GameBoy Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 ok jezeli bedzie ptrzebny tymczas daj znac dla dwoch szczeniakow mialabym domy ale to nie sa psy dla kazdego wiec wolalabym wiedziec, ze sa zrownowazone Quote
czia Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 Brta jest bardzo oddanym psem, wdzięczna i łagodna, to kandydat na przyjaciela do końca życia, oddanego i wiernego. Nie mogę jej zwrócić z powrotem do schronu, pomóżcie!:placz: Quote
GameBoy Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 do kiedy ona ma zagwarantowany tymczas? ile maja teraz szczeniaki? Quote
czia Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 wyjeżdżam na urlop 06.07. i muszę znaleźć Bercie i szczeniakom dom, osoba która będzie się zajmować moimi 3 psami i 10 kotami + kotką i 10 maluchami bezdomnymi nie chce się zgodzić jeszcze na Bertę i szczeniaki. Kotkę i kociaki też muszę wydać! Szukam domów na miau. Umowa była taka z kierowniczką schroniska i z moim TZ, że jak nie znajdę domków do urlopu to Bertę i psiaki mam zwrócić. A tam panuje parwo! I jak ja mam je oddać!!!:shake: Psiaki kończą dziś 4 tygodnie. Od dwóch dni pojadają namoczoną suchą karmę dla szczeniaków. Jutro pierwsze odrobaczanie. Quote
GameBoy Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 ja moge wziac dwa szczeniaki, odrobaczyc, odchowac i wlasciwie od razu po tym czasie wydac bo mam chetnego na psa i suke - dwa domy zdecyduj sie prosze czy ci to pasuje bo jak nie to wezme inne maluchy doroslej nie wezme - Hexa nie toleruje doroslych psow i suk w mieszkaniu Quote
czia Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 oczywiście, że mi pasuje, zawsze to dwa już w pewnych domkach:lol::multi:. Daj namiary na pw to będę myślała nad transportem. No i które, dziś dokończę zdjęcia, bo wczoraj aparat siadł i zrobiłam połowę. To w poniedziałek wybierzesz i maluchy zacznę szykować do drogi. Poproszę tylko później umowy adopcyjne, bo muszę je dostarczyć do schroniska razem z opłatą adopcyjną. Bo już nasze wolontariuszki zostały, nawet tu na forum posądzone o adopcje bez umów i na czarno i handel psami. Quote
GameBoy Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 jak dla mnie zaden problem mozecie mi szczeniaki dostarczyc nawet z umowami na was do wypelnienia czy na schron na Pw podaje adres Quote
czia Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 Berta ma drugi wątek, wyszło niechcący, zapraszam. Tam są zdjęcia maluchów. Może moderator to połączy:oops: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=112965 Quote
GameBoy Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 ciotka przeklej te fotki tutaj a tamten watek niech mod skasuje po co to zmieniac Quote
xxxx52 Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 ta sliczna destyngowana mama to mnie przypomina bokseke -mix. Dobrze by bylo pozniej ja wykastrowac. Quote
xxxx52 Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 cc byc moze ,z ta rasa mam malo do czynienia.Raz widzialam hodowle kojcowa i psy cc przygortowane do wyjazdu do Francji. Quote
GameBoy Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 a widzisz psa z mojego avata? porownaj z Berta Quote
xxxx52 Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 ojej bardzo sa psiaczki do siebie podobne.Otworzylam ksiazke i znalazlam cc .mamuska w potrzebie jest prawie identyczna z opisem i zdjeciem rasy cc. Quote
GameBoy Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 tez mi sie tak wydaje, mal , ze tyle cc w schronach to jeszcze 6 takich maluchow ! Quote
czia Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 mamuśka, na pewno zostanie wysterylizowana, nie odejdzie ode mnie z tymczasu cała:evil_lol:. Ten wątek i zdjęcia wstawiła znajoma, której zdradziłam hasło i za mnie to zrobiła, bo ja ciemna masa i komputerowe nowinki za ciężkie. Miała wkleić do tego wątku, a założyła nowy, no cóż! widocznie źle tłumaczyłam.:oops: Quote
czia Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 Maluchy mają anginę, wczoraj byliśmy u lekarza, jedna sunia dostaje zastrzyki, a inne tabletki. Zmarźliśmy trochę w kojcu:shake:. Od dwóch dni maluchy jedzą namoczoną suchą karmę dla juniorków, bardzo im smakuje. Quote
czia Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 SCHRONISKA. Udało mi się przekopiować,:evil_lol::multi: Quote
xxxx52 Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 co za slodziaki,kazdy inny psiutek,napewno pare ojcow wchodzi w rachube. Takie sliczne malenstwa,mama tez sliczna.razem stanowia sliczna rodzinke. Ps.Jedno mnie tylko zastanawia ,jezeli suczka "prawdopodobnie "pokryta zostala w schronisku ,to dlaczeko nie wykonano aborcji? czy nie wystarczy na codzien tragedi zwierzecej? gdzie jest kierownictwo?nie znaja swoich psow ? Quote
czia Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 widocznie nie, lub nie chcą widzieć! no comments. Quote
czia Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 Dzieciaczki przypominają się, no i mamusia. Berta zaczyna przyzwyczajać się do nas i zaczyna broni ć posesji przed intruzami. Jak do tej pory nie odzywała się, a wczoraj dumnie i wyprostowana krążyła dookoła posesji i dawała intruzom znak, że ona tu pilnuje.:cool3: Maluchom tak dobrze poza kojcem, że trudno je po spacerze zagonić na legowisko:loveu:. Jedzą namoczoną suchą karmę dla juniorków. Quote
czia Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 W piątek dwa szczeniaczki jadą do Warszawy, więc jeśli ktoś jeszcze chciałby zaadoptować któregoś malucha, albo mamusię - to dowieziemy pod same drzwi, na trasie Gorzów- Warszawa, oczywiście po omówieniu warunków adopcji, no i przy okazji sprawdzimy domek.:evil_lol: Quote
czia Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 Jeden szczeniaczek dziś został zarezerwowany, za tydzień pojedzie do nowego domku, gdzieś koło Poznania. :multi:Nowa rodzinka, przywiozła mu karmę, obróżkę i wycałowała na pożegnanie. Quote
Recommended Posts