Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Doda, jasne, że się cieszę, że Cekin już nigdy więcej nie zazna bólu od tych........... :angryy:
Wieczorkiem 'stworzę' jakiś wzór plakaciku :p.

Beatko, ja mogę zrobić tylko allegro, bo tylko tam jestem obeznana i zarejestrowana.

Inez, wpłaciłaś pieniążki na konto lecznicy? Jeśli tak, to powiedziałaś, że to na szczepienia? :)

Lecę zabrać się za allegro ;-).

• Replies 912
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Cekinka13*']Doda, jasne, że się cieszę, że Cekin już nigdy więcej nie zazna bólu od tych........... :angryy:
Wieczorkiem 'stworzę' jakiś wzór plakaciku :p.

Beatko, ja mogę zrobić tylko allegro, bo tylko tam jestem obeznana i zarejestrowana.

Inez, wpłaciłaś pieniążki na konto lecznicy? Jeśli tak, to powiedziałaś, że to na szczepienia? :)

Lecę zabrać się za allegro ;-).

Kurcze, piszesz mi Doda - wiem ze to do mnie, i piszesz Beatko - myle sie, mysle ze to do mnie, bo tez mam na imię Beata :diabloti:

Posted

_beatka_ napisał(a):
Cekinka piękne allegro, ale powiększ czcionkę w początkowym tekście bo słabo widać:roll:

Powiększone. :)

Maupa, dzięki za fotki :loveu:. Cekin nic się nie zmienił od czasu, kiedy ostatni raz go widziałam :lol: :loveu:.

Posted

_beatka_ napisał(a):
gończy czy nie, jest piękny i przytulasty, tylko teraz domek trzeba koniecznie!
cekinka poza allegro zrobisz też resztę ogłoszeń?czy paros ma się tym zająć?

Dziś będzie plakacik i ogłoszenia :lol:

Posted

Wczoraj poznałam Cekina :multi: Wspaniały, miły pies :lol:

Mam wieści sprzed chwili, przez telefon - Cekin nie bardzo chce jeść suchą karmę, upomina się o gotowane, jak widzi, że dla Lucka jest szykowane, więc jedzą to luckowe po połowie:lol: Przekazuję prośbę od pani doktor: żeby jeśli jest możliwość, przynosić Cekinowi trochę gotowanego, no i potrzebuje dużo więcej spacerków, bo młody piesek i trudno mu tak wytrzymać w miejscu, dzisiaj zajął się jakimś tekturowym, lecznicowym pudełkiem ;) Przychodzę do Lucka, ale przepraszam, że nie będę mogła zbyt wiele czasu poświęcić Cekinkowi, bo Lucek jest niesprawny i wychodzi na spacery tylko dwa razy dziennie i trzeba wtedy z nim dłużej pobyć, pomasować, przewietrzyć od pieluchy. Może uda mi się na takie 15 minutowe spacerki go czasem zabrać, ale nie wiem czy za każdym razem dam radę... Ale będę próbować :lol:

Mocne :thumbs:za dom dla Cekina!

Posted

Martulinek, super, następna osoba odwiedzająca Cekina :loveu:. Widać, że chłopak ma powodzenie :evil_lol:.

Marzena&Gusti, naturalnie, że miało być 'DT lub DS' :eviltong: :oops:.

Paros, plakacik super, wymiata :thumbs:. Dzięki! :Rose:

Posted

Super, dzięki Doda! ;)
Ja plakatów raczej rozwieszać nie będę - drukarkę mam rozwaloną :angryy:. Poza tym i tak by długo nie powisiały - dziciaki... :roll:

Posted

Kiedy przyszłam wczoraj do lecznicy, Cekin akurat był na spacerze ze stażystką, więc go tylko potem wygłaskałam. Sam plecki do głaskania nadstawiał i pyszczek przytulał, aż mu się oczy śmiały :lol: Jaki on fajny i łagodny :loveu:

Domku, gdzie jesteś????

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...