czia Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 No i maluchy w drodze do Warszawy. :placz::loveu: Quote
czia Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 No i maluchy dotarły do GameBoy, mam nadzieję, że dobrze zniosły tą podróż i że niedługo pójdą do swoich docelowych, upragnionych domków, sprawdzonych i pod pilnym nadzorem naszej dogomaniaczki. Czekam z niecierpliwością na pierwsze informacje o moich psiakach. Quote
czia Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 jeszcze trzy maluchy czekają na domki. No i mamusia, która nie chce wracać do schronu.:shake: Quote
GameBoy Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 potrzebuje na poczte zdjecia suki, ludzie prosza o jej fotki moj adres gameboy79@tlen.pl Quote
czia Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 próbowałam Ci przesłać, ale wraca poczta do mnie, zdjęcia suki są tu na wątku, na wcześniejszych stronach. Quote
GameBoy Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 to zdjecie jest brzydkie kochana potrzebuje ladniejszego bez budy i krat zle wpisujesz adres jak wraca, dostalam inne maile bez prolemu a skrzynka prawie pusta Quote
czia Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 chyba się udało, nie ma to jak stałe łącze w pracy, a nie radiowe w domu:p Quote
czia Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 GameBoy, jeśli mój dom i ogród to buda i kraty, no to sorry, lepszych nie mam:cool3: Quote
GameBoy Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 czia napisał(a):GameBoy, jeśli mój dom i ogród to buda i kraty, no to sorry, lepszych nie mam:cool3: ja pisalam o tej fotce z pierszego posta, gdzie ona wystaje z budy myslalam, ze to fota ze schronu :oops: Quote
czia Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 to się zgadza, to schron, ale na drugiej stronie masz już u mnie na tymczasie i w dodatku piękne nogi mojego TZ:lol::oops:. Quote
czia Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 co u maluchów, jak się czują po podróży. Na swoje domki czeka jeszcze mama - Berta, grzeczna, ułożona i oddana, oraz 3 maluchy, pies i 2 suczki. Quote
czia Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 Wiem, ze maluchy czują sie dobrze, dochodzą do siebie po podróży. Może Gameboy coś napisze jak znajdzie chwilkę wśród licznych obowiązków i opieki nad maluchami. Pozostał jeden chłopak i dwie dziewczynki. Wczoraj dostali drugą dawkę na robale. Uwielbiają parówkę drobiową. Berta czuje się dobrze, biedna zadamawia się, a ja niestety nie mogę jej zostawić. Jordan pierwsze co robi po wypuszczeniu z domu, to leci do kojca i ujada, jest próba sił przez siatkę. Aramis też broni swojego terytorium, kiedy Berta zbliża się do okien od strony tarasu, ten rzuca się na okna. Berta, to bardzo spragniona miłosci i swojego człowieka psina. bardzo potrzebuje tego jednego, jedynego właściciela. Kładzie się przy oknie i patrzy za smutkiem, czemu jej nie wpuszczam, szuka bliskości. Musiała dużo jeźdźić samochodem, bo jak tylko TZ mył samochód i otworzył drzwi, ta od razu wsiadła na przednie siedzenie, potem na tylną kanapę i siedziała przygotowana i zadowolona, do podróży. Była zdziwiona, kiedy ją wygoniliśmy mówiąc, że nigdzie nie jedziemy. Quote
GameBoy Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 dopisalam we wszystkich ogloszeniach, sunia tez czuje sie dobrze maly bardzo podrosl - jak przyjechal byl o polwe mniejszy niz sunia teraz sa rowni postaram sie niedlugo wrzucic foty Quote
GameBoy Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 ma wszedzie gdzie oglaszalam szczeniaki pisalam tez ze Berta szuka domu jutro zrobie jej allegro Quote
GameBoy Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 jutro przyjedzie do mnie Pani zainteresowana adopcja Berty:multi: Quote
czia Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 Trzymam kciuki, żeby nasza Berta spodobała się Pani i jej rodzinie. Ten pies zasługuje na dobry domek i dużo miłości. Wczoraj pierwszy raz odką jest u mnie zaczęła się bawić ze swoimi dziećmi i ich zabawkami:lol:. Taaka duuuża i taka szczęśliwa. Czekamy na decyzję. Quote
czia Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 maluszki na pierwszą. Rozrabiaki chcą do ludzi i nie lubią juz siedzieć w swoim gniazdku. Rozbrykane, odrobaczone czekają na swoje domki. Czy mógłby ktoś mi pomóc w ogłoszeniach. Ja nie mam zdolności internetowych.:shake: Dziś zrobię świeżą sesję zdjęciową. Quote
czia Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 Jak tylko zrobię to prześlę, wczoraj niestety do późna wieczora byłam na interwencji u sparaliżowanego, 10 letniego psa trzymanego bez budy, na piachu, pod gołym niebem.:shake: Biedaczek cierpi, wyje z bólu, sąsiedzi nas zawiadomili. Tak więc nie miałam siły już pstrykać. Dziś zrobię i wyślę. Piesek wczoraj pjechał do nowego domku, mieszka w naszym mieście, więc pod kontrolą, drugi wyjeżdża w niedzielę. Zostały dwie suczki i mamusia. Quote
GameBoy Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 czy masz nowe fotki maluchow? ludzie dzwonia sa chetni ale chca zobaczyc biezace fotki, bylaby mozliwosc? Quote
Recommended Posts