Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mru napisał(a):
Funia dziś w metrze :) widziałam!

naprawdę?:multi:
oni tak chyba losowo drukują,ale juz raz zdarzyło mi się ,że wydrukowali ogloszenie ze szczeniakami
Funiu , może spodobasz sie komuś.. Śliczna jesteś..

Posted

Dzwoniła dzisiaj Pani z Sosnowca w sprawie Funi.....pytała o wiele - powiedziałam wszystko żeby nie było niedomówień. Niby nic zobowiązującego ale przynajmniej ktoś zadzwonił......Mieszkanie w bloku. Mówiła że się odezwie w najbliższym czasie bo musi jeszcze z kims porozmawiac. Tak więc cierpliwie czekam......

Posted

Tez chciałam napisać,że Funia dziś w metrze,ale mru była szybsza...:lol::multi:

to Fuńka potrafi podróżować metrem? - turystka :evil_lol: trzeba to dodać w ogłoszeniach, że sama się wyprowadza

Posted

Sytuacja coraz lepsza....:lol:...znów dzwoniła p.Magda z Sosnowca i prawdo podobnie przyjedzie w sobotę z siostrą po Funie do schroniska......:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Problem w tym że mogą wyjechać dopiero o godz. 13 i mają do pokonania pewnie z 400 km /Qrcze/ ,więc w schronisku bedą po ciemnemu.....:shake:
nie wiem jak trafią po nocy przez pola, a jesli jeszcze śnieg spadnie to na bank nie dojadą.....:shake:
Nie chce wybiegac w przyszłośc, cieszyć sie , ekscytować bo nieraz zostałyśmy z palcem w d..... po wielu zapewnieniach. Cieszyć będziemy sie jak Fuńka schron opuści ale póki co jeszcze tam siedzi.....:roll: