Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cekinka psa znalazła-więc Cekin...:eviltong:
A swoją drogą powinno się tym dzieciom dać lekcję humanitarnego traktowania zwierząt...Bo dziś wykupi się jednego,a jutro wezmą drugiego-i historia się powtórzy...:shake: Nie ma u Was jakiejś organizacji ochrony zwierząt?A może powiedzieć ich rodzicom,nauczycielom...:roll:
Gdyby można było im udowodnić,że to one stoją za zamordowaniem tamtego psa
[*],można by było założyć im sprawę w sądzie...:mad:Ale bez dowodów nic się nie zrobi...:oops:

• Replies 912
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Doda, świetny pomysł! Cekinek... :evil_lol: super, będzie Cekinek! :loveu:

jestem_wredna - dzięki kochana, dzięki! :Rose::Rose:

GameBoy - czekamy.

Jeśli chodzi o te dzieciaki... Wiecie, im się nie da NIC przetłumaczyć. Gwałcą siebie na wzajem, do szkoły w ogóle nie chodzą, piją, palą, ćpają, ciągle przeklinają, włamują się do domów, kradną itd. Więc jak takim przetłumaczyć, żeby nie znęcali się nad zwierzętami, co? To - w ich mniemaniu - podstawa.
G.... robimy bez dowodów i świadków :angryy:

Posted

Jej, jaka biedna psina! Mam nadzieję, że te głupie dzieciaki psu nic nie zrobią, one są po prostu niemożliwe. :razz: Jak można tak postępować ...

Posted

Cekinka, jak będziesz wiedziala, czy psiak nie jest agresywny i jest nauczony czystości w mieszkaniu to daj znac, bedzie DT.

Ale jesli psiak jest agresywny i nie nauczony czystosci to niestety..

Co do tych dzieciaków, to bym....:angryy:

Posted

YoungLAZY - dziewczyna /nie wiem skad jest:oops:/ przyjelaby Cekina, ale jeśli nie jest agresywnym psiakiem i nauczony czystości..

Posted

YoungLADY, jesteś wielka!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu:

Przejdę się jutro do tych dzieciaków. Wezmę psiaka na chwilkę, zapytam, czy załawia się w domu... Sprawdzę, czy jest agresywny czy nie. ;)

Guest Elżbieta481
Posted

Jeżeli mamy zbierać pieniądze na wykup,leczenie,szczepienie itd to konto jest potrzebne na jakie mamy wpłacać.My się też dołożymy.
------------------
Potrzebujemy:
40 zł-na wykup od młodocianych sadystów
60 zł-szczepienia?
-------------
100 zł
My jutro wpłacimy
Elżbieta+Waldemar

Posted

Dane do przelewu:

05-074 HIPOLITÓW
POLANKI 14
20 1240 2702 1111 0000 3052 9111
Mieczysław Włodarczyk

Jesteście niesamowici! :loveu: :loveu:

Guest Elżbieta481
Posted

Wyciągniemy go.Spoko
Waldemar

Posted

no, to czekam z niecierpliwością na wieści:loveu: chyba, że koleżanka GB by się zgodziła - zawsze to bliżej i mniejszy problem z transportem;) u mnie jakiś psiak na DT i tak będzie;) mam jeszcze jednego bullka na oku, ale grzecznie czekam na info:lol:

Posted

Ja się tylko boję, że ci g*wniarze wymyślą, że mogą sobie w ten sposób zarabiać. Przywloką sobie pieska, pomęcza go, ktoś odkupi.
Może warto by ich postraszyć konsekwencjami, policją, sama nie wiem.
Może warto odezwać się w tej sprawie do Emir?

Posted

jestem_wredna /a ty to wredną na pewno nie jesteś;)/ - też myśle, zeby powiadomić EMIR o tej sprawie.. Psy nie mogą się męczyć..

Cekinka, może porozmawiaj z fundacją emir? Opowiedz im o całej sytuacji i o psiaku który został przez nich zabity.

Ale oczywiście, najpierw musimy uratować tego szczeniaka. Narazie nic im nie mów o policji itd...

Posted

Jasne, powiadomię, ale - tak ja piszesz - nie możemy teraz nagłaśniać tej sprawy. Choć ja myślę, że EMIR nic im nie może zrobić bez dowodów, świadków...

Guest Elżbieta481
Posted

Zgodnie z obietnicą nasza cegiełka przekazana.
Elżbieta

Posted

Waldi, dzięki wielkie!!!! :loveu::loveu::Rose:

Byłam u dzieciaków. Kiedy pokazali mi Cekinka, stwierdziłam, że będzie dużym psem. Powiedzieli, że jest przyzwyczajony do domu, że załatwia się na dowrze (tu raczej nie kłamali, mnóstwo klocków wala się po ich podwórku :lol:). A jeśli chodzi o agresję... Boże, gdzie ten pies ma tę agresję? :crazyeye: W pierwszej chwili nie chciał do mnie podejść, ale kiedy uznał, że nie zrobię mu nic złego, wpadł mi w ramiona i zaczął lizać po twarzy, domagał się głaskania, energicznie machał ogonkiem! :loveu: Super jest, po prostu ;-). A dzieciaków niewątpliwie się lęka... :roll: Omija ich szerokim łukiem.

YoungLADY, jak z tym tyczasem, kochana? :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...