agamika Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 HEKSA - milutkie , przyjazne , wesołe psisko - pies ideał dla większości normalnych ludzi ... niestety te wszystkie zalety dla jej byłych właścicieli były wadami, na tyle poważnymi ze pozbyli się psa ... :angryy: Heksa jest młoda , ma ok 3 lata , ma sporo energii i ooooooogrooom miłości do ludzi ... Quote
epe Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Aga! Skąd Ty bierzesz takie piękne ONki?:crazyeye: Ale cudo i do tego łagodna! Dlaczego nie mam domu z ogródkiem!?:placz::placz: Quote
Jagienka Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 epe napisał(a):Aga! Skąd Ty bierzesz takie piękne ONki?:crazyeye: Ale cudo i do tego łagodna! Dlaczego nie mam domu z ogródkiem!?:placz::placz: Pani Elu i tak by w nim już nie było miejsca :evil_lol: Quote
agamika Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 :lol: Epe , ta mała z Harbutowic jest i spokojnie weszłaby Krystkowi pod brzucho :cool3: na wyprostowanych łapach :evil_lol: , i to nie ja ją wziełam , hmm, nawet niewiem kto , ja na nią przed programem Kundel trafiłam jak Majeczka malutka była pokazywana i jej zdjęcia zrobiłam , i watek założyłam bo na razie była bez swojego konta na dogo ;) ale faaaajna, jest , prze Kundlem widziała mnie pierwszy raz i od razu wycałować chciała :loveu: :loveu: :loveu: Quote
dorota1 Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Nie rozumiem, dlaczego nikt nie chce takiej pięknej i wesołej suni.:-o Dobrze, że ma oddzielny wątek, spróbuję rozesłać po znajomych. Quote
zdwrdwd Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 W czasie "Kundla" tak się zachowywała razem z ta drugą - wilczastą suczką, że myślałam że na bank taki promyczek znajdzie dom :( Quote
epe Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Może to i głupie co napiszę,ale zaobserwowałam w zyciu,a trochę lat mam,że zarówno wśród ludzi,jak i psów jest tak-porządnemu zawsze wiatr w oczy!:-( Tyle psiaków,takich łagodnych i kochanych,a tak długo czekają na domki!! Natomiast te "problemowe",z którymi trzeba pracować,dominujące lub wystraszone/bo o chorych nie mówię-wiadomo,że mają pierszeństwo!/-takim nieraz "łobuzom" to się szczęści! To czy warto być porządnym i łagodnym??:evil_lol: Quote
dorota1 Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Czy Heksa była prezentowana w niedzielę pod pomnikiem Dżoka? Co z nią? Czy nie znalazł się nikt chętny na taką piękną sunię? Quote
Ploter Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 nie była, ale z tego co wiem, Heksa ma dom :) ale niech dziewczyny potwierdzą. Quote
dorota1 Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Ja też jestem ciekawa co z Heksą. Czy ktoś zorientowany może napisać parę słów? Quote
agamika Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 Z tego co wyczytałam na Harbutowickim wątku ma dom , myślałam, ze zainteresowani już poinformowani z tamtego wątku ;) stąd cisza tu :oops: Quote
Recommended Posts