Becia66 Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 figa33 napisał(a):o jessssooo , aż się boję cieszyć...:bigcool::modla: dlatego sie nie cieszę bo tyle razy zawiodło..:roll:..poczekamy...zobaczymy...:eviltong: Quote
Neczka Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 figa33 napisał(a):o jessssooo , aż się boję cieszyć...:bigcool::modla: Też się boję :D Beciu, trzeba będzie podać tej Pani nr. stacjonarny do schroniska. Bo kiedy dojedzie po zmroku, najprawdopodobniej zastanie bramę zamkniętą na kłódkę i trzeba będzie dzwonić, coby ktoś wyszedł :roll: Przerabiałyśmy to z AniąB w drodze po Borutę :roll: ..........:kciuki::kciuki::kciuki: Quote
j3nny Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Funiu :placz::placz::placz: oby tak bylo, ze TWOJ czlowiek przejedzie dla ciebie cwierc kraju, bedzie brnac w ciemnosci i w zaspach, zeby cie tylko porwac w ramiona i zawiezc na miekka kanape :loveu::loveu::loveu: Quote
Becia66 Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 j3nny napisał(a):Funiu :placz::placz::placz: oby tak bylo, ze TWOJ czlowiek przejedzie dla ciebie cwierc kraju, bedzie brnac w ciemnosci i w zaspach, zeby cie tylko porwac w ramiona i zawiezc na miekka kanape :loveu::loveu::loveu: Qrcze zbudziła mnie rano koleżanka, a mnie przyszło do głowy że to Pani od Funi dzwoni że nic z tego, że nie da rady.....że się rozmysliła......:shock: Fuńka diablico jedżże wreszcie do tego domu !!!! :modla::modla: Quote
figa33 Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 j3nny napisał(a):Funiu :placz::placz::placz: oby tak bylo, ze TWOJ czlowiek przejedzie dla ciebie cwierc kraju, bedzie brnac w ciemnosci i w zaspach, zeby cie tylko porwac w ramiona i zawiezc na miekka kanape :loveu::loveu::loveu: i mnie się to marzy.... Quote
Becia66 Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 figa33 napisał(a):nie wiem jak wytrzymam do soboty powiem że czarno to widzę....:shake:. schronisko w polach, ciemno, głucho, nikogo jak spytac nie ma.....:shake: Proponowałam niedzielę ale tylko sobota w gre wchodzi....:shake: A jak posypie sniegiem to szans nie ma....bo i polna droga zniknie...:shake: Quote
Neczka Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Beciu, gdyby była 100% pewność, że Pani weźmie Funię, to mogłabym zabrać ją ze sobą w sobotę do Rzeszowa i Pani mogłaby odebrać suńkę ode mnie :roll: Napewno to łatwiej trafić do Rzeszowa niż zaśnieżonych Orzechowiec :roll: Quote
figa33 Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Funiek , trzymaj się psinko , trzymaj mocno.... Quote
Miśka84 Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 gagata napisał(a):Jeszcze hopne... a to ja tez....:roll: Quote
tyciaNi Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 dziewczyny czarujcie żeby wszystko wypaliło :roll: Quote
Becia66 Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 Nie uwierzycie...:crazyeye::crazyeye::crazyeye:...miałam własnie telefon od przemiłego pana z Dortmundu w sprawie Funi..... Wypatrzona na allegro, powiedział że tekst poruszył go do głębi i jesli Funia nie zostanie adoptowana w sobotę to on po nią przyjedzie.....:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Powiedziałam że Funia ma siostre Sarenkę :eviltong: bardzo do nie podobną i zobaczymy co z tego będzie...... Póki co mam dac znać w sobotę czy Funia pojechała do Sosnowca.... Nie mogę uwierzyć......Dziewczyny ogłoszenia i jeszcze raz ogłoszenia bo hopać na wątkach to sobie możemy....... Quote
figa33 Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 jeny , jeny:loveu::loveu: , nie wiem co napisać i taki bełkot mi ze szczęścia wyszedł:multi::multi::multi: becia66 , nie wiem jak to jest , ale cały Twój post widać dopiero jak się na niego chce odpowiedzieć:roll: Quote
Becia66 Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 figa33 napisał(a): becia66 , nie wiem jak to jest , ale cały Twój post widać dopiero jak się na niego chce odpowiedzieć:roll: Figuniu nie wiem czemu tak jest.....:lol:...pewnie dogo znów szwankuje...:mad: Quote
Poker Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 to ja też trzymam bardzo mocno kciuki :lol: Quote
fizia Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 I tak powinno być - niech się o Nią Domki biją :) Quote
j3nny Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 becia66 napisał(a):Nie uwierzycie...:crazyeye::crazyeye::crazyeye:...miałam własnie telefon od przemiłego pana z Dortmundu w sprawie Funi..... Wypatrzona na allegro, powiedział że tekst poruszył go do głębi i jesli Funia nie zostanie adoptowana w sobotę to on po nią przyjedzie.....:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Powiedziałam że Funia ma siostre Sarenkę :eviltong: bardzo do nie podobną i zobaczymy co z tego będzie...... Póki co mam dac znać w sobotę czy Funia pojechała do Sosnowca.... Nie mogę uwierzyć......Dziewczyny ogłoszenia i jeszcze raz ogłoszenia bo hopać na wątkach to sobie możemy....... bosh!!!!!!!!!!!!!!!!! tez nie widzialam nic w tym poscie poki nie dalam cytuj :roll::roll::roll::roll: Funiaczku bedzie dobrze :multi::multi::multi::multi: a jesli chodzi o oglaszanie, to moim zdaniem ALLEGRO ALLEGRO i jeszcze raz ALLEGRO, ludzie czasem laza po allegro nawet z nudow Quote
figa33 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Funiek , mała psinko , małe dzień dobry w PIĄTEK.:cool3: Quote
Recommended Posts