Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 367
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Drogi moderatorze Laluna,
ja rozumiem że max ilośc zdjęć w jednym poscie to 5, ale to chyba nie powód żeby usuwać zdjęcia. Jeśli juz tak bardzo złamałam regulamin to wystarczyło je zamienić na linki jak to robią pozostali moderatorzy (uprzedzając przy tym na wątku) a nie usuwać z posta.
:angryy:

Tengusia, ten tymczas to jeszcze troche, Tora jutro ma sterylke.

Posted

Tengusia czy znasz może lepiej cc i jak sądzisz czy jest nadzieja ( zakładam , że sunia szybciutko znajdzie domek ) , że gdybym wzieła psa na DT dogada się z moimi mam bernardyna ( ponad 7 leniego ) i 3 letni , zadziorny bukiet kwiatowy - czy nie będzie wojny:mad:

Posted

niestety Helga ale cc sa dla mnie wielka zagadka, poza kilkoma spotkaniami gdzies tam na spacerkach nic o tej rasie nie wiem :roll: ale gdybys chciala wiedziec cos na temat amstaffow to sluze pomoca :grins:

Posted

muszę się przyznać , że ja stara onkomaniaczka jestem i to faktycznie stara bo za moich czasów ( jak biegałam na wystawy ) to o cc czy dc wogóle się nie słyszało i o takim okrucieństwie jak teraz czytam też się nie słyszało ... dlatego tak Was wypytuje i dzieki za informacje:loveu:

Posted

widze , że sunia cieszy się dużym zainteresowaniem a o psa nikt nie pyta:-( i dlatego jakoś tak podwójnie mi go żal bo ludzie się go boją a ja kiedy patrzyłam na niego przez te kraty ogon opuszczony i te oczy:shake: taki zagubiony właśnie zagubiony a nie agresywny czy napastliwy owszem warczał ale to nie było warczenie typu : zaraz Cię pożrę tylko takie niepewne bardziej obronne

Posted

ja nigdy nie siedziałam w molosach ( onki moja miłość ) ale jak pojechałam do przytuliska i zobaczyłam BEja i tak z przypadku stałam się właścicielką bernardyna;) ale wiem ,że chociaż w żyłach cc płynie krew bernardynów to jednak psychika inna i stąd moje obawy:razz: ale z drugiej strony pies to pies bez względu na rasę potrzebuje tak zwyczjnie człowieka i miłości:loveu:

Posted

Helga72 napisał(a):
Tengusia czy znasz może lepiej cc i jak sądzisz czy jest nadzieja ( zakładam , że sunia szybciutko znajdzie domek ) , że gdybym wzieła psa na DT dogada się z moimi mam bernardyna ( ponad 7 leniego ) i 3 letni , zadziorny bukiet kwiatowy - czy nie będzie wojny:mad:

Co do samca - bez uprzedniego zapoznania się psów ja bym nie ryzykował, chyba że masz możliwość rozdzielenia psów np w oddzielnych częściach mieszkania itd. Bo jeśli psy się zaczną ustawiać to CC z pewnością nie da sobie w kaszę dmuchać. A jesli nie masz możliwości wraziegdyby rozdzielić psów to nie ma sensu próbować bo może się to skończyć powrotem do schroniska co było by napewno dużo bardziej bolesne dla psa, trafić tam po raz kolejny.

Posted

dzodzo napisał(a):
tak, allegro i nie wiem czy jeszcze jakies

Dzieki za odp:p

Modliszko czy moglabys napisac w pierwszym poscie gdzie psiaki sa ogloszone, chcialabym sie dzis w nocy zabrac za umieszczanie ogloszen.

Posted

Fenris jeżeli chodzi o cc to z Ciebie prawdziwy znawca :multi: a jak myslisz czy pies zaakceptuje mnie no i oczywiście " nową" rodzinę bo jak wcześniej pisałeś to pies jednego właściciela i straszliwie tęskni i czy podobnie jak mój benek powinien być karmiony 2 razy dziennie