Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

na sunie sa juz chetni w schronisku - rodzina z 5letnim dzieckiem
chcieli najpierw psa ale poniewaz sunia jest bardziej pewna to sie zdecydowali na sunie.
Ja ich nie znam, tyle wiem co od pracownika schroniska.

Bylam dzisiaj z sunia na spacerze, ona jest REWELACYJNA :loveu:

• Replies 367
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czy cos wiecej wiadomo?

jutro przyjezdza do mnie Pani zainteresowana dorosla CC, matka moich szczylkow
wieczorem przyjezdza facet, ktory tez jest nia zaintereswany, ma psa CC chce wyciachana suke czy moge pokazac Wasza?

Posted

pies na pewno jest do adopcji
na sunie, tak jak pisalam, jest ktos chetny wiec mysle ze na 99% bedzie ona juz miala dom...
ale tak to jest, jak jest adopcja prosto ze schroniska...ja nie moge poswiadczyc ani nic wiecej powiedziec bo po prostu nie wiem...
jutro sie wiecej czegos dowiem moze, ale to dopiero po 14

Posted

modliszka84 napisał(a):
jutro bede w schronisku wiec fotki zrobie szczeniakom i sie dowiem wszystkiego, dzis nie mam sily :shake:

ok, dziekuje, dom nie ma szczegolnych preferencji "byleby dog niemiecki z tego nie wyrosl (chodzi o wielkosc)"

Posted

Suka poszła do domu.
Pies nadal w schronisku. Zmienił się na korzyść, do pracowników schroniska jest bardzo miły i wystawia brzuch do głaskania. Do obcych nieufny, bardzo sie boi aparatu.

GB - zdjęcia szczeniaków dam potem na ten watek szczeniaków z Pabianic.

Posted

modliszka84 napisał(a):
Suka poszła do domu.
Pies nadal w schronisku. Zmienił się na korzyść, do pracowników schroniska jest bardzo miły i wystawia brzuch do głaskania. Do obcych nieufny, bardzo sie boi aparatu.

Super wieści :-)

Posted

Aga mam nadzieję ,że sunia trafiła do fajnych ludzi jeżeli chodzi o psa to tak jak się umawiałyśmy :lol: A co do sobót to zgodnie z umową tak czy są jakieś zmiany gdyby coś to pisz na gg

Posted

a jak Faron do Ciebie, też taki przytulaśny?

Panią Magde to chyba wszystkie psiaki lubia ( choćby staruszek Oficer) przynajmniej takie odniosłam wrażenie:lol:

Posted

Kasiu 14 jeżeli spotkamy się w sobotę na "psich " spacerkach to osobiście się przekonamy jaki jest Faron może jego też wezmiemy w plener oczywiście jeżeli Ty to TY ( muszę zapytać Agi bo przez te nicki mam zamęt w głowie):evil_lol: