Cekinka13* Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 Dzwoniłam do Annamy, pani, do której namiary uzyskałam dzięki Przyjaciel_Koni. Mieszka ona w Sulejówku (blisko Halinowa), więc może mogłaby przewieźć Cekina do lecznicy. Niestety sekretarka gada, że nr został zmieniony! :shake: Ale jest jeszcze dobra wiadomość! ;-) Aleksandra59 napisała mi wczoraj na PW, że może mogłaby jutro, tzn. 24 zawieźć Cekina do lecznicy! Jak nic jej nie wypadnie, to mogłaby! Zaraz wyślę jej sms-a, trzymajcie kciuki! Dziś spotkałam Cekina, jak latał po dość ruchliwej ulicy! :shake: Zlazłam z nim na łąkę i obfociłam :loveu: ! Jest bosssski! :loveu:
Cekinka13* Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 [quote name='YoungLADY']Przepraszam, znów stwarzam problemy...:-( Wczoraj wieczorem zmarł mój ojciec - sami rozumiecie...:-([/quote] Nie stwarzasz problemów! Trzymaj się, kochana.... [*] :-(
Cekinka13* Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 [quote name='Rybka_39']Ma taki fajny długi [pychol:loveu: labkowaty[/quote] On mi przypomina: - pinczera średniego, - gończego polskiego, - dobermana z deka, - troszę manchester teriera, - no i właśnie laba, takiego troszkę słabej kości... :evil_lol:
Aleksandra59 Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 [quote name='Cekinka13*']Dzwoniłam do Annamy, Pani, do której namiary uzyskałam dzięki Przyjaciel_Koni. Mieszka ona w Sulejówku (blisko Halinowa) więc może mogłaby przewieźć Cekina do lecznicy. Niestety sekretarka gada, że nr został zmieniony! :shake: Ale jest jeszcze dobra wiadomość! ;) Aleksandra59 napisała mi wczoraj na PW, że może mogłaby jutro, tzn. 24 zawieźć Cekina do lecznicy! Jak nic jej nie wypadnie, to mogłaby! Zaraz wyślę jej sms-a, trzymajcie kciuki! [/quote] Nie dostałam sms-a :shake: Na razie nic mi się na łeb nie wali, ale pracuję do 16.
Cekinka13* Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 Obgadałyśmy już sprawę :). Aleksandra na 99,9 będzie jutro wolna! ;) Trzymajcie kciuki, aby wszystko poszło po naszej myśli! :loveu:
lavinia Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Czyli mam powiedzieć w lecznicy, że jutro Cekinek przyjeżdża ? I do kiedy będzie ? Maksymalnie może być tam tydzień. Dajcie znać Aleksandro, a mnie się zdawało, że to jeszcze Warszawa jest - bo Wilanów to też Warszawa :eviltong:
Aleksandra59 Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 No to ładnie się dogadałyśmy:evil_lol: - ja dzisiaj jadę :loveu:
Cekinka13* Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 Lavinia, raczej tak, powiedz proszę :). Oooo... hm... Aleksandra, o której? Ja myślę, ze gdzieś tak 18- 19.
Cekinka13* Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 [quote name='Aleksandra59']No to ładnie się dogadałyśmy:evil_lol: - ja dzisiaj jadę :loveu:[/quote] Dzisiaj?? :crazyeye: Myślałam, że jutro :eviltong:. Suuuper! ;-) Zaraz lecę wykupić Cekina!! :p
Inez de Villaro Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 czyli szukamy dt? YL nie może...jak sadzę? trzymam kciuki!!! To może ja pieniądze na szczepienie od razu na konto lecznicy przeleję, a nie Cekinki??? Proszę o radę! Lavinio? Cekinko?
lavinia Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Inez, czy to Ty do mnie pisałas wczoraj na gg? dostałam tylko kawałek tekstu kasę możesz przelać od razu na konto lecznicy, to dobry pomysł i trzeba małemu szukać domu na gwałt, bo mamy nowych lokatorów którzy też jutro do kliniki jadą, więc ciasno będzie.....
Inez de Villaro Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Cekinka, daj znac co tam słychać? Lavinia, poslałam Ci gg!
Cekinka13* Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 Też myślę, że to dobry pomysł- Inez, przelej proszę pieniążki odrazu na konto lecznicy :). Dzięki! :loveu: Cekin na 'pa, pa' dostał kopa od dzieciaków :angryy:. Ale na szczęście jest już bezpieczny- jest w drodze do lecznicy! :loveu: Aleksandra59 go zawiezie! :loveu: Proszę o ogłoszenia na CITO!!!
lavinia Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Cekinek jest już w lecznicy - pani doktor Monika mówi, że jest śliczny :loveu: szczepienia będą zrobione za kilka dni, niech się chłopak oswoi i odstresuje. jutro będę w lecznicy, to go obejrzę dokładnie i poprosimy o spacerki ui zaglądanie do malucha Cekinko napisz pw do Martulinek i Fasolki - one jeżdziły do Gizma i Hery, jeśli je poprosisz, to z pewnością nie odmówią - to fajne dziewczyny są :loveu: do Lucka, który też mieszka w klinice ,jeżdzi Beatka - napisz do niej też i poproś, żeby przy okazji brała na spacer Cekinka - na pewno się zgodzi.
Inez de Villaro Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Beataka już proponowala spacery na tym wątku :) jak szkoda że mieszkam tak daleko i nie mogę go zobaczyć! lavinia daj nr konta plizzz
_beatka_ Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Dorotko o której jutro będziesz w lecznicy? my z olą planujemy być o 12 standardowo to możemy glutka zabrać na dwór;)
Cekinka13* Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 [quote name='_beatka_']Dorotko o której jutro będziesz w lecznicy? my z olą planujemy być o 12 standardowo to możemy glutka zabrać na dwór;)[/quote] Dzięki! ;) :loveu:
lavinia Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Beatko, my z Magdą będziemy pewnie po południu dopiero, przywieziemy nowe towarzystwo dla Lucka i Cekinka, ale więcej nic nie napiszę, żeby nie zapeszyć :lol:
_beatka_ Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 ok, to sama poznam towarzystwo jak znów przyjadę w piątek;)
Aleksandra59 Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Jestem w domu - Cekinek jest przeuroczy :loveu::loveu: Bardzo spokojnie zniósł podróż, chociaż lekko zanieczyścił mi samochód :diabloti: zwrócił cały ostatni posiłek ;) Na szczęście korków w drodze do Wilanowa nie było to szybko śmignęliśmy :lol: W lecznicy szczenior został bardzo miło przyjęty - chociaż na początku obecność Cekinka wzbudziła pewne zdziwienie :evil_lol::evil_lol:, ale na szczęście wszystko szybko się wyjaśniło.
Aleksandra59 Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Inez de Villaro napisał(a):CHcę nr konta ciotki!!! :) Inez nie krzycz proszę - głowa mnie boli :diabloti: Kiedyś tam ten numer dostaniesz - ja Lavinię o Jej numer konta (wpłata dla Hery) - prosiłam już jakiś czas temu :mad: i jak widzisz baaardzo spokojna jestem :angryy: Zapomniałam napisać, że Cekinek nie jest w szpitaliku, tylko w pomieszczeniu socjalnym. Tak zadecydowała p. Monika. Tam ma zdecydowanie wiecej miejsca, posłanko zrobione, dwie własne miski Cekinek też już ma. Tylko bidok do kaloryfera przywiązany, ale na długiej smyczce, więć źle nie jest. :loveu: No i dostał też obróżkę, bo smyczkę a właściwie smyczysko ma od Cekinki :loveu::loveu:
Recommended Posts