Becia66 Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 A ja dzisiaj dzwoniłam do Bertusiowych Pańciów i mówie wam nasza Bercia / vel Saba / ma fantastyczny domek....:multi::multi::multi: Rozmawiałam z kilkunastoletnią dziewczyną, wcześniej z jej bratem i oboje piali z zachwytu jaka to Belcia kochana jest.... Mieszka w domku, apetyt dopisuje i ciągle prosi sie o pieszczotki, zabawy, spacerki.....No mówię wam super rodzinka...:loveu::loveu: Bądż Berciu szczęśliwa w nowym domku.... Quote
yesterday Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 fotki, fotki, fotki... dla mnie Betra jest Berta :) Ale Sabę też pozdrawiam :D Quote
SZPiLKA23 Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Becviu jak rozmawiałysmy dzisiaj to zapomniałam zapytac czy masz adres do Tych Panstwa moze udało by mi sie odwiedzic Bercie/ Sabe? Quote
Becia66 Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 Szpileczko adresu nie mam ale myślę że to nie problem....:lol: Quote
SZPiLKA23 Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Nie obiecuje ze bede miała czas sie umawiac (kolejne tygodnie beda młynem totalnym) ale moze przez "przypadek" bede przechodziła w okolicy ;) Quote
Neczka Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Nowinkę Berciowo - Sabową usłyszałam już rano, więc teraz jedyne co mi zostaje, to popierać yesterday... FOTY ! ...czekamy ! :);) Quote
Panca Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 cudowna sunia w koncu szczesliwa:multi:oby wiecej takich historii Quote
Recommended Posts