Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

figa33 napisał(a):
o jessssooo , aż się boję cieszyć...:bigcool::modla:

Też się boję :D

Beciu, trzeba będzie podać tej Pani nr. stacjonarny do schroniska. Bo kiedy dojedzie po zmroku, najprawdopodobniej zastanie bramę zamkniętą na kłódkę i trzeba będzie dzwonić, coby ktoś wyszedł :roll:
Przerabiałyśmy to z AniąB w drodze po Borutę :roll:

..........:kciuki::kciuki::kciuki:

Posted

Funiu :placz::placz::placz: oby tak bylo, ze TWOJ czlowiek przejedzie dla ciebie cwierc kraju, bedzie brnac w ciemnosci i w zaspach, zeby cie tylko porwac w ramiona i zawiezc na miekka kanape :loveu::loveu::loveu:

Posted

j3nny napisał(a):
Funiu :placz::placz::placz: oby tak bylo, ze TWOJ czlowiek przejedzie dla ciebie cwierc kraju, bedzie brnac w ciemnosci i w zaspach, zeby cie tylko porwac w ramiona i zawiezc na miekka kanape :loveu::loveu::loveu:

Qrcze zbudziła mnie rano koleżanka, a mnie przyszło do głowy że to Pani od Funi dzwoni że nic z tego, że nie da rady.....że się rozmysliła......:shock:
Fuńka diablico jedżże wreszcie do tego domu !!!! :modla::modla:

Posted

j3nny napisał(a):

i mnie się to marzy....

Posted

figa33 napisał(a):
nie wiem jak wytrzymam do soboty

powiem że czarno to widzę....:shake:. schronisko w polach, ciemno, głucho, nikogo jak spytac nie ma.....:shake: Proponowałam niedzielę ale tylko sobota w gre wchodzi....:shake: A jak posypie sniegiem to szans nie ma....bo i polna droga zniknie...:shake:

Posted

Beciu, gdyby była 100% pewność, że Pani weźmie Funię, to mogłabym zabrać ją ze sobą w sobotę do Rzeszowa i Pani mogłaby odebrać suńkę ode mnie :roll:
Napewno to łatwiej trafić do Rzeszowa niż zaśnieżonych Orzechowiec :roll:

Posted

Nie uwierzycie...:crazyeye::crazyeye::crazyeye:...miałam własnie telefon od przemiłego pana
z Dortmundu w sprawie Funi.....
Wypatrzona na allegro, powiedział że tekst poruszył go do głębi i jesli Funia nie zostanie adoptowana w sobotę to on po nią przyjedzie.....:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Powiedziałam że Funia ma siostre Sarenkę :eviltong: bardzo do nie podobną i zobaczymy co z tego będzie......
Póki co mam dac znać w sobotę czy Funia pojechała do Sosnowca....
Nie mogę uwierzyć......Dziewczyny ogłoszenia i jeszcze raz ogłoszenia bo hopać na wątkach to sobie możemy.......

Posted

jeny , jeny:loveu::loveu: , nie wiem co napisać i taki bełkot mi ze szczęścia wyszedł:multi::multi::multi:

becia66 , nie wiem jak to jest , ale cały Twój post widać dopiero jak się na niego chce odpowiedzieć:roll:

Posted

figa33 napisał(a):

becia66 , nie wiem jak to jest , ale cały Twój post widać dopiero jak się na niego chce odpowiedzieć:roll:

Figuniu nie wiem czemu tak jest.....:lol:...pewnie dogo znów szwankuje...:mad:

Posted

becia66 napisał(a):
Nie uwierzycie...:crazyeye::crazyeye::crazyeye:...miałam własnie telefon od przemiłego pana
z Dortmundu w sprawie Funi.....
Wypatrzona na allegro, powiedział że tekst poruszył go do głębi i jesli Funia nie zostanie adoptowana w sobotę to on po nią przyjedzie.....:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Powiedziałam że Funia ma siostre Sarenkę :eviltong: bardzo do nie podobną i zobaczymy co z tego będzie......
Póki co mam dac znać w sobotę czy Funia pojechała do Sosnowca....
Nie mogę uwierzyć......Dziewczyny ogłoszenia i jeszcze raz ogłoszenia bo hopać na wątkach to sobie możemy.......

bosh!!!!!!!!!!!!!!!!! tez nie widzialam nic w tym poscie poki nie dalam cytuj :roll::roll::roll::roll:

Funiaczku bedzie dobrze :multi::multi::multi::multi:

a jesli chodzi o oglaszanie, to moim zdaniem ALLEGRO ALLEGRO i jeszcze raz ALLEGRO, ludzie czasem laza po allegro nawet z nudow