dzodzo Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 piękne fotki/piękny pies!!! oczywiście, że podmienie foty na allegro, na takiego przystojniaka to musi ktos się skusisc Quote
madziorna Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 http://images25.fotosik.pl/245/ab47e1661d15b090.jpg => Jaka uśmiechnięta piękna mordeczka... :loveu: Quote
rufusowa Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 ten pies jest przepiękny :loveu: trzymam kciuki za wspaniałego i kochającego właściciela :) Quote
Helga72 Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Masz rację Furciaczek to piękny psiak nawet ja to widzę a jestem laikiem w cc nie to co TY prawdziwy autorytet:multi: i co muszę jeszcze powiedzieć , że i Prezes i Furia to prawdziwe cuda - moje gratulacje:loveu: Quote
furciaczek Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Helga72 napisał(a):Masz rację Furciaczek to piękny psiak nawet ja to widzę a jestem laikiem w cc nie to co TY prawdziwy autorytet:multi: i co muszę jeszcze powiedzieć , że i Prezes i Furia to prawdziwe cuda - moje gratulacje:loveu: Opanuj sie kobieto:evil_lol: Ja nie jestem zadnym autorytetem...ot milosnikiem rasy zwyklym;) Moje futra dziekuja za komplement:loveu: Kradne nowe zdiecia na strone... premiera byc moze i dzisiaj juz:cool3: Quote
dzodzo Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 odezwał się do mnie ktoś zainteresowany Faronem, brzmi naprawde nieźle;) czy ktos znający się na rasie mógłby z nim pogadac? Quote
GameBoy Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 dzodzo napisał(a):odezwał się do mnie ktoś zainteresowany Faronem, brzmi naprawde nieźle;) czy ktos znający się na rasie mógłby z nim pogadac? jak nie znajdzie sie nikt madrzejszy to ja moge ew Quote
furciaczek Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Moglabym pogadac ale w Uk jestem wiec raczej odpada... GB ma doswiadczenie w takich rozmowach:diabloti: Quote
dzodzo Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 no to ja czekam az pan poda numer telefonu bo napisał mi ze nie mozę się dodzwonic pod numer podany w ogłoszeniu-czyli do modliszki-i zeby do niego oddzwonić a ja nie znam numeru 3 tys metrów terenu wokól domu, godziwe zycie wsród rozsądnych ludzi-tak napisał i że więcej opowie w rozmowie Quote
modliszka84 Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 kto do niego chce zadzwonic?> ja mam numer ale on dzwonil w takim porach ze nie moge odebrac Quote
GameBoy Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 modliszka84 napisał(a):kto do niego chce zadzwonic?> ja mam numer ale on dzwonil w takim porach ze nie moge odebrac ja zadzwonie jak wroce ze szczeniakami - wlasnie po nie jade Quote
Helga72 Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Modliszka z sobotą tak jak było ustalone wezme faflunka na spacer :loveu:i:loveu:resztę wielkoludów też pewnie w lipcu już się nie soptkamy a ja od sierpnia bez DOGO :shake::shake: Quote
Helga72 Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 mam nadzieję , że to pewny i dobry dom oby Faronowi zaświeciła szczęśliwa gwiazda :loveu: Quote
GameBoy Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 rozmawialam z facetem - dla mnie jest ok modliszka zadzwon jutro do mnie badz wyslij esa ja zadzwonie Quote
modliszka84 Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 GameBoy napisał(a):rozmawialam z facetem - dla mnie jest ok modliszka zadzwon jutro do mnie badz wyslij esa ja zadzwonie ok zadzwonie rano jak sie z nimi umowilas? a no i skad on jest? Quote
GameBoy Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 modliszka84 napisał(a):ok zadzwonie rano jak sie z nimi umowilas? a no i skad on jest? z okolic bygdoszczy po psa moze przyjechac powiedzialam, ze pogadam z Toba i oddzwonie pojutrze ..............gadal 20 min............:evil_lol: cale szczescie zadzwonilam z tel TZ'ta Quote
modliszka84 Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 no to spoko a jak kwestia kastracji? kiedy on by chcial przyjechac? moze ta sobota? Quote
GameBoy Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 modliszka84 napisał(a):no to spoko a jak kwestia kastracji? kiedy on by chcial przyjechac? moze ta sobota? on mysli, ze dostanie kastrata, zreszta ja tez tak zrozumialam:oops: mysle, ze sobota jest ok ale ciachnijcie go Quote
dzodzo Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Jezu, wreszcie może to ten strzał;) na razie aukcja Farona się skonczyła, wstrzymam sie z kolejną do czasu az coś sie wyjasni z tym panem Quote
modliszka84 Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 GameBoy napisał(a):on mysli, ze dostanie kastrata, zreszta ja tez tak zrozumialam:oops: mysle, ze sobota jest ok ale ciachnijcie go GB to nie ode mnie zależy... :shake: Ja juz dawno mówiłam zeby go wykastrowac, ale jak widać wciąż nie doszło do tego. W schronie zabiegi są tylko w środe, więc dzisiaj juz za późno, a jesli za tydzien to bedzie musiał siedzieć w schronie jeszcze z tydzień po zabiegu, bo nie wydadzą wcześniej... :roll: Quote
Ask@ Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 I jak tam sprawy sie toczą u ślicznego chłopczyka????? Quote
Recommended Posts