !!!!

[SIZE=2]Zakładając, że najważniejszą sprawą teraz jest opłacenie tymczasu, można przyjąć, że na karmę wystawione mogą zostać bazarki i prowadzona systematycznie zbiórka pieniędzy w innej formie...
Oczywiście już na początek Cekin musi trafić w nowe miejsce z jakąś karmą,z zapasem chociaż na kilka dni.

Co Cekinek jada w lecznicy ? Bo chyba wspominano, że suchego nie chciał...

Asiaf1 - Jesteś niesamowitą Osobą !
Beatko - Tobie należy się szczególne podziękowanie !!!
[SIZE=1](A teraz znikaj z forum i ucz
[SIZE=2][SIZE=1] się [SIZE=2][SIZE=1] pilnie !!! Będzie dobrze !!!)

Emilio - tymczas w Warszawie i okolicy w takiej cenie to rarytas !!!!
Ja bym taki chciała dla "moich" psów...
A u Murki chyba nie było ostatnio miejsc... Cekinek nie może czekać. Musi jutro lub pojutrze znikać z lecznicy.

Posted

Postaram sie jutro wplacic 100 złoty.. obiecalam ze pomoge psom z Krzyczek dlatego musze to jakos podzielic:( (tak jakby mnie bylo stac na więcej;))

Posted

Deklaruję wpłatę 100 zł miesięcznie na DT dla Cekinka. Oczywiście jak z DT nie wyjdzie moja oferta pokrycia kosztów pobytu Cekinka w lecznicy na jakiś czas jest dalej aktualna.

Posted

Dziewczyny, dziękuję Wam przeogromnie za te kwoty przeznaczone na DT dla Cekina!!!

Dogmanka, dzięki wielkie za ogłoszonka!

Kto zawiezie Cekinka do DT?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...