Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 912
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='przyjaciel_koni']Cekinko - Rybka zadała zacytowane pytanie.
Może dopytaj Ją, co miało na celu. Może Rybka wie o jakimś tymczasie.
Kurcze, musiałam przeoczyć... :oops: Zaraz jej PW napiszę...
Rybko, tak, Cekin szuka DT!!!

Posted

Na pierwszej stronie jest opis do ogłoszeń oraz plakatów. Może coś zmienić, dodać? Są tam też nr stron, na których znajdują się fotki Cekina.
Narazie nie robiłam allegra, bo nie wiem, do kogo mam podać namiary.

Posted

Cekinko, poproszę w lecznicy, żeby umieszczono psiaka na ich stronie adopcyjnej, może ktos tam go wypatrzy

dzis po południu będę tam, to obejrzę słodziaka

Posted

byłyśmy z Olą u Lucka i Cekin był z p. Karoliną na spacerku. Ma biegunkę-chyba stresową:shake:więc z nami nie poszedł, ale i tak chłopak pochodził;)

jak wychodziłyśmy to siedział sobie grzecznie na posłanku i obserwował okolicę:cool3:
jest cudowny, boski, mega adopcyjny, po chwili rozmowy wstępnej daliśmy sobie soczystego buziaka:evil_lol:;)

Posted

Biegunkę miał, powiadasz... :hmmmm: Rzeczywiście może być spowodowana stresem. Może też od jedzenia, którym karmiły go te dziaciaki... albo które znajdywał na ulicy :roll:, lub od zamiany pokarmu (na bardziej wartościowy, napewno ;)).

Mówisz, że jest bosskii... :loveu: :loveu: Rzeczywiście jest cudny... ;-)

Proszę o namiary (mail, tel) do którejś z dziewczyn (Beatki lub Lavinii) na PW, bo bez nich nie mogę zrobić ogłoszeń!

Posted

dziewczyny wolałabym, żeby adopcję przeprowadził ktoś z większym doświadczeniem, bo jestem świadoma swojej naiwności i łatwo wierności...niestety jestem kiepska w przeszpiegach i ocenie kandydatów:oops:

Posted

:loveu:[quote name='oktawia6']

tutaj bardzo przypomina moje JAcusia-wcale nie ma dużych szans: jest przeciętny, zwykły wiejski kundel - takich jakich setki w schronie.
musi się trafic ktoś kto kocha psy, chce pomóc w potrzebie jednemu z nich-zauroczy go jego spojrzenie-nie wygląd.Uratuje mu życie po prostu.
moim Jackiem wiocha się najbardziej interesowała-gładkowłosy, urośnie duży-czarny, młody-akurat do przyuczenia na łańcuch.
Trudno o dobry dom-tym bardziej w okresie wakacyjnym.
ale wakacje też się kiedyś skończą! nie można tracic otuchy!
na razie największą szansę dała mu Lavinia: opłaci tydzień w lecznicy-to jest bardzo dużo.

Oktawia6 - trochę optymizmu :loveu: Cała lecznica uważa, że Cekinek jest w typie rasy GOŃCZY POLSKI :loveu:, tylko pysio trońcię nie pasuje, bo za czarny :evil_lol:. Jak byłam dzisiaj w lecznicy to zdjęcia psa rasy gończy polski pod nos miałam podtykane i musiałam potwierdzać, że oczywiście baaaardzo podobny Cekinek do gończego polskiego :evil_lol::evil_lol:

Ciekawe co Lavinia napisze - bo też dzisiaj w lecznicy była :loveu::loveu:

Posted

Ja tam na psich rasach się nie znam :oops: ale lecznica tak w tego gończego leci, że w szoku jestem :evil_lol::evil_lol: Dla mnie Cekinek jest po prostu przecudownym, przegrzecznym mocno podrośnietym szczeniorem :loveu::loveu:, który domku szuka.

Cekinko - nie chciałam tego wczoraj pisać, bo bałam się, że to będzie dla Ciebie za dużo po rozstaniu z Cekinkiem, ale Cekinek baaardzo za Tobą płakał. Wlazł mi na tylną półkę w samochodzie i wypatrywał Ciebie - jestem pewna, że Cekinek wie komu zawdzięcza szansę na nowe życie :loveu:. Tobie Cekinko :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Cekinek to super fajny chłopak - niestety nie miałam czasu aby z nim posiedzieć dłużej, bo zamieszanie w lecznicy było straszne, ale i tak dał mi buziaka :-)

jutro wezmę go na spacer, razem z moimi dziewczynkami

Posted

lavinia napisał(a):
Cekinek to super fajny chłopak - niestety nie miałam czasu aby z nim posiedzieć dłużej, bo zamieszanie w lecznicy było straszne, ale i tak dał mi buziaka :-)

:cool3: - chciałam Cekinka zabrać na spacer dzisiaj jak byłam, ale był już wyspacerowany :oops: A lecznica nie chce spacerkami szczeniora rozpuszczać :roll:

Posted

Aleksandra59 napisał(a):
J Cekinko - nie chciałam tego wczoraj pisać, bo bałam się, że to będzie dla Ciebie za dużo po rozstaniu z Cekinkiem, ale Cekinek baaardzo za Tobą płakał. Wlazł mi na tylną półkę w samochodzie i wypatrywał Ciebie - jestem pewna, że Cekinek wie komu zawdzięcza szansę na nowe życie :loveu:. Tobie Cekinko :loveu::loveu::loveu::loveu:

:) Napewno nie tylko dzięki mnie - dzięki Wam również, bo kto złatwił transport, kto załawił pobyt w lecznicy, kto go opłacił, kto opiekuje się Cekinem itd? Wy! I bardzo Wam za to dziękuję!

Posted

lavinia napisał(a):

Możemy liczyć na jakieś foteczki? :cool3: :modla:

Lavinio, możesz podać mi namiary do Ciebie? Chodzi mi o kontakt w sprawie ogłoszeń Cekina w necie, plakatów.

Posted

Tak, tak, napewno jest mixem gończa :loveu:

Niewazne, jest przepięknym psiakiem. I oczywiście, przekochanym :cool3:

Cekinka, widzisz, Cekinek bardzo plakal za Tobą! Dziękujemy, ze mu pomogłas. Na pewno cieszy sie, ze wyciagnelas go od tych /wariatow!/ dzieciakow. ;)

Już zrobil ktos plakacik czy jeszcze nie?:oops: Chcę jak najszybciej rozwiesić.

Posted

gończy czy nie, jest piękny i przytulasty, tylko teraz domek trzeba koniecznie!
cekinka poza allegro zrobisz też resztę ogłoszeń?czy paros ma się tym zająć?

Posted

a mi przypomina on trochę posokowca...ale oczywiście nie z kolorku:) piękniś!
Jeśli ktoś z Was chciałby wpłacić jakieś pieniądze na jego utrzymanie to mogę zamieścić nr konta lecznicy, bo wczoraj dostałam od pań:)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...