Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

te mrozy to zmora , wszyscy się cieszą, że to naturalne , zdrowe itp , itd.,niby wiem , ładnie ,słoneczko, ale ja się martwię , bo tam w schronisku potworny ziąb...:shake: , ile psiaków i kotków przeżyje zimę ?

Posted

Funi następne allegro wystawię ,ale muszę tak wycyrklować aby się kończyło w sobotę/niedzielę , bo niestety największa oglądalność jest na początku i na końcu aukcji ,a szczególnie w weekend
i tak ... Funiu , bardzo Ci zimno pewnie..:shake:

a Funiek w boksach czy szopie jest?

Posted

figa33 napisał(a):
(...) a Funiek w boksach czy szopie jest?

Funia jest w boksie, w którym ma dostęp do szopy :roll:
Ale w te mrozy, rozwalająca sięszopa niewiele pomaga :shake:

Posted

a może tak aukcję internetową połaczyć z wątkiem dogomanii? wtedy potencjalny zainteresowany mógłby prześledzić losy małej i zobaczyć w jaki sposób walczy o każdy dzień i ile osób jest zaangażowanych w pomoc. To zawsze inaczej wygląda i robi lepsze wrażenie- nie jest to tylko sucha aukcja internetowa jakich wiele z krótkim opisem ale coś głębszego:oops:

chcę dobrze dla Funi, może to podniosło by szanse obserwatora mającego wgląd w opisy tragicznych sytuacji w jakich przebywają i z jakimi zmagają się psy;)