Cekinka13* Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 Doda, jasne, że się cieszę, że Cekin już nigdy więcej nie zazna bólu od tych........... :angryy: Wieczorkiem 'stworzę' jakiś wzór plakaciku :p. Beatko, ja mogę zrobić tylko allegro, bo tylko tam jestem obeznana i zarejestrowana. Inez, wpłaciłaś pieniążki na konto lecznicy? Jeśli tak, to powiedziałaś, że to na szczepienia? :) Lecę zabrać się za allegro ;-).
Cekinka13* Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 Allergo : http://www.allegro.pl/item390115301_prawie_gonczy_polski_bity_cekin_szuka_domku_.html Proszę o inne ogłoszenia.
Doda_ Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='Cekinka13*']Doda, jasne, że się cieszę, że Cekin już nigdy więcej nie zazna bólu od tych........... :angryy: Wieczorkiem 'stworzę' jakiś wzór plakaciku :p. Beatko, ja mogę zrobić tylko allegro, bo tylko tam jestem obeznana i zarejestrowana. Inez, wpłaciłaś pieniążki na konto lecznicy? Jeśli tak, to powiedziałaś, że to na szczepienia? :) Lecę zabrać się za allegro ;-). Kurcze, piszesz mi Doda - wiem ze to do mnie, i piszesz Beatko - myle sie, mysle ze to do mnie, bo tez mam na imię Beata :diabloti:
GameBoy Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Cekinko czy teraz ta sprawa bedzie gdzies zgloszona? bo zaraz znowu bedziesz biegala za kolejnym psem :shake:
Cekinka13* Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 GB, niestety bez dowodów i świadków g.... możemy im zrobić... :-( :angryy:
_beatka_ Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Cekinka piękne allegro, ale powiększ czcionkę w początkowym tekście bo słabo widać:roll:
Cekinka13* Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 _beatka_ napisał(a):Cekinka piękne allegro, ale powiększ czcionkę w początkowym tekście bo słabo widać:roll: Powiększone. :) Maupa, dzięki za fotki :loveu:. Cekin nic się nie zmienił od czasu, kiedy ostatni raz go widziałam :lol: :loveu:.
Inez de Villaro Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Pieniądze na szczepienie Cekina przelałam, ciotki dopilnujcie w lecznicy plizzz... napisałam na przelewie, że to na ten cel, ale trzeba mieć rękę na pulsie...:)
paros Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 _beatka_ napisał(a):gończy czy nie, jest piękny i przytulasty, tylko teraz domek trzeba koniecznie! cekinka poza allegro zrobisz też resztę ogłoszeń?czy paros ma się tym zająć? Dziś będzie plakacik i ogłoszenia :lol:
Martulinek Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Wczoraj poznałam Cekina :multi: Wspaniały, miły pies :lol: Mam wieści sprzed chwili, przez telefon - Cekin nie bardzo chce jeść suchą karmę, upomina się o gotowane, jak widzi, że dla Lucka jest szykowane, więc jedzą to luckowe po połowie:lol: Przekazuję prośbę od pani doktor: żeby jeśli jest możliwość, przynosić Cekinowi trochę gotowanego, no i potrzebuje dużo więcej spacerków, bo młody piesek i trudno mu tak wytrzymać w miejscu, dzisiaj zajął się jakimś tekturowym, lecznicowym pudełkiem ;) Przychodzę do Lucka, ale przepraszam, że nie będę mogła zbyt wiele czasu poświęcić Cekinkowi, bo Lucek jest niesprawny i wychodzi na spacery tylko dwa razy dziennie i trzeba wtedy z nim dłużej pobyć, pomasować, przewietrzyć od pieluchy. Może uda mi się na takie 15 minutowe spacerki go czasem zabrać, ale nie wiem czy za każdym razem dam radę... Ale będę próbować :lol: Mocne :thumbs:za dom dla Cekina!
Marzena&Gusti Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Cekinka zmień sobie podpis:) ''Piękny, młody, katowany Cekin szuka DT lub DT!''chyba DS miało być:)
paros Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Jest plakacik :multi: Tu do pobrania w formacie pdf http://upload.miau.pl/3/105794.pdf A tak wygląda
Doda_ Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 paros wielkie dzięki, jeszcze dziś wydrukuję a jutro rozwieszę..
Cekinka13* Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 Martulinek, super, następna osoba odwiedzająca Cekina :loveu:. Widać, że chłopak ma powodzenie :evil_lol:. Marzena&Gusti, naturalnie, że miało być 'DT lub DS' :eviltong: :oops:. Paros, plakacik super, wymiata :thumbs:. Dzięki! :Rose:
Cekinka13* Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 Cekin ma już 80 wejść na allegro i jednego obserwatora.
Doda_ Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 wydrukowałam już, za niedługo idę rozwiesić. a przy okazji podnoszę..
Cekinka13* Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 Super, dzięki Doda! ;) Ja plakatów raczej rozwieszać nie będę - drukarkę mam rozwaloną :angryy:. Poza tym i tak by długo nie powisiały - dziciaki... :roll:
Martulinek Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Kiedy przyszłam wczoraj do lecznicy, Cekin akurat był na spacerze ze stażystką, więc go tylko potem wygłaskałam. Sam plecki do głaskania nadstawiał i pyszczek przytulał, aż mu się oczy śmiały :lol: Jaki on fajny i łagodny :loveu: Domku, gdzie jesteś????
Aleksandra59 Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Plakacik już w lecznicy wisi - jest baaardzo ładny :loveu::loveu::loveu: Resztę - mam na razie 10 sztuk - porozwieszam w niedzielę. Jutro mam wyjazd i mocno zajęta jestem.
_beatka_ Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Aleksandra a możesz jeden zostawić dla mnie w lecznicy?to powieszę u swojej wetki:cool3:
Recommended Posts