Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 367
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Helga72 napisał(a):
Kasiu już wiem , że TY to TY ;) do zobaczenia w sobotę:lol:

Bardzo mi miło:lol: mam nadzieje, że w sobote sie zobaczymy - na 90% powinnam być, ale jeszcze to potwierdzę - w niedziele wyjeżdzam i nie wiem czy bede mogła przyjśc..

cd zdjęć nastąpi - coś mi sie komputer psuje:mad:

Posted

dostałam kolejne zapytanie z allegro o psiucha, ktos z warminsko-mazurskiego z pytanie czy byłyby mozliwy dowóz psa

jakis czas temu ta sama osoba pisala do mnie o dobka Simona, więc nie wysilam sie na odpisywanie nawet

Posted

[quote name='dzodzo']dostałam kolejne zapytanie z allegro o psiucha, ktos z warminsko-mazurskiego z pytanie czy byłyby mozliwy dowóz psa

jakis czas temu ta sama osoba pisala do mnie o dobka Simona, więc nie wysilam sie na odpisywanie nawet
[FONT=Arial]dzodzo zajrzyj na Czarne Kwiatki ....może to ta sama pani która szuka bojowych ....clockwork ją wpisała tam przed chwilką [/FONT]

Posted

tak, myślę ze to ta sama osoba-mail co prawda o jedna literkę inny ale to nie problem mieć kilka adresów mailowych

najpierw baaardzo jej zależało na dobermanie Simonie ale zapał minął, jak jej Beata napisała konkretnego maila a teraz chce pabianickiego CC:shake:

Posted

Jest prze śliczny:loveu:
Wciąż o nim rozmyślam :loveu:
Kochający domek na pewno znajdzie tylko żeby to stało się jak naj szybciej

Posted

[quote name='dzodzo']tak, myślę ze to ta sama osoba-mail co prawda o jedna literkę inny ale to nie problem mieć kilka adresów mailowych

najpierw baaardzo jej zależało na dobermanie Simonie ale zapał minął, jak jej Beata napisała konkretnego maila a teraz chce pabianickiego CC:shake:

[FONT=Arial]czyli TEN dom wykreślamy ...osoba bardzo niewiarygodna[/FONT]

Posted

Żal mi tego psiura szkoda , że nikt poważny nie dzwoni i bidulek bez swojego człowieka:-( jutro postaram się zabrać go na spacerek jako pierwszego niech troszkę odreaguje szare życie w schronie

Posted

żeby nie ten rozgardiasz na podwórku to byłby u mnie na DT ale teraz mam totalną demolkę nie ma gdzie nogi postawić i tak do sierpnia:shake: Droga Kasieńko czy my się jutro widzimy i o której

Posted

Faron daje niesamowite poczucie bezpieczeństwa:loveu: I jeszcze dodam , że wszystko to co pisał Fenris o cc to szczera prawda dzisiaj się o tym przekonałam:multi: cc to fantastyczne psy dla pewnego człowieka tzn. slinego , zdecydowanego i otwartego na dobre rady od miłośników cc bo to na początek bardzo pomoże;)

Posted

Wkrótce Modliszka zamieści aktualne zdjęcia z dzisiejszej sesji:cool3: a w przyszłym tygodniu znowu wezme chłopaka w plener przy nim żaden (oszołom):mad: mi nie podskoczy :diabloti: O Matko ale ekstra mieć takiego psa :multi:

Posted

Człowiek uczy się całe życie i chociaż ja stara owczarkara jestem cc bardzo mnie ujął swoim niesamowitym ciepłem i oddaniem:loveu: i przekonałam się do bullowatych :multi:

Posted

No wiec nie taki Faron straszny jak go malują ...:evil_lol:
Szybko przywiązuje się i przyzwyczaja do ludzi. Ja z nim byłam raz na spacerze a dzisiaj cieszył się w boksie jak mnie zobaczył. Bez żadnego problemu weszłam do boksu i zapięłam mu smycz.
Jest rewelacyjny!

Dzodzo - jeśli możesz to mam nowe zdjęcia na allegro. Może sie wreszcie ludzie przekonają że to nie pies-morderca ;)