Ghila Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Witam wszystkich ....dzisjaj mala niespodziank . W dniach 16-17 sierpnia a wiec juz niedlugo odbedzie sie seminarium z dwoma czolowymi zawodnikami i pozorantami w niemczech . Peter Scherkl dwokrotny zwyciezca DMC suka (Bendix vom Adlerauge) trenuje w klubie Heuwinkl ,pozoruje na kerungach dla maliniakow . Wczesniej startowal z suka Lola roten falken ( malinois) i psem Exkalibur vom Hofmannstal( boxer),czolowy zawodnik i pozorant najlepszych zawodnikow niemieckich . Florian Knabl pozorant i zawodnik przewodnik psa Apoll von Karthago i Yannik von Bonum Bono , Tematem seminarium bedzie tak jak poprzednio obrona i posluszenstwo w cwiczeniach z pozorantem z tym ze tutaj polozymy duzy nacisk na prace pozoranta wykozystujac tak znakomitych szkoleniowcow ,,,wszelkie informacie juz wkrutce ,,,niestety liczba uczestnikow jest dosc ograniczona . Obydwaj panowie pracuja w klubie heuwinkl ....byli pozorantami i instruktorami z kturych rad kozystal M.Manchart podczas pracy ze swoja suka ...jak i Knut Fuchs serdecznie wszystkich zapraszam ... Quote
Klementynkaa Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 łeee nikt nie jest zainteresowany? wakacje czy nadmiar wiedzy i doświadczenia u wszystkich? Quote
jfn Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Nie wszyscy musza sie oznajmiac na dogo na przyklad? Quote
shangri_la Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Ghila napisał(a):Spewnoscią nadmiar wiedzy i doświadczenia. z pewnoscia jesli juz :razz: pozdrawiam Quote
dorplant Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 semi fajne bylo .......ale sie skonczylo :p Quote
AM Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 dorplant napisał(a):semi fajne bylo .......ale sie skonczylo :p Semi było super :loveu: Szkoda, ze te dwa dni tak szybko zleciały... :placz: Quote
dorplant Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 AM napisał(a):Semi było super :loveu: Szkoda, ze te dwa dni tak szybko zleciały... :placz: po dwoch dniach ogladania Gwen i Kastora coraz wieksza mam ochote na psa -wariata :loveu: czyli dobka :evil_lol: Quote
AM Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 dorplant napisał(a):po dwoch dniach ogladania Gwen i Kastora coraz wieksza mom ochote na psa -wariata :loveu: czyli dobka :evil_lol: Szalona... :cool3: Przygotuj się w takim razie na obrażenia i zrujnowanie własnej psychiki :lol: Quote
dorplant Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 AM napisał(a):Szalona... :cool3: Przygotuj się w takim razie na obrażenia i zrujnowanie własnej psychiki :lol: jakiejs wiekszej ruiny u Ciebie nie zauwazylam :razz::evil_lol: Quote
AM Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 dorplant napisał(a):jakiejs wiekszej ruiny u Ciebie nie zauwazylam :razz::evil_lol: Bo ja już po kilku wizytach u psychologa ;):cool3: Quote
nico-malinois Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Zdjecia z semi : http://psisport.com/index.php?option=com_ponygallery&Itemid=3&func=viewcategory&catid=44 i pierwsza czesc relacji ( posluszenstwo ) : http://psisport.com/index.php?option=com_content&task=view&id=182&Itemid=1 Quote
Klementynkaa Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 no proszę a szanowne koleżanki tu taka zarąbistą dyskusję prowadzą :) zrujnowana psychika, zrujnowane finanse, zrujnowane życie osobiste... o zrujnowanych ambicjach nie wspomnę ;) dorplant, przemysl to! Quote
AM Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Klementynkaa napisał(a):no proszę a szanowne koleżanki tu taka zarąbistą dyskusję prowadzą :) zrujnowana psychika, zrujnowane finanse, zrujnowane życie osobiste... o zrujnowanych ambicjach nie wspomnę ;) dorplant, przemysl to! Zapomniałaś o podbitych oczach i prawie wybitych zębach :cool3::lol: Quote
amakor Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 A miłość, gdzie miłość :loveu::evil_lol::eviltong: Quote
Klementynkaa Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 amakor napisał(a):A miłość, gdzie miłość :loveu::evil_lol::eviltong: :loveu: miłość rózne oblicza ma... Quote
amakor Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 :roll: no to mnie troche zmartwiłaś Widze, że miłość jaką obdarzaja mnie moje psy to miłość do jedzonka, które chcą ode mie wyżebrać, miłość do piłeczki, która zbyt długo trzymana jest przeze mnie w dłoni, i takie tam różne inne oblicza psiej miłości do przewodnika:loveu: Quote
Recommended Posts