Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 209
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wybaczcie, mało jestem zorientowany w realiach :), ale przeczytałem opis i...

http://www.orzechowce.ovh.org/berta.html

"(...) ten kto zna realia w Orzechowcach wie, że brak sterylek i mentalnośc ludzka doprowadziły do tego, że nawet najpiekniejsze suki w tym schronisku mają dożywocie i często zachodzą w ciąże. (...) Aż żal serce ściska patrząc jak marnuje życie w tym przeklętym miejscu... Pilnie szukamy domu, pomóżcie sunie wyrwać stamtąd przed nastepną cieczką..."

a czemu brak sterylek? nie można? nie chce się komuś? brak kasy? jakiś inny zakaz?

PS. pozdrowienia i uściski dla Berty :)

Posted

Ale przynajmniej ,psy nie będa beztrosko mieszane.Jeszcze te zdradliwe dziury,przez które psy na moich oczach przelazły,a głowe bym dała ,ze sie nie zmieszcza...Ale i na sterylki nadejdzie czas,super energiczny nastał Kierownik.

Posted

anula1959 napisał(a):
Pozwoliłam sobie wystawić Bercię na allegro:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=396478912
Niebawem dodam ją na kolejne strony w necie, sunia jest przecudna , napewno znajdzie w końcu TEN domek.;):lol:

Anulko kochana, wielkie dzięki za telefon - już myslałam że o mnie zapomniałaś...:eviltong: jak Ty wkraczasz do akcji to domek pewnikiem bedzie....tylko proszę - wiesz na co czekam...:roll: