vena&vivi Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 A gdzie ich wątek, znaczy link:cool3: Quote
furciaczek Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [quote name='vena&vivi']A gdzie ich wątek, znaczy link:cool3: ups:oops: http://www.dogomania.pl/forum/f28/kolejny-cane-corso-w-schronisku-w-zamosciu-120714/ Quote
muchol Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Czołem, Faron mnie nie zagryzł ale jak puszczę tego posta to pewnie żona mnie zagryzie:mad: Jak będzie wielka tragedia to mogę posłużyć za DT - najlepiej od wiosny bo póki co trudno będzie mi stworzyć warunki dla dwóch lub więcej psów . Faron raczej nie akceptuje innych psów więc potrzeba trochę miejsca żeby psiaki jakoś ulokować - chociaż ja wierzę w Farona jak będzie musiał to się dogada z innym psem /ale płci żeńskiej/ konfrontacja męsko - męska może być krwawa. CC to oddana człowiekowi rasa psów to może i ja coś dla nich zrobię. Jak już nikogo nię będzie to ja jestem rezerwowym DT furciak napisz mi proszę jak funkcjonuje DT /czas opieki nad psem , i co tam jeszcze/ pozdro Quote
furciaczek Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 muchol to ja Cie juz rezerwuje jako DT, napewno cos Ci znajdziemy:diabloti: Teraz mamy 1 dorosla suke, trzy suki 7 miesieczne, 1 suke 10 miesieczna i jedna suke ok roku...wysyp normalnie:shake: Czas opieki jest rozny, w zaleznosci od Twoich mozliwosci i tego jak szybko pies znajdzie dom staly...moze to byc tydzien moze i byc kilka miesiecy. DT jest o tyle zbawinny w przypadku CC ze mozemy poznac prawdziwy charakter psa, zaobserwowac jego stosunek do ludzi i innych zwierzat co jest bardzo wazne ze wzgledu na gabaryty. Mizianko dla mojego ulubienca Farona zwanego przezemnie Faraonem:evil_lol::loveu: Quote
moon_light Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Jaki piękny ten pies :loveu:, widać że mu tam u Ciebie bardzo dobrze. Quote
muchol Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Faron wcale nie ma u mnie dobrze , ot dostaje co dziennie : ma pełną michę , świerzą wodę , troche pochodzimy , ma dwie wielkie kości do obgryzania, codziennie spędzamy ze sobą parę godzin, czasami idziemy "między ludzi" nic wielkiego Quote
kasia14 Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 muchol napisał(a):Faron wcale nie ma u mnie dobrze , ot dostaje co dziennie : ma pełną michę , świerzą wodę , troche pochodzimy , ma dwie wielkie kości do obgryzania, codziennie spędzamy ze sobą parę godzin, czasami idziemy "między ludzi" nic wielkiego No tak, racja... w każdym schronisku takie luksusy:evil_lol: Oj ten Faron to ma szczęście, że mieszka u Was:loveu: Pozdrawiam serdecznie i mizianko dla Farona;) Quote
muchol Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [FONT=Comic Sans MS]Czołem,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Niestety mam złe wiadomości :[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]jesień sprzyja temu że jest sporo wilgoci - faron potraktował to jako darmową perfumerie i śmierdzi jak skunks - :motz: fuj dodatkowo "puszcza wiatry" które są w stanie zabić stado bydła :flaming: - ni cholery nie będzie spał ze mną w przyczepie - ja chce żyć a jego podogonowe działo zabija wszystkie żyjące organizmy w promieniu kilku metrów = blee co ten pies żre :confused:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] [/FONT] [FONT=Comic Sans MS] [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]pozdrawiam i przestrzegam przed tą rasą :bluepaw:[/FONT] Quote
furciaczek Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Haha a wyobraz sobie co czuja ludzie gdy spia z kilkoma takimi w lozku:evil_lol::evil_lol: Quote
muchol Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Kiedykolwiek zaglądam na forum i widzę twój baner z oczami farona to zaraz patrzę w jego slepia - nic sie nie zmieniły ale nie widac w nich juz strachu tylko oddanie - zrobie zdjecie faronowej glowy niech wszyscy popatrza w jego oczy i porownają ze zdjęciami z poczatku postu ze schroniska pozdrawiam wszystkie ciotki i wujka jeśli jakiś tu jest ;) Quote
Alicja Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 no to czekamy na te fotaski z utęsknieniem ;) Quote
furciaczek Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Czekamy z niecierpliwoscia na zdiecia:loveu: Quote
modliszka84 Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 w schronisku też sie dopominali ostatnio o fotki :cool3: bo tymi kanapowymi byli zachwyceni :evil_lol: Quote
muchol Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Czołem Szanowne Panie, Z okazji zbliżających się Świąt spieszę wszystkim z podziękowaniem za udaną adopcję w imieniu Farona /nie uzgodniliśmy tego ale zakładam że jak pochrapuje na kanapie to chyba nie będzie miał pretensji że się wypowiadam za niego :diabloti:/ Ja od siebie chciałbym tylko dołożyć wszystkim :mad: :::::::: - czasu dla rodziny - zaangażowania w to co się robi - wiary w swoje możliwości - lustra w którym co rano można spojżeć na siebie i swoje życie i być z siebie zadowolonym - choinki która pachnie żywicą Bożego błogosławieństwa w tym co życie nam przyniesie, a w sylwestra "róbta co chceta" Quote
Alicja Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 :multi::multi::multi:jakie Miłe życzonka ....i wzajemnie życzymy pomyślności :multi: Quote
rufusowa Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 muchol napisał(a):Czołem Szanowne Panie, Z okazji zbliżających się Świąt spieszę wszystkim z podziękowaniem za udaną adopcję w imieniu Farona /nie uzgodniliśmy tego ale zakładam że jak pochrapuje na kanapie to chyba nie będzie miał pretensji że się wypowiadam za niego :diabloti:/ Ja od siebie chciałbym tylko dołożyć wszystkim :mad: :::::::: - czasu dla rodziny - zaangażowania w to co się robi - wiary w swoje możliwości - lustra w którym co rano można spojżeć na siebie i swoje życie i być z siebie zadowolonym - choinki która pachnie żywicą Bożego błogosławieństwa w tym co życie nam przyniesie, a w sylwestra "róbta co chceta" wspaniałe życzenia :loveu: dziękujemy i Tobie również - tego samego, bo zwyczajowe Wesołych Świąt nie przystoi ;) i samych radości dla Farona :loveu: aaa...zapomniałeś dodać w zyczeniach "samych takich beznadziejnych adopcji jak Faronka" :eviltong: Quote
muchol Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 rufusowa - faron właśnie zżera przyjemności :lol: /wieprzowe kości z kulką oblane wołowiną z puszki / Ja niestety czuję się chory i muszę iść do lekarza - zakochałem się w selmie - na prawdę piękne psisko - chyba mi jakieś żyłki pękły w głowie bo chętnie bym ją adoptował /sedno na aukcji allegro wystawionej przez furciakową/ Ma takie same oczy jak Faronidło Zdrowy rozsądek podpowiada : opanuj się chłopie masz już psa , a serducho mówi kupcie mi dziewczyny koszulkę z napisem "ostatnia deska ratunku" i jak nic się nie wyjaśni w sprawie selmy to trzeba będzie zorganizować randkę z Faronem nic nie obiecałem a i tak bata na siebie kręcę - ale selma ma takie maślane oczy że nie da rady być obojętnym jak selma nie znajdzie domu to będę żałował że to napisałem :fadein: Quote
furciaczek Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Dziekujemy za wspaniale zyczenia:loveu: Tobie i Twojej rodzinie rowniez wszystkiego najlepszego, spelniania marzen i w ogole wszytkiego czego tylko zapragniecie:multi: Sa potencjalne domki dla Szelmy ale pewnie wszytko i tak po swietach sie dopiero wyjasni;) Ale wiedz ze pamietam o propozycji:diabloti: Quote
rufusowa Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 no no....to wciąga....nie ostrzegali Cie? :diabloti: mnie też nie :evil_lol: Quote
muchol Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Właśnie i tu mam problem - wydawałomi się że CCty nie są takie jakie są, a jednak się okazało że są jakie są i to co mi się wcześniej wydawało nie ma pokrycia w rzeczywistości :cool3: Jeśli Faron jest jaki jest i jest CC i inne CC są jak CC i są takie jak Faron to mam przechlapane. Mam nadzię że trochę zakręciłem :evil_lol: :ylsuper: pozdro Quote
muchol Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 20081231(002).jpg - Rozmiar oryginalny - Fotosik.pl nadal nie umiem wklejać zdjęć hmm trudno - link do zdjęcia gamonia powyżej pozdrawiam wszystkich jeszcze w starym roku Quote
muchol Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 taa to fakt trochę go spasłem ale żal mi jest jak psisko tak prosi o żarcie a faron należy to tradycyjnych psich żebraków pokarmowych - nic to zaczynamy powoli stosować dietę i wysiłek :lol: byle do wiosny - to i wyprawy piesze będą dłuższe Quote
Recommended Posts