figa33 Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='SZPiLKA23']Funia- malenka sunia szuka domu- Pies/ psa (522121598) - Aukcje internetowe Allegro kochana ciocia:loveu: Quote
albiemu Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Funia już się tak nie uśmiecha - samotna, oddana wie już jak wiele straciła to ponad jej wielkie serce ... Quote
Miśka84 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Mały pieszczoch na 1........................ Quote
figa33 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 te mrozy to zmora , wszyscy się cieszą, że to naturalne , zdrowe itp , itd.,niby wiem , ładnie ,słoneczko, ale ja się martwię , bo tam w schronisku potworny ziąb...:shake: , ile psiaków i kotków przeżyje zimę ? Quote
Miśka84 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 A ile jest bezdomniaków - takich na ulicy :-( Koty, psy, ptaki....:-( Quote
Miśka84 Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 SZPiLKA23 napisał(a):Oby to był TEN człowiek Oby............................... Quote
Becia66 Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 Fuńka to i ja cie hopne.......:roll:...nikt nie dzwoni....:shake::placz: Quote
figa33 Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Funi następne allegro wystawię ,ale muszę tak wycyrklować aby się kończyło w sobotę/niedzielę , bo niestety największa oglądalność jest na początku i na końcu aukcji ,a szczególnie w weekend i tak ... Funiu , bardzo Ci zimno pewnie..:shake: a Funiek w boksach czy szopie jest? Quote
Neczka Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 figa33 napisał(a):(...) a Funiek w boksach czy szopie jest? Funia jest w boksie, w którym ma dostęp do szopy :roll: Ale w te mrozy, rozwalająca sięszopa niewiele pomaga :shake: Quote
tyciaNi Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 a może tak aukcję internetową połaczyć z wątkiem dogomanii? wtedy potencjalny zainteresowany mógłby prześledzić losy małej i zobaczyć w jaki sposób walczy o każdy dzień i ile osób jest zaangażowanych w pomoc. To zawsze inaczej wygląda i robi lepsze wrażenie- nie jest to tylko sucha aukcja internetowa jakich wiele z krótkim opisem ale coś głębszego:oops: chcę dobrze dla Funi, może to podniosło by szanse obserwatora mającego wgląd w opisy tragicznych sytuacji w jakich przebywają i z jakimi zmagają się psy;) Quote
SZPiLKA23 Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Tak to dobry pomysł zawsze mozna dokleic linka:) Quote
figa33 Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Funiu , maleńka psinko , nie masz szczęścia w życiu.. Quote
gagata Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Funiu, ogrzej się troszkę przy mnie........... Quote
fizia Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Funia- malenka sunia szuka domu, tak Jej zimno Og�oszenia :: K�cik towarzyski, wolontariat, zwierzaki, praca, mieszkanie, kupi�/sprzedam :: Wegetarianie.pl Dzia� og�osze� serwisu BONO POLSKA. Og�oszenia, kupi�, sprzedam, oddam, zaopiekuj� si� Kupi� Psa - Gie�da zwierz�t domowych :: Szczeg��y og�oszenia Funia- malenka sunia szuka domu, tak Jej zimno - psy - ogłoszenia zwierzęta - Petworld.pl Funia- malenka sunia szuka domu, tak Jej zimno - Zwierzaki - cafeanimal.pl Przekochana, m�dra, cudowna ok.1-1,5 roc / bli�ej nieokre�lona ;) / Adopcja psa. Og�oszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa Quote
Becia66 Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 Fizia kochanie :buzi:..ja cie chyba ozłocę jak ktokolwiek zadzwoni....:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts