Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 912
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzwoniłam do Annamy, pani, do której namiary uzyskałam dzięki Przyjaciel_Koni. Mieszka ona w Sulejówku (blisko Halinowa), więc może mogłaby przewieźć Cekina do lecznicy. Niestety sekretarka gada, że nr został zmieniony! :shake:
Ale jest jeszcze dobra wiadomość! ;-) Aleksandra59 napisała mi wczoraj na PW, że może mogłaby jutro, tzn. 24 zawieźć Cekina do lecznicy! Jak nic jej nie wypadnie, to mogłaby! Zaraz wyślę jej sms-a, trzymajcie kciuki!

Dziś spotkałam Cekina, jak latał po dość ruchliwej ulicy! :shake:

Zlazłam z nim na łąkę i obfociłam :loveu: !

Jest bosssski! :loveu:

Posted

[quote name='YoungLADY']Przepraszam, znów stwarzam problemy...:-( Wczoraj wieczorem zmarł mój ojciec - sami rozumiecie...:-([/quote]
Nie stwarzasz problemów! Trzymaj się, kochana....
[*] :-(

Posted

[quote name='Rybka_39']Ma taki fajny długi [pychol:loveu: labkowaty[/quote]
On mi przypomina:
- pinczera średniego,
- gończego polskiego,
- dobermana z deka,
- troszę manchester teriera,
- no i właśnie laba, takiego troszkę słabej kości... :evil_lol:

Posted

[quote name='Cekinka13*']Dzwoniłam do Annamy, Pani, do której namiary uzyskałam dzięki Przyjaciel_Koni. Mieszka ona w Sulejówku (blisko Halinowa) więc może mogłaby przewieźć Cekina do lecznicy. Niestety sekretarka gada, że nr został zmieniony! :shake:
Ale jest jeszcze dobra wiadomość! ;) Aleksandra59 napisała mi wczoraj na PW, że może mogłaby jutro, tzn. 24 zawieźć Cekina do lecznicy! Jak nic jej nie wypadnie, to mogłaby! Zaraz wyślę jej sms-a, trzymajcie kciuki!
[/quote]

Nie dostałam sms-a :shake: Na razie nic mi się na łeb nie wali, ale pracuję do 16.

Posted

Czyli mam powiedzieć w lecznicy, że jutro Cekinek przyjeżdża ? I do kiedy będzie ? Maksymalnie może być tam tydzień.

Dajcie znać

Aleksandro, a mnie się zdawało, że to jeszcze Warszawa jest - bo Wilanów to też Warszawa :eviltong:

Posted

[quote name='Aleksandra59']No to ładnie się dogadałyśmy:evil_lol: - ja dzisiaj jadę :loveu:[/quote]
Dzisiaj?? :crazyeye: Myślałam, że jutro :eviltong:. Suuuper! ;-) Zaraz lecę wykupić Cekina!! :p

Posted

Inez, czy to Ty do mnie pisałas wczoraj na gg? dostałam tylko kawałek tekstu

kasę możesz przelać od razu na konto lecznicy, to dobry pomysł

i trzeba małemu szukać domu na gwałt, bo mamy nowych lokatorów którzy też jutro do kliniki jadą, więc ciasno będzie.....

Posted

Też myślę, że to dobry pomysł- Inez, przelej proszę pieniążki odrazu na konto lecznicy :). Dzięki! :loveu:
Cekin na 'pa, pa' dostał kopa od dzieciaków :angryy:. Ale na szczęście jest już bezpieczny- jest w drodze do lecznicy! :loveu: Aleksandra59 go zawiezie! :loveu:

Proszę o ogłoszenia na CITO!!!

Posted

Cekinek jest już w lecznicy - pani doktor Monika mówi, że jest śliczny :loveu:

szczepienia będą zrobione za kilka dni, niech się chłopak oswoi i odstresuje.

jutro będę w lecznicy, to go obejrzę dokładnie

i poprosimy o spacerki ui zaglądanie do malucha

Cekinko napisz pw do Martulinek i Fasolki - one jeżdziły do Gizma i Hery, jeśli je poprosisz, to z pewnością nie odmówią - to fajne dziewczyny są :loveu:

do Lucka, który też mieszka w klinice ,jeżdzi Beatka - napisz do niej też i poproś, żeby przy okazji brała na spacer Cekinka - na pewno się zgodzi.

Posted

[quote name='_beatka_']Dorotko o której jutro będziesz w lecznicy?
my z olą planujemy być o 12 standardowo to możemy glutka zabrać na dwór;)[/quote]
Dzięki! ;) :loveu:

Posted

Beatko, my z Magdą będziemy pewnie po południu dopiero, przywieziemy nowe towarzystwo dla Lucka i Cekinka, ale więcej nic nie napiszę, żeby nie zapeszyć :lol:

Posted

Jestem w domu - Cekinek jest przeuroczy :loveu::loveu: Bardzo spokojnie zniósł podróż, chociaż lekko zanieczyścił mi samochód :diabloti: zwrócił cały ostatni posiłek ;) Na szczęście korków w drodze do Wilanowa nie było to szybko śmignęliśmy :lol:
W lecznicy szczenior został bardzo miło przyjęty - chociaż na początku obecność Cekinka wzbudziła pewne zdziwienie :evil_lol::evil_lol:, ale na szczęście wszystko szybko się wyjaśniło.

Posted

Inez de Villaro napisał(a):
CHcę nr konta ciotki!!! :)

Inez nie krzycz proszę - głowa mnie boli :diabloti:
Kiedyś tam ten numer dostaniesz - ja Lavinię o Jej numer konta (wpłata dla Hery) - prosiłam już jakiś czas temu :mad: i jak widzisz baaardzo spokojna jestem :angryy:

Zapomniałam napisać, że Cekinek nie jest w szpitaliku, tylko w pomieszczeniu socjalnym. Tak zadecydowała p. Monika. Tam ma zdecydowanie wiecej miejsca, posłanko zrobione, dwie własne miski Cekinek też już ma. Tylko bidok do kaloryfera przywiązany, ale na długiej smyczce, więć źle nie jest. :loveu: No i dostał też obróżkę, bo smyczkę a właściwie smyczysko ma od Cekinki :loveu::loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...