lavinia Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Inez, ja nie mam :shake: zadzwoń proszę do lecznicy, tam Ci podadzą nr konta tel 0 22 642 77 55
Inez de Villaro Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Aleksandra- nie krzyczę...tak mi się wypsło... no to poszukam se sama...:)
Guest Elżbieta481 Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Kopnęli Cekinka?:angryy:Bardzo chcę by ten czyn do nich powrócił!Dranie!:angryy: Elżbieta
Cekinka13* Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 [quote name='Aleksandra59']chociaż lekko zanieczyścił mi samochód :diabloti: zwrócił cały ostatni posiłek ;) A to cholera jedna no :mad:. Tyle gadania, żeby tego nie robił :diabloti:. [quote name='Aleksandra59'] Zapomniałam napisać, że Cekinek nie jest w szpitaliku, tylko w pomieszczeniu socjalnym. Tak zadecydowała p. Monika. Tam ma zdecydowanie wiecej miejsca, posłanko zrobione, dwie własne miski Cekinek też już ma. Tylko bidok do kaloryfera przywiązany, ale na długiej smyczce, więć źle nie jest. :loveu: No i dostał też obróżkę, bo smyczkę a właściwie smyczysko ma od Cekinki :loveu::loveu: Suuuper :loveu: ;). Dzięki wielkie, Aleksadra! :Rose::Rose: YounLADY, jak z tym DT? Szukać transportu?
Cekinka13* Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 waldi481 napisał(a):Kopnęli Cekinka?:angryy:Bardzo chcę by ten czyn do nich powrócił!Dranie!:angryy: Elżbieta Tak, kopneli go na 'pa, pa' :angryy:. Strasznie się cieszę, że Cekin już nigdy więcej nie będzie miał z nimi do czynienia!
GameBoy Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Cekinko YL odwolala tymczas, przynajmniej ja tak to zrozumialam
Inez de Villaro Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Jutro Pani poda mi nr konta...bo dziś nie ma :) wpłacam jutro lub pojutrze
Cekinka13* Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 Inez de Villaro napisał(a):Jutro Pani poda mi nr konta...bo dziś nie ma :) wpłacam jutro lub pojutrze Dzięki! :)
Doda_ Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Super wiesci !! Cekinek juz bezpieczny !! Dalas im kasę, Cekinko?? Jak skopnęli psiaka, moglas im te 50,- nie dac :angryy:
przyjaciel_koni Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 [quote name='GameBoy']Cekinko YL odwolala tymczas, przynajmniej ja tak to zrozumialam Nie tylko Ty tak zrozumiałaś. Ja również. Ale Cekinka chyba nie bardzo... Wygląda na to, że psiak został "na lodzie" w środku lata... Wg mnie - Cekinek pilnie potrzebuje innego tymczasu. Bardzo potrzebuje !!!!!! To śliczny psiak. Mam nadzieję, że szybko znajdzie dom. Cieszę się też, że już dotarł gdzie trzeba i jest bezpieczny. Strasznie się wczoraj wkurzałam na Warszawiaków... Nie pierwszy raz... (Cekinko - Annama wyjechała do Włoch, wraca dopiero w lipcu... Dlatego takie dziwne rzeczy z tym telefonem... Dowiedziałam się dopiero dzisiaj... Przepraszam za swoją niewiedzę...)
GameBoy Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 a co ja mogę? mam 3 koty (dwa na tymczasie), psa swojego i trzy tymczasy w tym jednego z podejrzeniem parvo , czekam na wyniki badan krwi :shake:
Inez de Villaro Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 To niestety rozwiązanie tymczasowe...bardzo tymczasowe :( problem niestety jeszcze nierozwiązany, za tydzień staniemy przed pytaniem co dalej? myślę i myślę...
Cekinka13* Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 [quote name='przyjaciel_koni']Nie tylko Ty tak zrozumiałaś. Ja również. Ale Cekinka chyba nie bardzo... Nie o to chodzi, że nie zrozumiałam :roll:, po prostu zapomniałam... :oops: Też uważam, że Cekin potrzebuje innego tymczasu po upływie terminu obecnego lub DS! Proszę o ogłoszenia!!!
Cekinka13* Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 Doda_ napisał(a):Super wiesci !! Cekinek juz bezpieczny !! Dalas im kasę, Cekinko?? Jak skopnęli psiaka, moglas im te 50,- nie dac :angryy: Dałam im... heh...
Aleksandra59 Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Wydaje mi się, że Cekinek jest psem który ma BARDZO DUŻE szanse na domek stały - TYLKO OGŁOSZENIA MUSZĄ BYĆ. Ja niestety nie umiem ogłoszeń robić, ale przecież na dogo jest wielu specjalistów w tym zakresie. I koniecznie allegro!!!!!!!!!!! Sorry, że tak "pouczam" a sama nie mogę nic w tym względzie zadziałać :oops:
Doda_ Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Na razie nie dam rady zrobić ogl - wakacje i jestem najczesciej poza domem.. Ale gdyby ktoś zrobil plakat, bylo by super, rozwiesilabym je w okolicy.
GameBoy Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 ja moge zrobic alegratke i gumtree ale prosze tekst foty i na kogo namiary
Cekinka13* Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 Jutro raniutko zrobię mu allegro, a na jego podstawie zróbcie mu proszę inne ogłoszenia. :) A z tymi plakatami bardzo fajny pomysł! ;) Mógłby ktoś robić? Bo ja się raczej do tego nie nadaję... :oops:
Doda_ Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Cekinka, to mozesz wyslac plakat mailem do dogomaniakow a oni rozwiesza w swojej okolicy. Jak plakat bedzie gotowy - wyslac do mnie na mail doda_bmw91@wp.pl
paros Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Mogę ogłosić w necie, zrobić allegro i ogłoszenia. Pomoc w ogłoszeniach jest mile widziana. Jeżeli potrzeba to mogę zrobić plakacik i jeżeli ktos ma problem z drukowaniem to wydrukuję kilka i wyślę :lol: Do ogłoszeń potrzebny jest tekścik o psiaku, dlatego jest prośba do Cekinki13 aby napisała o psiaku, bo zna go najlepiej :roll: Namiary trzeba podać najlepiej do osoby z doświadczeniem w adopcjach. Musi to być osoba dorosła, bo powinna być spisana umowa adopcyjna, może do ... np. Przyjaciel_koni?;) Kiedy będzie tekścik i namiary to zrobię allegro i będzie wzór i "rzucamy się" do zrobienia mnóstwa ogłoszeń, gdzie kto może. Ja zrobię plakacik i tu wkleję do pobierania i drukowania. Bedzie można rozsyłać plakacik albo link do niego. Sprawa jest pilna, bo czasu mało :-(
_beatka_ Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 ooo niezastąpiona paros się odezwała u cekinka:multi: jutro bede u niego to zobaczę czy fotki sobie da zrobić;)
lavinia Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Bardzo proszę o pomoc w ogłoszeniach - Cekinek ma wikt i opierunek zapewniony przez tydzień - tak obiecałam, więc słowa dotrzymam. Jeśłi przedłuży się wszystko o dzień - dwa, to też nic się nie stanie. Jednak już jutro przyjeżdżają do lecznicy kolejne psiaki, które będą przez nas tam sponsorowane - trzy albo cztery dziewczynki, więc obciążenie finansowe będzie dość duże...dlatego też Cekinek nie może zostać dłużej niż napisałam - po prostu nie dam rady finansowo. Chyba, że ktoś inny zdecyduje się sponsorować jego pobyt w lecznicy - to jest 25 zł dziennie, jeśli pies będzie wpisany na Fundację i 30 zł dziennie bez Fundacji. mam nadzieję, że Cekinek szybko znajdzie dom i wszystko się dobrze ułoży :loveu:
przyjaciel_koni Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 [quote name='Rybka_39']POtrzebujecie jeszcze tego DT? Cekinko - Rybka zadała zacytowane pytanie. Może dopytaj Ją, co miało na celu. Może Rybka wie o jakimś tymczasie. GameBoy - czy tymczas, o którym wcześniej wspominałaś (ten za 250zł miesięcznie) jest do zdobycia ??? W poście Paros są ważne uwagi dotyczące ogłoszeń !!! Proszę o dokładne przeczytanie ! Moim zdaniem można podać kontakt do Osoby, która będzie widywała Cekinka. (Lavinia ?, Beatka ?) Te Osoby będą najwięcej o nim wiedziały na bieżąco. Bardzo pilnie należy szukać miejsca dla Cekinka gdzie się tylko da !!!! Prosimy o pomoc dla ślicznego psiaka !!!! Moje doświadczenie mówi mi, że tydzień to mało czasu na znalezienie domu... Dlatego tymczas wciąż poszukiwany... Chociaż bardzo bym chciała, by psiaczek miał szczęście i "wpadł komuś w oko". Tyle wycierpiał... Mnie Cekinek nieco przypomina wyżła... Ten milusi pychol ....
oktawia6 Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 [quote name='Aleksandra59'] Wydaje mi się, że Cekinek jest psem który ma BARDZO DUŻE szanse na domek stały - TYLKO OGŁOSZENIA MUSZĄ BYĆ. Ja niestety nie umiem ogłoszeń robić, ale przecież na dogo jest wielu specjalistów w tym zakresie. I koniecznie allegro!!!!!!!!!!! Sorry, że tak "pouczam" a sama nie mogę nic w tym względzie zadziałać :oops: tutaj bardzo przypomina moje JAcusia-wcale nie ma dużych szans: jest przeciętny, zwykły wiejski kundel - takich jakich setki w schronie. musi się trafic ktoś kto kocha psy, chce pomóc w potrzebie jednemu z nich-zauroczy go jego spojrzenie-nie wygląd.Uratuje mu życie po prostu. moim Jackiem wiocha się najbardziej interesowała-gładkowłosy, urośnie duży-czarny, młody-akurat do przyuczenia na łańcuch. Trudno o dobry dom-tym bardziej w okresie wakacyjnym. ale wakacje też się kiedyś skończą! nie można tracic otuchy! na razie największą szansę dała mu Lavinia: opłaci tydzień w lecznicy-to jest bardzo dużo.
Cekinka13* Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 paros napisał(a):Mogę ogłosić w necie, zrobić allegro i ogłoszenia. Pomoc w ogłoszeniach jest mile widziana. Jeżeli potrzeba to mogę zrobić plakacik i jeżeli ktos ma problem z drukowaniem to wydrukuję kilka i wyślę :lol: Do ogłoszeń potrzebny jest tekścik o psiaku, dlatego jest prośba do Cekinki13 aby napisała o psiaku, bo zna go najlepiej :roll: Namiary trzeba podać najlepiej do osoby z doświadczeniem w adopcjach. Musi to być osoba dorosła, bo powinna być spisana umowa adopcyjna, może do ... np. Przyjaciel_koni?;) Kiedy będzie tekścik i namiary to zrobię allegro i będzie wzór i "rzucamy się" do zrobienia mnóstwa ogłoszeń, gdzie kto może. Ja zrobię plakacik i tu wkleję do pobierania i drukowania. Bedzie można rozsyłać plakacik albo link do niego. Sprawa jest pilna, bo czasu mało :-( Dzięki paros za pomoc w ogłoszeniach! Zaraz robię Cekinowi allegro, na jego podstawie będziemy robić inne ogłoszenia / plakaciki. A namiary mam podać do...? Może do Lavini, Beatki?
Recommended Posts