Katica Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 W dniach 27-29 CZERWCA odbędzie się szkolenie w ośrodku 'Rudka' pod Warszawą http://www.rudka.oit.pl/dane/frame.htm Trening (posłuszeństwo i obrona) poprowadzi Mariusz (rragnarr). Ośrodek dysponuje noclegami w domkach z pełnym węzłem sanitarnym (pokoje 2-3 osobowe) w cenie 70 zł noc/domek i pokojami w domkach bez łazienki w cenie 40 zł od osoby (łazienka w innym budynku). Koszt szkolenia oscyluje od 60 do 110 zł, w zależności na którą formę się decydujecie. Osoby zainteresowane proszę o kontakt na priv lub gg - podam wtedy dokładne dane. Wszystkich uczestników musimy mieć na 100% potwierdzonych ok tygodnia przed szkoleniem, czyli musimy wiedzieć ile osób nocuje i w jakich domkach. Wtedy wpłacamy zaliczkę na domki w ośrodku i tym samym potwierdzamy rezerwację terminu. Ilość psów mogących wziąć udział w szkoleniu jest ograniczona - ok. 10 psów na posłuszeństwo i obronę + ewentualnie 4 psy na samo posłuszeństwo (lub szczeniaki). ZAPRASZAMY ! Quote
daro 25 Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Wszystkich uczestników musimy mieć na 100% potwierdzonych tydzień przed końcem marca - czyli musimy wiedzieć ile osób nocuje i w jakich domkach. Marzec? Z tego co wiem szkolenie jest pod koniec czerwca. Quote
Katica Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 daro 25 napisał(a):Wszystkich uczestników musimy mieć na 100% potwierdzonych tydzień przed końcem marca - czyli musimy wiedzieć ile osób nocuje i w jakich domkach. Marzec? Z tego co wiem szkolenie jest pod koniec czerwca. Tak pomyliło mi się, kopiowałam z ogłoszenia z poprzednich zjazdów ;) Zaraz poprawię ! Quote
Recommended Posts