modliszka84 Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 na sunie sa juz chetni w schronisku - rodzina z 5letnim dzieckiem chcieli najpierw psa ale poniewaz sunia jest bardziej pewna to sie zdecydowali na sunie. Ja ich nie znam, tyle wiem co od pracownika schroniska. Bylam dzisiaj z sunia na spacerze, ona jest REWELACYJNA :loveu: Quote
Tengusia Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 modliszka84 napisał(a): Bylam dzisiaj z sunia na spacerze, ona jest REWELACYJNA :loveu: to moze wezmiesz ja na DT :siara: Quote
GameBoy Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 czy cos wiecej wiadomo? jutro przyjezdza do mnie Pani zainteresowana dorosla CC, matka moich szczylkow wieczorem przyjezdza facet, ktory tez jest nia zaintereswany, ma psa CC chce wyciachana suke czy moge pokazac Wasza? Quote
modliszka84 Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 pies na pewno jest do adopcji na sunie, tak jak pisalam, jest ktos chetny wiec mysle ze na 99% bedzie ona juz miala dom... ale tak to jest, jak jest adopcja prosto ze schroniska...ja nie moge poswiadczyc ani nic wiecej powiedziec bo po prostu nie wiem... jutro sie wiecej czegos dowiem moze, ale to dopiero po 14 Quote
GameBoy Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 oni chca suke, psa juz maja, drugi dorosly pies to nie jest dobry pomysl Quote
natalia_aa Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 I co z sunia, jest już w nowym domu? Czy nadal obydwoje czekają w schronisku? Quote
dzodzo Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 też jestem ciekawa, bo skonczyło się kolejne allegro-nie wiem na ile wiadomości w nim sa aktualne?coś zmieniać?wystawaić tak jak było? Quote
modliszka84 Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 wczoraj wieczorem wrocilam z mini-wakacji wiec nic nie wiem narazie Quote
GameBoy Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 to czekamy na jakies info ps. Aga szukam szczeniaka - mam DS, jezeli macie jakies w Pabianicach podrzuc mi prosze fotki na maila Quote
modliszka84 Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 jutro bede w schronisku wiec fotki zrobie szczeniakom i sie dowiem wszystkiego, dzis nie mam sily :shake: Quote
GameBoy Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 modliszka84 napisał(a):jutro bede w schronisku wiec fotki zrobie szczeniakom i sie dowiem wszystkiego, dzis nie mam sily :shake: ok, dziekuje, dom nie ma szczegolnych preferencji "byleby dog niemiecki z tego nie wyrosl (chodzi o wielkosc)" Quote
modliszka84 Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 Suka poszła do domu. Pies nadal w schronisku. Zmienił się na korzyść, do pracowników schroniska jest bardzo miły i wystawia brzuch do głaskania. Do obcych nieufny, bardzo sie boi aparatu. GB - zdjęcia szczeniaków dam potem na ten watek szczeniaków z Pabianic. Quote
madziorna Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 modliszka84 napisał(a):Suka poszła do domu. Pies nadal w schronisku. Zmienił się na korzyść, do pracowników schroniska jest bardzo miły i wystawia brzuch do głaskania. Do obcych nieufny, bardzo sie boi aparatu. Super wieści :-) Quote
dzodzo Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 W takim razie wystawilam allegro tylko psu, fotek nie zmieniam bo nowych niet Quote
modliszka84 Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 mam kilka nowych fotek, ale pozniej je wstawie bo teraz musze wyjsc, niestety fotki z kratami bo pies jak tylko widzi aparat to szczeka i zwiewa do budy Quote
Helga72 Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Aga mam nadzieję ,że sunia trafiła do fajnych ludzi jeżeli chodzi o psa to tak jak się umawiałyśmy :lol: A co do sobót to zgodnie z umową tak czy są jakieś zmiany gdyby coś to pisz na gg Quote
modliszka84 Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 Dzieki ci dobry człowieku ;) Zgadamy sie na GG. A Faron czeka na domek... Quote
modliszka84 Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 Faron z p.Magdą - pracownikiem schroniska Quote
kasia14 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 a jak Faron do Ciebie, też taki przytulaśny? Panią Magde to chyba wszystkie psiaki lubia ( choćby staruszek Oficer) przynajmniej takie odniosłam wrażenie:lol: Quote
modliszka84 Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 Na mnie szczeka i ucieka do budy :evil_lol: Quote
kasia14 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 modliszka84 napisał(a):Na mnie szczeka i ucieka do budy :evil_lol: hehe, widać p. Magdzie ufa. ktoś będzie miał wiernego stróża i przyjaciela;) Quote
Helga72 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Kasiu 14 jeżeli spotkamy się w sobotę na "psich " spacerkach to osobiście się przekonamy jaki jest Faron może jego też wezmiemy w plener oczywiście jeżeli Ty to TY ( muszę zapytać Agi bo przez te nicki mam zamęt w głowie):evil_lol: Quote
Helga72 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Modliszka mam prośbę może się zgadamy na gg bo jest coś o czym chciałam porozmawiać tylko trochę:oops: Quote
Recommended Posts