Ask@ Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Jaki on jest piękny!!! Rozmawiałam o nim z mężem niestety nie udało mi się go przekonać :shake::-( Quote
modliszka84 Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 Faron był dzis na spacerze. Kasia wstawi zdjęcia. Zazdroszczę temu, kto będzie jego właścicielem... Quote
Helga72 Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Kasiu już wiem , że TY to TY ;) do zobaczenia w sobotę:lol: Quote
kasia14 Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Helga72 napisał(a):Kasiu już wiem , że TY to TY ;) do zobaczenia w sobotę:lol: Bardzo mi miło:lol: mam nadzieje, że w sobote sie zobaczymy - na 90% powinnam być, ale jeszcze to potwierdzę - w niedziele wyjeżdzam i nie wiem czy bede mogła przyjśc.. cd zdjęć nastąpi - coś mi sie komputer psuje:mad: Quote
Helga72 Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 dziewczynki czy to złudzenie czy wydaje mi się , że trochę schudł piękny faflunek:loveu: Quote
modliszka84 Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 wiem że ten kaganiec psuje wszytsko, ale kurde miałam go pierwszy raz przy sobie w takiej odległości... :oops: Quote
furciaczek Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Piekny jest:loveu: Gdyby tak chodzil na regularne spacerki to miesniak ze ho ho by z niego byl:loveu: Quote
Alicja Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [FONT=Arial]o dżisys jaki On cudowny .....:loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
dzodzo Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 dostałam kolejne zapytanie z allegro o psiucha, ktos z warminsko-mazurskiego z pytanie czy byłyby mozliwy dowóz psa jakis czas temu ta sama osoba pisala do mnie o dobka Simona, więc nie wysilam sie na odpisywanie nawet Quote
Alicja Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='dzodzo']dostałam kolejne zapytanie z allegro o psiucha, ktos z warminsko-mazurskiego z pytanie czy byłyby mozliwy dowóz psa jakis czas temu ta sama osoba pisala do mnie o dobka Simona, więc nie wysilam sie na odpisywanie nawet [FONT=Arial]dzodzo zajrzyj na Czarne Kwiatki ....może to ta sama pani która szuka bojowych ....clockwork ją wpisała tam przed chwilką [/FONT] Quote
dzodzo Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 tak, myślę ze to ta sama osoba-mail co prawda o jedna literkę inny ale to nie problem mieć kilka adresów mailowych najpierw baaardzo jej zależało na dobermanie Simonie ale zapał minął, jak jej Beata napisała konkretnego maila a teraz chce pabianickiego CC:shake: Quote
Ask@ Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Jest prze śliczny:loveu: Wciąż o nim rozmyślam :loveu: Kochający domek na pewno znajdzie tylko żeby to stało się jak naj szybciej Quote
Alicja Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='dzodzo']tak, myślę ze to ta sama osoba-mail co prawda o jedna literkę inny ale to nie problem mieć kilka adresów mailowych najpierw baaardzo jej zależało na dobermanie Simonie ale zapał minął, jak jej Beata napisała konkretnego maila a teraz chce pabianickiego CC:shake: [FONT=Arial]czyli TEN dom wykreślamy ...osoba bardzo niewiarygodna[/FONT] Quote
Helga72 Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Żal mi tego psiura szkoda , że nikt poważny nie dzwoni i bidulek bez swojego człowieka:-( jutro postaram się zabrać go na spacerek jako pierwszego niech troszkę odreaguje szare życie w schronie Quote
Helga72 Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 żeby nie ten rozgardiasz na podwórku to byłby u mnie na DT ale teraz mam totalną demolkę nie ma gdzie nogi postawić i tak do sierpnia:shake: Droga Kasieńko czy my się jutro widzimy i o której Quote
kasia14 Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 No ja niestety nie wiem czy jutro będe... to sie okaże... ;) Modliszka ma być :) Quote
Helga72 Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Faron był dzisiaj ze mną na spacerku pies ideał:multi: szeroka pierś , zwarta budowa mocny pies cudoooooooooooooooooooo:loveu: Quote
Helga72 Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Faron daje niesamowite poczucie bezpieczeństwa:loveu: I jeszcze dodam , że wszystko to co pisał Fenris o cc to szczera prawda dzisiaj się o tym przekonałam:multi: cc to fantastyczne psy dla pewnego człowieka tzn. slinego , zdecydowanego i otwartego na dobre rady od miłośników cc bo to na początek bardzo pomoże;) Quote
Helga72 Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Wkrótce Modliszka zamieści aktualne zdjęcia z dzisiejszej sesji:cool3: a w przyszłym tygodniu znowu wezme chłopaka w plener przy nim żaden (oszołom):mad: mi nie podskoczy :diabloti: O Matko ale ekstra mieć takiego psa :multi: Quote
Helga72 Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Człowiek uczy się całe życie i chociaż ja stara owczarkara jestem cc bardzo mnie ujął swoim niesamowitym ciepłem i oddaniem:loveu: i przekonałam się do bullowatych :multi: Quote
modliszka84 Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 No wiec nie taki Faron straszny jak go malują ...:evil_lol: Szybko przywiązuje się i przyzwyczaja do ludzi. Ja z nim byłam raz na spacerze a dzisiaj cieszył się w boksie jak mnie zobaczył. Bez żadnego problemu weszłam do boksu i zapięłam mu smycz. Jest rewelacyjny! Dzodzo - jeśli możesz to mam nowe zdjęcia na allegro. Może sie wreszcie ludzie przekonają że to nie pies-morderca ;) Quote
Recommended Posts