Jump to content
Dogomania

Berta- suka ok. 3-5 letnia, w typie cane corso, w nowym domku

Recommended Posts

• Replies 145
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Brta jest bardzo oddanym psem, wdzięczna i łagodna, to kandydat na przyjaciela do końca życia, oddanego i wiernego. Nie mogę jej zwrócić z powrotem do schronu, pomóżcie!:placz:

Posted

wyjeżdżam na urlop 06.07. i muszę znaleźć Bercie i szczeniakom dom, osoba która będzie się zajmować moimi 3 psami i 10 kotami + kotką i 10 maluchami bezdomnymi nie chce się zgodzić jeszcze na Bertę i szczeniaki. Kotkę i kociaki też muszę wydać! Szukam domów na miau.
Umowa była taka z kierowniczką schroniska i z moim TZ, że jak nie znajdę domków do urlopu to Bertę i psiaki mam zwrócić. A tam panuje parwo! I jak ja mam je oddać!!!:shake:

Psiaki kończą dziś 4 tygodnie. Od dwóch dni pojadają namoczoną suchą karmę dla szczeniaków. Jutro pierwsze odrobaczanie.

Posted

ja moge wziac dwa szczeniaki, odrobaczyc, odchowac i wlasciwie od razu po tym czasie wydac bo mam chetnego na psa i suke - dwa domy
zdecyduj sie prosze czy ci to pasuje bo jak nie to wezme inne maluchy

doroslej nie wezme - Hexa nie toleruje doroslych psow i suk w mieszkaniu

Posted

oczywiście, że mi pasuje, zawsze to dwa już w pewnych domkach:lol::multi:.
Daj namiary na pw to będę myślała nad transportem. No i które, dziś dokończę zdjęcia, bo wczoraj aparat siadł i zrobiłam połowę. To w poniedziałek wybierzesz i maluchy zacznę szykować do drogi.
Poproszę tylko później umowy adopcyjne, bo muszę je dostarczyć do schroniska razem z opłatą adopcyjną.
Bo już nasze wolontariuszki zostały, nawet tu na forum posądzone o adopcje bez umów i na czarno i handel psami.

Posted

mamuśka, na pewno zostanie wysterylizowana, nie odejdzie ode mnie z tymczasu cała:evil_lol:.

Ten wątek i zdjęcia wstawiła znajoma, której zdradziłam hasło i za mnie to zrobiła, bo ja ciemna masa i komputerowe nowinki za ciężkie. Miała wkleić do tego wątku, a założyła nowy, no cóż! widocznie źle tłumaczyłam.:oops:

Posted

Maluchy mają anginę, wczoraj byliśmy u lekarza, jedna sunia dostaje zastrzyki, a inne tabletki. Zmarźliśmy trochę w kojcu:shake:.

Od dwóch dni maluchy jedzą namoczoną suchą karmę dla juniorków, bardzo im smakuje.

Posted

co za slodziaki,kazdy inny psiutek,napewno pare ojcow wchodzi w rachube.
Takie sliczne malenstwa,mama tez sliczna.razem stanowia sliczna rodzinke.

Ps.Jedno mnie tylko zastanawia ,jezeli suczka "prawdopodobnie "pokryta zostala w schronisku ,to dlaczeko nie wykonano aborcji?
czy nie wystarczy na codzien tragedi zwierzecej?
gdzie jest kierownictwo?nie znaja swoich psow ?

Posted

Dzieciaczki przypominają się, no i mamusia. Berta zaczyna przyzwyczajać się do nas i zaczyna broni ć posesji przed intruzami. Jak do tej pory nie odzywała się, a wczoraj dumnie i wyprostowana krążyła dookoła posesji i dawała intruzom znak, że ona tu pilnuje.:cool3:

Maluchom tak dobrze poza kojcem, że trudno je po spacerze zagonić na legowisko:loveu:.

Jedzą namoczoną suchą karmę dla juniorków.

Posted

W piątek dwa szczeniaczki jadą do Warszawy, więc jeśli ktoś jeszcze chciałby zaadoptować któregoś malucha, albo mamusię - to dowieziemy pod same drzwi, na trasie Gorzów- Warszawa, oczywiście po omówieniu warunków adopcji, no i przy okazji sprawdzimy domek.:evil_lol:

Posted

Jeden szczeniaczek dziś został zarezerwowany, za tydzień pojedzie do nowego domku, gdzieś koło Poznania. :multi:Nowa rodzinka, przywiozła mu karmę, obróżkę i wycałowała na pożegnanie.