Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć, jestem z Sosnowca i to z Zagórza.
Słyszałam, że Punia zgineła na Monte Cassino:-(- jak to mozliwe?!
Przecież tam jest wielkie skrzyzowanie, pełno aut i osiedli.
Jesli ktoś ją zauwazy ze smyczą i wexnie do siebie to poł biedy.
Ja jej nie widziałam, ale mieszkam z innej strony, jesli ją zobaczę dam znać.
Jak w czwartek będe tam to się rozejrzę.
Eh...

Posted

Miśka84 napisał(a):
A czy rodzinka zrobiła plakaty?

Wydrukowali na kompie trochę ogłoszen ze zdjęciem Funi.......słuchajcie oni sami nie dadzą rady z tymi ogłoszeniami, nie umieją po prostu......:shake:..ot taka zwykła rodzina która zyje dniem codziennym i nie spędza czasu przy kompie.....
Cisza, kompletna cisza.....:shake:, a jeszcze ta wiadomośc o wielkim skrzyzowaniu i samochodach.....:-(:-(:-(...i mała Funieczka między nimi....:-(:-(:-(

Posted

becia66 napisał(a):
Wydrukowali na kompie trochę ogłoszen ze zdjęciem Funi.......słuchajcie oni sami nie dadzą rady z tymi ogłoszeniami, nie umieją po prostu......:shake:..ot taka zwykła rodzina która zyje dniem codziennym i nie spędza czasu przy kompie.....
Cisza, kompletna cisza.....:shake:, a jeszcze ta wiadomośc o wielkim skrzyzowaniu i samochodach.....:-(:-(:-(...i mała Funieczka między nimi....:-(:-(:-(

Rybca napisała, ze tam w okolicy jest wet.Czy ktoś z Sosnowaca moze pomoc w przyklejaniu ogłoszeń?

Posted

No ale można im dać plakaty do rąk własnych do rozwieszenia.
Jeden można druknąć(tyle, ze ja nie mam tuszu, kurde, a reszte skserowac)
No i zalozcie tez watek w zaginionych.

Posted

AniuB co ty mi puściłaś....:-(:-(:-(:-(......jessssuuu nie myślałam że jestem taka słaba.....to nie robota dla mnie....:shake:...totalna załamka....:-(:-(:-(:-(.....maleństwo wróć !!! Co ja bym dała żeby wiedzieć co sie z nią dzieje.... że jest bezpieczna....że nic jej nie grozi....:-(

Posted

Beciu-to moja ulubiona piosenka z przepięknego filmu-o odwadze,przyjażni i walce o wolność-czyli o Was wolontariuszach z Orzechowców,o Tobie i Twojej walce o wolność tych psów.W dodatku ten film się dobrze kończy !
Moje dzieci go uwielbiają,znają wszystkie piosenki.
Czasem jest ciężko,tak jak Tobie teraz,ale w sumie to wszystko ma sens.

Posted

Przecież to nie możliwe żeby nikt nie zauważył biegającego psiaka,myślę że ktoś ją znalazł,tylko może nie wie jeszcze "co z tym fantem zrobić"
Może trzeba popytać w tamtej okolicy,czy ktoś czegoś nie widział-ja mam babcię w Sosnowcu,ale na pogoni,zagórza nie znam,tam chyba dużo bloków jest...Na odległośc to sobie można "gdybać' Trzeba by pochodzić w okolicy...

Posted

Szpileczko kochana dzięki wielkie.....:buzi:...popraw tylko jeszcze w Orzechowcach i przeslę to jeszcze do p. Magdy żeby wydrukowała na miejscu......
Dziewczyny z Sosnowca, proszę pomóżcie też troche wydrukować i porozwieszac , tym bardziej że dużo z Was mieszka na Zagórzu - jak ktoś wczesniej pisał....:modla::modla::modla:

Posted

AnnaB napisał(a):
nie chciałam nikogo "dobijać" ale usunę ten post,chociaż piosenka piękna

upss...nie chce się wykasować...

AniuB piosenka jest piękna ale taka strasznie smutna i te koniki....:shake:...no i znów cała zalałam sie łzami.....:-(:-(:-(