Doda_ Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Ehh.. biedny Cekinek.. :shake: Gameboy mieszkasz w wawie? nie mozna jakos sprawdzic czy twoja suczka z cekinkiem sie dogada?? /mam na mysli jakies spotkanie oczywiscie jesli mieszkasz niedaleko Halinowa/
Guest Elżbieta481 Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Czy mamy przekazać pieniądze?Nie wiemy co robic,bo dalej nie ma gdzie psa przekazać.Czy jest w okolicach jakiś hotel?Danie i zostawienie psa u młodziezy nie jest rozwiązaniem.Co mam zrobic? Elżbieta
zwierzus Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Doda, spotkanie na gruncie neutralnym to nie to samo co przebywanie pod jednym dachem.... :roll:
Doda_ Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 zwierzus napisał(a):Doda, spotkanie na gruncie neutralnym to nie to samo co przebywanie pod jednym dachem.... :roll: Wiem, mialam na mysli - spotkanie i oboje psiaki by wszedly do mieszkania..
GameBoy Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Doda_ napisał(a):Wiem, mialam na mysli - spotkanie i oboje psiaki by wszedly do mieszkania.. mieszkam w Wawie, mam w domu 3 koty, 2 szczeniaki i Hexe - 45 kilowa dominantke moge miec tylko psy lub suki ktore - nie stawiaja sie, nie warcza, poddaja sie Hexie, nie ganiaja kotow, mialam na tymczasie Luckego, ktory mial byc dwa razy mlodszy niz sie pozniej okazalo, nie chcecie wiedziec co sie pozniej dzialo pozatym Cekinka moze Ty przekoanalabys jakos swoje psy do Cekina? czy tak nie byloby prosciej?
Cekinka13* Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 GB, Killer ma obsesję - atakuje dosłownie wszystko. Nawet wtedy, jeśli jest to maleńki szczeniak, który okazuje uleglość jak tylko potrafi - kładzie się na plecy i posikuje... A rodzice nie pozwolą mi wziąć Cekina na DT... :roll: Już nie wiem co mam robić z tym nieszczęsnym Cekinem... :shake: Wali, kochana, wstrzymaj się jeszcze z kasą.
GameBoy Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 jezeli wypali dom dla Zuzki ze szczecina w Wawie bedzie wolny tymczas -250zl za m-c, moze tam moznaby go trzoche przetrzymac - do czasu wolnego miejsca u YL
Cekinka13* Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 Wawa...- super, nie będzie problemu z transportem. A kiedy będzie wiadomo, czy domek dla Zuzi wypalił?
Cekinka13* Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 Czyli w poniedziałek można zawieść tam Cekina? Właśnie, kurczę, płatny... Spróbuję pozbierać od znajomych, rodziny jakieś rzeczy na bazarek... Może cioteczki też porobią jakieś bazarki, złożą się - proszę... Czy pieniądze można wpłacić po miesiącu? Tzn. przed czy po miesiącu?
Cekinka13* Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 Heh... Deklaruje ktoś pomoc finansową na CITO?
YoungLADY Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 GameBoy napisał(a):dla mnie, przepraszam moze sie myle, ale YL jest niepowazna, zadeklarowala sie, ze bierze cekina a teraz ma jakiegos szczeniaka.... no cóż...:roll: możecie tak to oceniać - Wasza sprawa. Ale swojej decyzji nie żałuję - miałam o wyboru: albo 5tygodniowy szczeniak zarażony parwo (a wówczas prawie pewna śmierć), albo Cekinek, który mógł być u mnie jutro, za tydzień, za dwa tygodnie albo później. Wiem, że szczeniak znajdzie szybko dom - telefon w jego sprawie dzwoni dość często i najprawdopodobniej niedługo ma go wziąść do siebie pewna Pani... Jednak jest mi przykro, że tak postrzegacie moją decyzję, choć jestem pewna, że była ona słuszna:sadCyber:
GameBoy Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 [LEFT]wiesz co nie chce mi sie wchodzic w dyskusje z Toba, psu to nie pomoze zrobilas jak zrobilas, jezeli nie masz sobie nic do zarzucenia to ok [/LEFT]
kasia_r Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 dostałam linka i choć dziś wyadoptowałam tymczasiankę, Cekina nie mogę przygarnąć na DT. Czy on jest domowy czy siedzi w budzie? przepraszam, ze pytam ale nie mam czasu na prześledzenie całego wąktu. A ten DT za 250zł, to chyba nie jest zły pomysł.
Cekinka13* Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 Kasia, dzieciaki raczej trzymają go w domu. Z tym płatnym DT to może i dobry pomysł, ale skąd my weźmiemy tyle kasy na cito, na poniedziałek?
Cekinka13* Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 W górę.. co tu robić... :shake: Proszę o ogłoszenia!
Cekinka13* Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 Nikt nie zagląda??? :placz: Co ja mam robić?? W poniedziałek odbieram i psa i daję dzieciakom kasę. Później DIF jedzie z nim na szczepienie do Zwierzus. Po pracy wraca z Cekinem do mnie, a ja nie mam go gdzie wcisnąć! :shake:
Doda_ Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 cekinka ja zaglądam ale POMYSŁÓW nie mam... a moze zawieźć go do hoteliku - na kilka dni??
Cekinka13* Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 Jest jakiś hotelik w Warszawie? I jaki jest koszt? Płaci się z góry?
GameBoy Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Cekinka ale te kilka dni to ile? czy YL szuka juz szczeniorowi domu? czy on juz moze byc wydany? pewnie da sie zaplacic z dolu ale nie ma miejsc :shake:
Wet-siostra Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Kurcze,czemu to szczenior?????:shake: Mógłby przyjść do mnie...:roll: Ale-co z Tyrsą???:cool1: (DIF i jej zdanie mnie nie obchodzi,Cekinka znalaza Cekinka i to ona decyduje o jego losie...A chyba by nie miała nic przeciw temu...:eviltong:) Żebym wiedziała,że Tyrsa go nie zażre...Ale i tak problemem byłby transport...:oops:
Cekinka13* Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 Słuchajcie dziewczyny, sprawa jest naprawdę bardzo pilna! Pies musi trafić POJUTRZE po zaszczepieniu na tymaczas bądź do hoteliku... Dzieciaki chcą kasę jednorazowo, więc muszę im dać 50 zł rano. Później, po zaszczepieniu napewno przyjmą szczeniaka, ale jestem pewna, że potem go nie oddadzą lub znowu będa chcieli pieniędzy... Najlepiej by było, jeżeli znazazłby się do jutra jakiś tymczasik w Wawie (bo tam nie było by kłopotu z transportem)... Nawet taki bardzo tymczasowy...! Co robić???? :help1::flaming:
Recommended Posts