Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 912
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Martwię się Cekinkiem!
Beatko, jak będziesz w lecznicy, to możesz spytac, kiedy go zaszczepią i czy wpłynęły na to pieniadze ode mnie? Lavinia ma teraz tyle na głowie...nie będę jej o to męczyć...

Posted

Inez de Villaro napisał(a):
hopsa Cekinku!!!
tak mi Cię szkoda....czy w okolicach Warszawy nie ma żadnego dt dla tego katowanego psa???
Pomóżcie kochani!!!

wolnego z tego co wiem, nie ma zadnego

Posted

Inez de Villaro napisał(a):
hopsa Cekinku!!!
tak mi Cię szkoda....czy w okolicach Warszawy nie ma żadnego dt dla tego katowanego psa???
Pomóżcie kochani!!!

wolnego, z tego co wiem, nie ma zadnego

Posted

Inez, dowiadywałam się w lecznicy - pieniądze jeszcze nie wpłynęły, byc może będą zaksięgowane dziś po południu i wtedy od razu Cekin zostanie zaszczepiony.

Posted

Lavinia, pisałaś, że Dr Małgosia zna kogoś, kto mógłby ewentualnie dać DT Cekinowi. Mogłabyś z nią o tym porozmawiać i przytoczyć nam jakieś bliższe informacje dotyczące tego tymczasu? :modla::modla:

Posted

bylam dziś u cekina, zresztą wzięłam na spacer całą bandę, jestem zezowata teraz:cool1:
cekin wył, walił w klatkę, stawał na głowie byle wziąć go na spacerek, więc poszliśmy na długi spacerek, uczyliśmy się siadania na komendę przed przejściem dla pieszych i muszę przyznać że chłopak jest bardzo bystry, uczy się błyskawicznie nawet bez ciastek i przekupstwa, wystarczy mu głaskanie za nagrodę:loveu:

wplata za szczepienie doszła, więc pewnie dziś albo jutro go zaszczepią:cool3:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...