Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jakiś ANIOŁ a raczej ANIELICA zgłosiła nas do konkursu KRAKVET i właśnie otrzymałam meila ... słuchajcie wiecie że jesteśmy na 2 miejscu z szansą na pierwsze??? WAZNE głosować można jedynie do 31-12-2008 roku więc spróbujmy :smile:

Błagam o głosy słuchajcie :smile: wiem, że sucha karma się kończy więc jak najbardziej skoro już ktoś nas zgłosił kontynuujmy to :smile:

Forum o psach i kotach

Posted

ehhhhhh, łehhhhhhh, hehhhhhhhhhhhhhhh
bo dzisiejsze społeczeństwo głupie jest, egoistyczne...chamstwo i prostactwo się szerzy :angryy:

poczekam tylko aż nadejdzie ta cudowna chwila jak wyjdziemy na ulicę i będziemy sobie po mordach walić lub :lmaa::x:2gunfire:

i dobrze nam tak, człowiek człowiekowi wilkiem- zapracowaliśmy na to

a małą podnoszę i całuję :loveu:

Posted

Mikadominika1 napisał(a):
Co mam tam kliknąć żeby zagłosować? Jak klikam na schronisko w Orzechowcach to nic się nie dzieje. Chyba że muszę się zarejestrować i wtedy wybrać odpowiedz

Musisz być zalogowana więc bardzo o to Cię proszę :) - zaloguj się i oddaj głos.

Posted

becia66 napisał(a):
Jakiś ANIOŁ a raczej ANIELICA zgłosiła nas do konkursu KRAKVET i właśnie otrzymałam meila ... słuchajcie wiecie że jesteśmy na 2 miejscu z szansą na pierwsze??? WAZNE głosować można jedynie do 31-12-2008 roku więc spróbujmy :smile:

Błagam o głosy słuchajcie :smile: wiem, że sucha karma się kończy więc jak najbardziej skoro już ktoś nas zgłosił kontynuujmy to :smile:

Forum o psach i kotach

Co mam tam kliknąć żeby zagłosować? Jak klikam na schronisko w Orzechowcach to nic się nie dzieje. Chyba że muszę się zarejestrować i wtedy wybrać odpowiedz

Posted

Mikadominika1 napisał(a):

trzeba sie zarejestrowac, potem zalogowac, przejsc na glowna strone forum, wybrac watek "pomoc dla schronisk grudzien 2008" i wtedy bedzie juz mozna wybrac odpowiednia instytucje
kazdy glos sie liczy! orzechowce spadly juz na 3 miejsce:( brakuje 20 glosow

Posted

oddałam głos,mam jeszcze dwa komputery w domu, jak się na nich zaloguję tym hasłem co teraz przed chwilą to będę mogła oddać dwa głosy? Czy lepiej w tlenie utworzyć maile, znów się rejestrować i z każdego kompa osobno oddać?