mru Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 jak tylko znajdę chwilę w pracy to wrzucę na grono jakieś info grono Sosnowca czy co tam mają chyba, że już jest? Quote
Becia66 Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 Dziewczyny dzięki za wsparcie i słowa otuchy bo mnie już sił brakuje.....:-( A gębę mam taką jakby mnie rój pszczół zaatakował.....:shake: Quote
BIANKA1 Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Trzymam kciuki za malutką . Wiem co czujecie , bo my byliśmy w totalnej rozpaczy .Doda wróciła sama po 2 dobach . Jaka ona podobna do mojego Punia . Quote
Rybka_39 Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Cześć, jestem z Sosnowca i to z Zagórza. Słyszałam, że Punia zgineła na Monte Cassino:-(- jak to mozliwe?! Przecież tam jest wielkie skrzyzowanie, pełno aut i osiedli. Jesli ktoś ją zauwazy ze smyczą i wexnie do siebie to poł biedy. Ja jej nie widziałam, ale mieszkam z innej strony, jesli ją zobaczę dam znać. Jak w czwartek będe tam to się rozejrzę. Eh... Quote
iwonamaj Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Becia, trzymaj się, żadnych wyrzutów, gdybań... Będzie dobrze!!! Quote
iwonamaj Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Bardzo, bardzo ważne!!! Na pierwszą!!! Quote
Becia66 Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 Miśka84 napisał(a):A czy rodzinka zrobiła plakaty? Wydrukowali na kompie trochę ogłoszen ze zdjęciem Funi.......słuchajcie oni sami nie dadzą rady z tymi ogłoszeniami, nie umieją po prostu......:shake:..ot taka zwykła rodzina która zyje dniem codziennym i nie spędza czasu przy kompie..... Cisza, kompletna cisza.....:shake:, a jeszcze ta wiadomośc o wielkim skrzyzowaniu i samochodach.....:-(:-(:-(...i mała Funieczka między nimi....:-(:-(:-( Quote
Miśka84 Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 becia66 napisał(a):Wydrukowali na kompie trochę ogłoszen ze zdjęciem Funi.......słuchajcie oni sami nie dadzą rady z tymi ogłoszeniami, nie umieją po prostu......:shake:..ot taka zwykła rodzina która zyje dniem codziennym i nie spędza czasu przy kompie..... Cisza, kompletna cisza.....:shake:, a jeszcze ta wiadomośc o wielkim skrzyzowaniu i samochodach.....:-(:-(:-(...i mała Funieczka między nimi....:-(:-(:-( Rybca napisała, ze tam w okolicy jest wet.Czy ktoś z Sosnowaca moze pomoc w przyklejaniu ogłoszeń? Quote
figa33 Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 ja mam nadzieję ,ze jednak ta smycz zwróciła czyjąś uwagę ,,,, Quote
figa33 Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 [quote name='Rybka_39']No ale można im dać plakaty do rąk własnych do rozwieszenia. Jeden można druknąć(tyle, ze ja nie mam tuszu, kurde, a reszte skserowac) No i zalozcie tez watek w zaginionych. jest już na zaginionych http://www.dogomania.pl/forum/f96/sosnowiec-ratunku-zaginela-mala-ruda-sunia-funia-129700/ Quote
Rybka_39 Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 No ale można im dać plakaty do rąk własnych do rozwieszenia. Jeden można druknąć(tyle, ze ja nie mam tuszu, kurde, a reszte skserowac) No i zalozcie tez watek w zaginionych. Quote
AnnaB Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 nie chciałam nikogo "dobijać" ale usunę ten post,chociaż piosenka piękna upss...nie chce się wykasować... Quote
Miśka84 Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 A w Sosnowcu jest jakies radio regionalne? Moze tam zadzwonic i poprosic o apel Quote
tyciaNi Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 SZPiLKA23 napisał(a)::shake::shake::shake: Funiaczku znajdz sie:placz: Beciu co mam pisac.... :-(:calus::calus::calus: straszne rzeczy... Quote
Becia66 Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 AniuB co ty mi puściłaś....:-(:-(:-(:-(......jessssuuu nie myślałam że jestem taka słaba.....to nie robota dla mnie....:shake:...totalna załamka....:-(:-(:-(:-(.....maleństwo wróć !!! Co ja bym dała żeby wiedzieć co sie z nią dzieje.... że jest bezpieczna....że nic jej nie grozi....:-( Quote
AnnaB Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Beciu-to moja ulubiona piosenka z przepięknego filmu-o odwadze,przyjażni i walce o wolność-czyli o Was wolontariuszach z Orzechowców,o Tobie i Twojej walce o wolność tych psów.W dodatku ten film się dobrze kończy ! Moje dzieci go uwielbiają,znają wszystkie piosenki. Czasem jest ciężko,tak jak Tobie teraz,ale w sumie to wszystko ma sens. Quote
AnnaB Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Przecież to nie możliwe żeby nikt nie zauważył biegającego psiaka,myślę że ktoś ją znalazł,tylko może nie wie jeszcze "co z tym fantem zrobić" Może trzeba popytać w tamtej okolicy,czy ktoś czegoś nie widział-ja mam babcię w Sosnowcu,ale na pogoni,zagórza nie znam,tam chyba dużo bloków jest...Na odległośc to sobie można "gdybać' Trzeba by pochodzić w okolicy... Quote
SZPiLKA23 Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Plakat specjalnie nie robiłam bardzo kolorowego bo jest to bardziej czytelne a i oszczedne Quote
tyciaNi Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 figa33 napisał(a):radio to by bylo fajnie.... zgadzam się...radio i jakieś ogłoszenie w prasie lokalnej tak na szybko jak jest mozliwość Quote
Becia66 Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 Szpileczko kochana dzięki wielkie.....:buzi:...popraw tylko jeszcze w Orzechowcach i przeslę to jeszcze do p. Magdy żeby wydrukowała na miejscu...... Dziewczyny z Sosnowca, proszę pomóżcie też troche wydrukować i porozwieszac , tym bardziej że dużo z Was mieszka na Zagórzu - jak ktoś wczesniej pisał....:modla::modla::modla: Quote
Becia66 Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 AnnaB napisał(a):nie chciałam nikogo "dobijać" ale usunę ten post,chociaż piosenka piękna upss...nie chce się wykasować... AniuB piosenka jest piękna ale taka strasznie smutna i te koniki....:shake:...no i znów cała zalałam sie łzami.....:-(:-(:-( Quote
Recommended Posts