GameBoy Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 proszę, proszę a myślałam, że będzie " Drogie Facetki" :eviltong: ja jutro zadzwonię, tak jak mówiłam po 21 powodzenia z Faronem, będę w ciągu dnia trzymała kciuki Quote
madziorna Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Ciekawe jak pójdzie. Trzymam kciuki :kciuki: Quote
Ask@ Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Witam:multi: Trzymam kciuki również i na pewno wszystko będzie ok ;) Czekamy na obszerna foto relacje z nowego domku Farona :lol: Quote
dzodzo Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 ale fajnie, ze nam się tu nowy wlasciciel Farona objawił!!!trzymaj sie chlopie, nie daj się zjeśc Faronowi i czekamy na wieści:)))) Quote
modliszka84 Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 Faron juz w drodze. Pan Jędrek nie dzwoni to chyba wszytsko ok ... Quote
furciaczek Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Ja juz chodze po scianach ze zdenerwowania:evil_lol: Muchol w razie jakichkolwiek watpliwosci, pytan czy problemow pisz smialo, wspolnymi silami postaramy sie cos doradzic :) Quote
muchol Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Czołem szanowne Facetki :) dojechaliśmy /jakieś 250 km od schronu/ poza małym pawiem i kupką bez problemów - faron to czyścioch jak już zabrudził bagażnik to się przesiadł do przodu - podobno nie lubi facetów - no to ja mam szczście bo zachowuje się jak 50kg przytulak , nie mniej jestem pod ogromnym wrażeniem jak szybko akceptuje teren który jest jego i jak go broni . wcześniej marzyłem o berneńskim psie pasterskim - po kilku godzinach znajomości pozbyłem się złudzeń - cane corso to niesamowicie inteligentna i wrażliwa rasa , a w każdym razie egzeplarz marki faron. Albo schron wypala takie znamię psom albo faron jest wyjątkowy - nie mniej współczuję poprzedniemu właścicielowi straty. zobaczymy jak bedzie dalej ale takiego psa jeszcze nie mialem okazji spotkać i być jego właścicielem . Wiele cech i zachowań podanych dla tej rasy ta psina tak wyraziście akcentuje że byłbym w stanie uwierzyć że to jakiś twór marketingowców a nie żywe myślące zwierzę . Quote
muchol Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 jak ktoś ma ochotę to dzwonić 502080810, emaliować , albo gadać 2911878 Quote
Alicja Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 :multi::multi::multi:czyli ....nareszcie w domu :multi: Quote
furciaczek Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Cudownie!!! Zycze wam wielu pieknych i niezapomnianych chwil!!!:loveu: Quote
madziorna Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 O matko! Ale się cieszę! :multi: :laola: Jako właścicielka cc zapewniam Cię, że jest to WYJĄTKOWA rasa. Ja moją Fiestę mam od niecałych 2 miesięcy, ale zdążyłyśmy się tak ze sobą związać, że szok. Tobie też tego życzę. Wymiziaj Faronka :loveu: Quote
Ask@ Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Super wieści :lol: CC to cudowna rasa i na pewno nie raz Cię jescze zaskoczy ;) Prosimy o obszerną foto relacje oraz częste pisanie jak ma się cudny chłopak :loveu: Quote
GameBoy Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='madziorna']Jak się miewa Faronek? masz podany telefon, gg, pisz -dzwon uzyskasz dokladna relacje :eviltong: Quote
muchol Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Witam Panie, chyba ze jeste tez jakis korsofacet bo po nickach nie zauwazylem, no mamy sie na dzien dzisiejszy tak :? hmm nie wiem jak wstawic zdjecia jak nic nie wymysle na tym forum to podesle na i nny serwer i dam adres kolezankom. w skrócie: - chodzimy sami po polach bez smyczy /przecież trzeba troche pobiegać i pogonić nornice/ - jest cieplo więc się kąpiemy - faron lubi nurkować chowa cały łeb pod wodą - wszystkim mówimy że to ja najpierw wyciągam ręke na powitanie bo innaczej faron uważa to za atak na swojego nowego pana i dosyc zywiolowo reaguje . - na spacerze miedzy ludzmi zachowuje sie bardzo poprawnie - ignoruje przechodzacych, biegajace dzieci na terenie który uznaje za swój pokazuje cała swoja władze /jak ktos bedzie chcial przyjechac dzwonic to go uprzedze ze znajomi przyjechali/ mialem juz kilka psów w życiu ale faron to bardzo mądre psisko z traumą schroniska - zaakceptował mnie tak szybko ze nie mogę mu odmówić milosci jaką okazuje dając przynajmniej tyle samo od siebie- nie mniej kłócimy się odrobine kto jest alfa. pozdrawiam Quote
dzodzo Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 hihi, miałam przeczucie ze to TEN facet dla tego PSA;) Quote
Alicja Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:tylko kto będzie TEN Alfa ;) Quote
furciaczek Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Jak milo sie czyta takie opowiesci:loveu: Quote
modliszka84 Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 jesli bedzie problem ze zdjeciami to podeslij do mnie na maila aga.s1984@gmail.com to wstawie ;) Quote
muchol Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Saluto, nie radzę sobie z wklejeniem zdjęć na dogomanii ale zawsze jest jakieś wyjście awaryjne : zapraszam do oglądanie - galeria na razie skromna bo i czasu mieliśmy mało :) http://www.aukcjoner.net/gallery/000446862-.html#I1 pozdrawiam Quote
muchol Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Nie poradziłem sobie z dogomanią - to obejdziemy to innaczej. sesja krótka bo i nasza znajomość dopiero się rozpoczyna http://www.aukcjoner.net/gallery/000446862-.html#I1 zapraszam Quote
modliszka84 Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 Nooo rewelacyjnie !:multi: Faron chyba nigdy wczesniej nie zaznał tyle atrakcji :cool3: Quote
Recommended Posts