Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam wszystkich ....dzisjaj mala niespodziank .
W dniach 16-17 sierpnia a wiec juz niedlugo odbedzie sie seminarium z dwoma czolowymi zawodnikami i pozorantami w niemczech .
Peter Scherkl dwokrotny zwyciezca DMC suka (Bendix vom Adlerauge) trenuje w klubie Heuwinkl ,pozoruje na kerungach dla maliniakow .
Wczesniej startowal z suka Lola roten falken ( malinois) i psem Exkalibur vom Hofmannstal( boxer),czolowy zawodnik i pozorant najlepszych zawodnikow niemieckich .
Florian Knabl pozorant i zawodnik przewodnik psa Apoll von Karthago i Yannik von Bonum Bono ,
Tematem seminarium bedzie tak jak poprzednio obrona i posluszenstwo w cwiczeniach z pozorantem z tym ze tutaj polozymy duzy nacisk na prace pozoranta wykozystujac tak znakomitych szkoleniowcow ,,,wszelkie informacie juz wkrutce ,,,niestety liczba uczestnikow jest dosc ograniczona .
Obydwaj panowie pracuja w klubie heuwinkl ....byli pozorantami i instruktorami z kturych rad kozystal M.Manchart podczas pracy ze swoja suka ...jak i Knut Fuchs
serdecznie wszystkich zapraszam ...

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

dorplant napisał(a):
semi fajne bylo .......ale sie skonczylo :p

Semi było super :loveu: Szkoda, ze te dwa dni tak szybko zleciały... :placz:

Posted

AM napisał(a):
Semi było super :loveu: Szkoda, ze te dwa dni tak szybko zleciały... :placz:

po dwoch dniach ogladania Gwen i Kastora coraz wieksza mam ochote na psa -wariata :loveu: czyli dobka :evil_lol:

Posted

dorplant napisał(a):
po dwoch dniach ogladania Gwen i Kastora coraz wieksza mom ochote na psa -wariata :loveu: czyli dobka :evil_lol:

Szalona... :cool3: Przygotuj się w takim razie na obrażenia i zrujnowanie własnej psychiki :lol:

Posted

AM napisał(a):
Szalona... :cool3: Przygotuj się w takim razie na obrażenia i zrujnowanie własnej psychiki :lol:

jakiejs wiekszej ruiny u Ciebie nie zauwazylam :razz::evil_lol:

Posted

dorplant napisał(a):
jakiejs wiekszej ruiny u Ciebie nie zauwazylam :razz::evil_lol:

Bo ja już po kilku wizytach u psychologa ;):cool3:

Posted

no proszę a szanowne koleżanki tu taka zarąbistą dyskusję prowadzą :)
zrujnowana psychika, zrujnowane finanse, zrujnowane życie osobiste... o zrujnowanych ambicjach nie wspomnę ;) dorplant, przemysl to!

Posted

Klementynkaa napisał(a):
no proszę a szanowne koleżanki tu taka zarąbistą dyskusję prowadzą :)
zrujnowana psychika, zrujnowane finanse, zrujnowane życie osobiste... o zrujnowanych ambicjach nie wspomnę ;) dorplant, przemysl to!

Zapomniałaś o podbitych oczach i prawie wybitych zębach :cool3::lol:

Posted

:roll: no to mnie troche zmartwiłaś
Widze, że miłość jaką obdarzaja mnie moje psy to miłość do jedzonka, które chcą ode mie wyżebrać, miłość do piłeczki, która zbyt długo trzymana jest przeze mnie w dłoni, i takie tam różne inne oblicza psiej miłości do przewodnika:loveu: