Jump to content
Dogomania

Berta- suka ok. 3-5 letnia, w typie cane corso, w nowym domku

Recommended Posts

• Replies 145
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No i maluchy dotarły do GameBoy, mam nadzieję, że dobrze zniosły tą podróż i że niedługo pójdą do swoich docelowych, upragnionych domków, sprawdzonych i pod pilnym nadzorem naszej dogomaniaczki. Czekam z niecierpliwością na pierwsze informacje o moich psiakach.

Posted

czia napisał(a):
GameBoy, jeśli mój dom i ogród to buda i kraty, no to sorry, lepszych nie mam:cool3:

ja pisalam o tej fotce z pierszego posta, gdzie ona wystaje z budy
myslalam, ze to fota ze schronu :oops:

Posted

co u maluchów, jak się czują po podróży.

Na swoje domki czeka jeszcze mama - Berta, grzeczna, ułożona i oddana, oraz 3 maluchy, pies i 2 suczki.

Posted

Wiem, ze maluchy czują sie dobrze, dochodzą do siebie po podróży.
Może Gameboy coś napisze jak znajdzie chwilkę wśród licznych obowiązków i opieki nad maluchami.

Pozostał jeden chłopak i dwie dziewczynki. Wczoraj dostali drugą dawkę na robale. Uwielbiają parówkę drobiową.

Berta czuje się dobrze, biedna zadamawia się, a ja niestety nie mogę jej zostawić. Jordan pierwsze co robi po wypuszczeniu z domu, to leci do kojca i ujada, jest próba sił przez siatkę.

Aramis też broni swojego terytorium, kiedy Berta zbliża się do okien od strony tarasu, ten rzuca się na okna.

Berta, to bardzo spragniona miłosci i swojego człowieka psina. bardzo potrzebuje tego jednego, jedynego właściciela. Kładzie się przy oknie i patrzy za smutkiem, czemu jej nie wpuszczam, szuka bliskości.
Musiała dużo jeźdźić samochodem, bo jak tylko TZ mył samochód i otworzył drzwi, ta od razu wsiadła na przednie siedzenie, potem na tylną kanapę i siedziała przygotowana i zadowolona, do podróży. Była zdziwiona, kiedy ją wygoniliśmy mówiąc, że nigdzie nie jedziemy.

Posted

dopisalam we wszystkich ogloszeniach, sunia tez czuje sie dobrze
maly bardzo podrosl - jak przyjechal byl o polwe mniejszy niz sunia teraz sa rowni
postaram sie niedlugo wrzucic foty

Posted

Trzymam kciuki, żeby nasza Berta spodobała się Pani i jej rodzinie. Ten pies zasługuje na dobry domek i dużo miłości. Wczoraj pierwszy raz odką jest u mnie zaczęła się bawić ze swoimi dziećmi i ich zabawkami:lol:. Taaka duuuża i taka szczęśliwa.

Czekamy na decyzję.

Posted

maluszki na pierwszą. Rozrabiaki chcą do ludzi i nie lubią juz siedzieć w swoim gniazdku. Rozbrykane, odrobaczone czekają na swoje domki.

Czy mógłby ktoś mi pomóc w ogłoszeniach. Ja nie mam zdolności internetowych.:shake:

Dziś zrobię świeżą sesję zdjęciową.

Posted

Jak tylko zrobię to prześlę, wczoraj niestety do późna wieczora byłam na interwencji u sparaliżowanego, 10 letniego psa trzymanego bez budy, na piachu, pod gołym niebem.:shake: Biedaczek cierpi, wyje z bólu, sąsiedzi nas zawiadomili.

Tak więc nie miałam siły już pstrykać. Dziś zrobię i wyślę.

Piesek wczoraj pjechał do nowego domku, mieszka w naszym mieście, więc pod kontrolą, drugi wyjeżdża w niedzielę. Zostały dwie suczki i mamusia.