Cekinka13* Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Niedaleko mojego zamieszkania mieszkają dzieciaki-sadyści - ich kretyńscy rodzice w ogóle ich nie wychowują - tylko piją i ćpają... :angryy: Nie raz słyszałam, że dzieciaki utopili kota, pobili psa! :angryy: Tyle, że nigdy nie przyłapałam ich na gorącym uczynku... i nigdy nie wezwałam policji! Od kilku dni po mojej miejscowosci błąkał się czarny, podpalany mieszaniec. Koleżanka powiedziała, że ci sadyści się nad nim znęcają. Miałam dziś zabrać go z ulicy, ale przed tym natknęłam się w czasie spaceru na... Oni go zabili!!! :angryy::angryy::angryy: Ten pies nie miał głowy!!! :-(:-( Tak strasznie żałuję, ze nic nie zrobiłam wcześniej! (*)(*)(*) :-( Quote
Marzena&Gusti Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Brak słów:( Jak byłam dzieckiem znalazłam w parku zwłoki ugotowanego psa:( Gdzie Ci ludzie mają serca?To wina rodziców!Nie maja czasu dla dzieci...a później rosną potwory:([*] Quote
Hotel KADIF Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Cekinka! W takiej sytuacji natychmiast trzeba zawiadomić odpowiednie władze! A jeśli uważasz, że pies jest bezdomny bardzo Cię proszę o natychmiastowy kontakt ze mną!! Telefon do mnie masz! Dzwoń, że jest problem! A kolejnemu zamordowanemu przez mieszkańców Halinowa psiakowi ..... Quote
Guest Reyes Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Oby "w krainie wiecznych łowów" już żadnego bólu nie było... {*} Bądź gwiazdką w niebie pieseczku. Quote
Isadora7 Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Boże!!! Mordercy:mad::mad::mad: Psino biegaj w pięknej krainie gdzie nigdy twoi oprawcy nie będą. :placz: Quote
Cekinka13* Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 Niestety nie ma żadych dowodów, się tylko domniemania... :-( [*] :-( Quote
Guest Elżbieta481 Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Mam głęboką nadzieję,że krzywda tego psa powróci:angryy:Rozkoszne dzieciaczki:angryy::angryy::angryy: Elżbieta Quote
diabelkowa Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 mysle ze powinniscie zadzwonic do opieki spolecznym z normalnymi sasiadami bo w przyszlosci nie beda mordowac psow tylko ludzi potem jak przylapiecie i beda dowody to na policje Quote
Hotel KADIF Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 diabelkowa napisał(a):mysle ze powinniscie zadzwonic do opieki spolecznym z normalnymi sasiadami bo w przyszlosci nie beda mordowac psow tylko ludzi potem jak przylapiecie i beda dowody to na policje Zadzwonimy do opieki społecznej... I co dalej? Co powiemy? Że dzieciaki zamrdowały psa? Odeślą nas do SdZ... Opieka społeczna zajmuje się ludźmi a nie psami! Jak nie ma dowodów to możemy się... "drapać" (żeby nie powiedzieć dosadniej :angryy:) Quote
dolly Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 A potem zamordują swoich rodziców. :placz::placz::placz:Biegaj maleńki po zielonych łąkach za TM. Nacierpiałeś się strasznie, teraz już nic cię nie boli. Quote
oktawia6 Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Cekinka masz dowód! widziałaś! ta sprawa jest wygrana! zwróc się do EMIR-ona nie popuszcza takich spraw. moja koleżanka kiedyś byłą świadkiem-tylko innej sprawy-gówniara jakaś rozciągała skrzydło dorosłego kruka-chciała już je rwac ale kumpela do niej podbiegła i dała jej....łomot oj bolała ta nauczka młodą sadystkę oj.... ja byłam świadkiem 2 razy w przypadku bicia psa-przez dorosłego-w obydwu nie darowałam:cool1: Quote
Cekinka13* Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 Heh, koleżnka była świadkiem, nie ja... A ona nic nie powie... Quote
Agnie Koty Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 dzieciaki to tchórze, odpowiednio przyciśnięte wyśpiewają wszystko raz dwa. A nie oszukujmy się, będzie kolejna ofiara. Quote
Lemoniada Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 oktawia6 napisał(a):moja koleżanka kiedyś byłą świadkiem-tylko innej sprawy-gówniara jakaś rozciągała skrzydło dorosłego kruka-chciała już je rwac ale kumpela do niej podbiegła i dała jej....łomot oj bolała ta nauczka młodą sadystkę oj.... W jaki sposób dziewucha schwytała dorosłego kruka? :-? On się nie bronił? Nie należy popuszczać w takich sytuacjach, jeszcze nie miałam podobnej, ale też bym łomotała ile wlezie... Do takiego smarka nie trafi tłumaczenie, że pieska to boli i tak robić nie wolno, tu trzeba porządnego strachu o własną skórę:angryy: Psinko Quote
Dinka Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 To straszne.. Nie win siebie.. Nie wiedzials, ze one go zabija... Musisz cos zrobic.. A tych dzieci nie mozna wyslac do Domu Dziecka? Psinko.. [*] Quote
oktawia6 Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Lemoniada'] W jaki sposób dziewucha schwytała dorosłego kruka? :-? On się nie bronił? Nie należy popuszczać w takich sytuacjach, jeszcze nie miałam podobnej, ale też bym łomotała ile wlezie... Do takiego smarka nie trafi tłumaczenie, że pieska to boli i tak robić nie wolno, tu trzeba porządnego strachu o własną skórę:angryy: Psinko musiał miec uszkodzone skrzydło bo normalnie Kruk jest nie do złapania-ona go trzymała i drugą ręką ciągnęła za skrzydło tak by sprawic jak nawiększy ból i wyrwac je w końcu. Oczywiście dostała wciry zaś Kruk po dłuższej opiece doszedł do siebie u kumpeli i wypuściła go potem na wolnośc. Cekinko-możesz zrobic, jak pisałam za bachory odpowiadają rodzice, jeśli mają do 13 roku życia są małoletni od `13-tego do 18 niepełnoletni. Rodzice odpowiadają za ich czyny-dziwię się że nie zgłosiłaś tego do EMIR z prośbą o podjęcie tematu Quote
giselle4 Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 ....To nie sa dzieci to małe potwory i zwyrodnialcy:-( właśnie z takiego wychowania wywodzą sie mordercy,sadyści i inni dewiańci. Zawsze twierdziłam że dzieci przedszkolne trzeba chociaż raz zaprowadzic do schroniska i powiedziec im o ich krzywdzie jaką wyrządziliśmy im my -ludzie.Uczyć miłości, tolerancji ,opieki i uczulać na zło tego świata:-( To taka lekcja pokory jaka powinien dostac w młodosci kazdy człowiek, nie udawajmy ze schroniska nie istnieją.Krzyczmy o tym głosno i nie przechodżmy obojętnie obok katowanego zwierzęcia nawet kiedy obok idą rodzice ktorzy uwazają że to tylko..... pies czy kot,a ich dziecko tak sie bawi.:-( NIE WIŃ SIE TO ŻYCIE NA KTÓRE CZĘSTO NIE MAMY WPŁYWU:oops: Quote
tusia. Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: straszne! :placz: [*] [*] [*]:( Quote
ela.g19 Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Kochani dogomaniacy o wielkich sercach... Wy opowiadacie Tu historię psa, któremu trzeba pomóc bo dzieciaki sadyści zabiły i katowały psa (nie wiem czy jednego) a ja w zeszłym roku odebrałam takim 8-mio może 9-cio letnim dzieciom około 3 tygodniowego kociaka z dziurą w głowie, "dzieci" zrobiły sobie ruchomy cel z małego przerażonego kota ażeby dodać pikanterii owa rana była prawdopodobnie wynikiem użycia pistoletu na plastikowe kulki. ale to kot został uratowany, potem był w schronisku i chyba znalazł nowy dom, ale gorszy przypadek mam takie jakby łąki koło mojego bloku i często wychodzę tam z psami i kiedyś sobie idę... patrzę leży góra gruzu... takie całkiem spore kawałki jakiejś ściany.... mówię no cóż.. ktoś coś wyrzucił.. idę dalej a spod gruzu wystaje ciałko małego psa w worku foliowym.... przypuszczam kto to mógł zrobić., ale nie mam dowodów i pewnie (0bym się myliła) dzieci trzymały a rodzice narzucili ten cholerny gruz. PATOLOGIA!! Quote
Dinka Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 No i co...? Mam nadzieje, ze Ci sadysci zostana ukarani...;/ Quote
Recommended Posts